- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
sabahtan beri saçma sapan yorumlar yapıyor bende bir baktım konularına paso geyik konular varmış .komiğime gitti ondan yazdım .
1.5 ay sonra düğünüm var..Çok şükür eşim de ben de memuruz maaşımız var..
Kendi ailemin durumu çok iyi değil babam emekli maaşıyla geçiniyor..
Ama eşimin ailesinin durumu daha iyi. Annesi de babası da memur emeklileri..
Arsa alıp satıyor kayınpederim üstüne üstlük..
Biz herşeyimizi kendimiz yapıyoruz..Altınları, mobilyaları, beyaz eşyaları, gelinlik, düğün salonları...
5-10 kuruş da bize faydaları olsa da bu kadar borca girmesek olmaz mıydı acaba?
Çift maaşlıyız nasılsa diye yaptıklarını düşünüyorum..
Bakıyorum çalışmayan bayanların herşeylerini kayınvalide kayınpeder yapıyor ama biz çalışıyoruz diye eziliyoruz resmen
Eşime de yansıtmak istemiyorum ama azıcık ucundan tutsalar destek olsalar fena mı olurdu yani :2:
sabahtan beri saçma sapan yorumlar yapıyor bende bir baktım konularına paso geyik konular varmış .komiğime gitti ondan yazdım .
konu güzelliğe de geldi ya pes artık!
evet, ben çirkinim diye benim burda yazmaya hakkım yok!
İşte alakaya maydonoz.
Neyse şuan beni gülme krizlerine soktun ya
Mankenlik yaptığını öğrenmişim de ondan gerilmişim.
Neyse neyse .
yorumsuzum,gerçekten..şimdi birşeyler desem yine o arkadaşla karşı karşıya geleceğim.istemiyorum! lütfen sizlerde cevap vermeyin artık çünkü her konuda aynısını yapıyor.vallahi ceza alacağız.
konu dışı (lütfen bella benim özelime yazma, zaten 10 dakkada bir özel mesaj atabiliyorum, o hakkımıda senle harcamak istemiyorum.
tamam anladık, mankenlik yaptın, ama bu beni ilgilendirmez, ben erkek değilim ve umurumda değil senin mankenlik yapıp yapmaman
lütfen rica ediyorum, ben sadece arkadaşlarıma özel mesaj atarım.)
ya arkadaşım özelden yazmamı sebebi tarışmayalım diye .çok büyük sorunların var belli zaten yazışından .neyse kompleskli itplerle uğraşamayacam.
yorumsuzum,gerçekten..şimdi birşeyler desem yine o arkadaşla karşı karşıya geleceğim.istemiyorum! lütfen sizlerde cevap vermeyin artık çünkü her konuda aynısını yapıyor.vallahi ceza alacağız.
şimdi balanıcam ama yeter artık .sen kimsin be .terbiyesiz .ben nerde öle birşey dedim .laf sokuşturyorsun sürekli.kim kendine güzel dedi.görmedin mi kadın bana neler dedi alaya aldım kendimi.ben kendimi övüyormuşumda bilmem ne .senin gbiilerle konuştuğum için ben suçluyum zaten
bir kere attım tartışmayalım diye .anla biraz diye ama nerdee okafa işte sende.seni kocan bile çirkin bulmuş banane git ona ispat et kendini.o zaman tartışma, beni görmemezlikten gel
hala ısrarla özelimden ben mankenlik yapıyorum diyorun
iyimisin sen ya?
bir kere attım tartışmayalım diye .anla biraz diye ama nerdee okafa işte sende.seni kocan bile çirkin bulmuş banane git ona ispat et kendini.
ben güzelim dememiştim mankenlik yaptım demiştim ondan yazdım .saçma sapan yorum yapma bana artık yeter .git başımdan .yapıştın kaldın bana .
bak buraya kopyalatma bana gönderdiğin mesajı
adminler bakabiliyorsa girsinler baksınlar mesajlarıma
yeter ya
düş yakamdan!
senin gibisine bu yakışır zaten .kopyala tehdit mi ediyorsun beni sen .belle şarkısını .ok sevdiğim için bu nicki aldım yazmıştım .bunda ne var .hay allahım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?