bence çok saçma .nasıl yani eşinin ailesi sana bırakmış harcamaları ve eşine tabiki.düğünü erkek tarafı yapar ilgilenmemeleri çok saçma .belki senle bi problemleri vardır .yoksa her aile ilgilenir maddi manevi zaten düğünü erkek tarafı yapar kız tarafının harcama yapması çok saçma geliyor ama artık herkes işine geldiği gibi davranıyor .
valla biz herşeyimizi kendimi yaptık çokta memnunuz
karı koca çalışıyoruz çok şükür başkasının parasına ihtiyacımız yok
istediğimiz aldık çok gerekli olmayanları almadık ama kendimiz karar verdik
kimse bize karışamadı kalkıpta oğlum çok pahalı ben onu almam ucuza bişeyler bakın demedi
kimse de sağda solda gururla düğünlerini bizz yaptık o koltuklara şu kadar milyara aldık diyemedi
yada ben mis gibi yeni kokan evimde oturuken oların bu kadar krediyi borcu nasıl ödücez diye uykularu kaçmadı
insanların durumu vardır yardım eder yoktur yardım edemez nolacak şimdi evlenmekten bi vazgeçicek yoksa zengin koca arayışına mı başlıcaz
erkek ailesini de yoluncak kaz olarak görmekten vazgeçin artık
öncelikle herşeyi erkek tarafı yapar diyenlere cevap vermek istiyorum,
Ev eşyalarından mutfak ve yatak odasindaki herşeyi kıztarafı alır,salon ve oturma odasını erkek tarafı,tabi ailelerin durumu iyiyse.
Konu sahibi arkadaşım ,zaten herkes söylemiş madem ne sizin aileniz nede eşınızınkıler yardım edemiyor biraz ucuza kaçınmalısınız.
Ben size altinlar konusunda katiliyorum,altın kayınvalıdenın hedıyesıdır bunu sizin almaniz çok saçma gerçekten.madem öyle almayın altınları yetıremedık deyin,onlar utansın.
ne alakası var ya .yoluncak kaz mı ?sana burdan birşey derdim ama banlanıcam yine .
arkadaşım bak düğün ,nişan olaylarında aileler yarışa giriyor zaten ben şunu yapayım ben bunu yapayım diye .bizim böle .seninki farklı olabilir.
herkesin farklıdır ama düğünü erkek tarafı yapar bu geleneksel birşey .sende öle olmamış olabilir.ama bunun doğru olduğunu göstermez .e tabi kendi aranızdada yapabilirsiniz bu terchtir ama ben geleneklerden bahsediyorum ..ortada gerçekler varken görmezden gelmek çok komik.kaz ne ya.haddini bil .benimde aileminde başkasının parasına ihtiyacı yok .
bizde cevap veriyoruz ama banlanmıyoruz işte aramızda ki fark bu
gelenek görenek eskidenmiş o zaman aileler beraber yaşıyorlarmış zaten çok masraf olmuyormuş düğünler eskiden bu kadar şaşalı olmuyormuş
yada kalkıp gelin 2 milyarlık gelinlik beğenmiyorlarmış o zaman yetişebiliyorlarmış aileler
ama şimdi ki hayat çok farklı insanlar kendileri zor geçiniyor 30 milyarlık düğünü nasıl yapsınlar
yani arkadaşı doldurmak yerine mantıklı cevap verirseniz arkadaşın yararına olur
öncelikle herşeyi erkek tarafı yapar diyenlere cevap vermek istiyorum,
Ev eşyalarından mutfak ve yatak odasindaki herşeyi kıztarafı alır,salon ve oturma odasını erkek tarafı,tabi ailelerin durumu iyiyse.
Konu sahibi arkadaşım ,zaten herkes söylemiş madem ne sizin aileniz nede eşınızınkıler yardım edemiyor biraz ucuza kaçınmalısınız.
Ben size altinlar konusunda katiliyorum,altın kayınvalıdenın hedıyesıdır bunu sizin almaniz çok saçma gerçekten.madem öyle almayın altınları yetıremedık deyin,onlar utansın.
ben mantıklı cevap verdim bana göre böle .destek olmalrı gerekir tamam belki üstüne düşen herşeyi yapamazlar ama onların çocukları evleniyor el kızıda değil dimi gelin sonuçta onların ailesine giren biri .yabancı sanki.allahım ya muhalefet olmak için sırf bunları söylüyorsun .sen öle yap tamam ama konu sahibi bundan şikayetçi ki konu açma gereği duymuş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?