Çift maaş nasılsa deyip ezilenler :((

senide güzel kandırıyor, sende kanıyorsun işte, evet farkımız bu :ssz:

ığğ hiçte haz etmem bana bacım diye hitap edilmesinden.

etmem canım tamam .kanayım bırak varsın beni kandırsın adam .ne güzel işte hiç olmasa moralimi bozmuyor buraya bana çirkin dedi ayy ne yapcam ben diye konu açmıyorum .benim için daha iyi yani bu durum .benima adıma .bir gün çirkin bulursa zaten yanında olmam sen merak etme .

işte anlamadım ben .okumuşsun yorumlarımı vs ok neye gerildin .bir yerde modellik yaptım dedim ona mı gerildin .ne yapim canım ekmek parası işte.

Ahahahah ne alaka yahu :D
İlk kez şuan okudum.
Sen cidden çok kendini ortaya çıkarmayı seven birisin.
Bu yüzden mi gerilmişim birde soruyorsun.
Şaka gibi :D

etmem canım tamam .kanayım bırak varsın beni kandırsın adam .ne güzel işte hiç olmasa moralimi bozmuyor buraya bana çirkin dedi ayy ne yapcam ben diye konu açmıyorum .benim için daha iyi yani bu durum .benima adıma .bir gün çirkin bulursa zaten yanında olmam sen merak etme .

eeee, şimdi konuya dönecen mi yoksa adminlerin seni uyarmalarınımı bekliceksin konudışısın diye?
benden söylemesi. :ssz:

Ahahahah ne alaka yahu :D
İlk kez şuan okudum.
Sen cidden çok kendini ortaya çıkarmayı seven birisin.
Bu yüzden mi gerilmişim birde soruyorsun.
Şaka gibi :D

bana ilk yorum yapan sensin ben değilim .sen yaptın yorum bende cevap verdim kendimi savundum öle değil böle dedim .madem istemiyorsun diyolog alıntı yapmayacaksın bana .kendin atladın hemen.

sabahtan beri saçma sapan yorumlar yapıyor bende bir baktım konularına paso geyik konular varmış .komiğime gitti ondan yazdım .

İşte alakaya maydonoz.
Neyse şuan beni gülme krizlerine soktun ya
Mankenlik yaptığını öğrenmişim de ondan gerilmişim.
:37:
Neyse neyse .

Bence iyi yönünü de düşünmelisin.kimse başına kalkmayacak vay şunu yaptık bunu verdik diye. kendi emeğinizle yapacağınız için kendinizle gurur duyacaksınız. durumları iyiyse yardım etmeyi düşünmeleri gerekirdi ama nasılsa çalışıyorlar demişler demekki başka planları olabilir. biz de çift maaşız çok şükür nişanlımla işlerimiz iyi biz de çok destek görmüyoruz.durumları büyük destek verecek kadar iyi değil. ama mutluyuz önemli olan da bu :)

sabahtan beri saçma sapan yorumlar yapıyor bende bir baktım konularına paso geyik konular varmış .komiğime gitti ondan yazdım .

İşte alakaya maydonoz.
Neyse neyse .

eeee, şimdi konuya dönecen mi yoksa adminlerin seni uyarmalarınımı bekliceksin konudışısın diye?
benden söylemesi. :ssz:

Bence iyi yönünü de düşünmelisin.kimse başına kalkmayacak vay şunu yaptık bunu verdik diye. kendi emeğinizle yapacağınız için kendinizle gurur duyacaksınız. durumları iyiyse yardım etmeyi düşünmeleri gerekirdi ama nasılsa çalışıyorlar demişler demekki başka planları olabilir. biz de çift maaşız çok şükür nişanlımla işlerimiz iyi biz de çok destek görmüyoruz.durumları büyük destek verecek kadar iyi değil. ama mutluyuz önemli olan da bu :)

İşte alakaya maydonoz.
Neyse neyse .

İşte alakaya maydonoz.
Neyse neyse .

Back
X