- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
bu arada konuya dön, konu benim çirkinliğim değil
Kendi güzeelliğine vurgu yapmak istedi sanırım. Senin çirkinliğinden yola çıkarak .
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada konuya dön, konu benim çirkinliğim değil
Kendi güzeelliğine vurgu yapmak istedi sanırım. Senin çirkinliğinden yola çıkarak .
senide güzel kandırıyor, sende kanıyorsun işte, evet farkımız bu
ığğ hiçte haz etmem bana bacım diye hitap edilmesinden.
işte anlamadım ben .okumuşsun yorumlarımı vs ok neye gerildin .bir yerde modellik yaptım dedim ona mı gerildin .ne yapim canım ekmek parası işte.
etmem canım tamam .kanayım bırak varsın beni kandırsın adam .ne güzel işte hiç olmasa moralimi bozmuyor buraya bana çirkin dedi ayy ne yapcam ben diye konu açmıyorum .benim için daha iyi yani bu durum .benima adıma .bir gün çirkin bulursa zaten yanında olmam sen merak etme .
Ahahahah ne alaka yahu![]()
İlk kez şuan okudum.
Sen cidden çok kendini ortaya çıkarmayı seven birisin.
Bu yüzden mi gerilmişim birde soruyorsun.
Şaka gibi![]()
sabahtan beri saçma sapan yorumlar yapıyor bende bir baktım konularına paso geyik konular varmış .komiğime gitti ondan yazdım .
sabahtan beri saçma sapan yorumlar yapıyor bende bir baktım konularına paso geyik konular varmış .komiğime gitti ondan yazdım .
etmem canım tamam .kanayım bırak varsın beni kandırsın adam .ne güzel işte hiç olmasa moralimi bozmuyor buraya bana çirkin dedi ayy ne yapcam ben diye konu açmıyorum .benim için daha iyi yani bu durum .benima adıma .bir gün çirkin bulursa zaten yanında olmam sen merak etme .