Çift rahim olup doğum yapanlar

Bende ayni cift rahimliyim sag tarafima yerlesmis bebek surekli agrim oluyor sag tarafında düşük riskim yuksk mis nasil gecirdiniz hamileleiginiz yardimci olirsaniz sevinirim

Bende sizlerle ayniyim cift rahimliyim surekli agrim oluyor sağ tarafimda nasil geciyor hamileleiginiz hamile kaldigimda ogrendim cift rahim li olduğumu dusuk riski cokmus napicaz

Bende sizlerle ayniyim cift rahimliyim surekli agrim oluyor sağ tarafimda nasil geciyor hamileleiginiz hamile kaldigimda ogrendim cift rahim li olduğumu dusuk riski cokmus napicaz

Olumlu düşünün ki iyi olsun bnm dha yeni ama bi sorun olmaz ins böyle sağlıklı doğum yapan çok kişide var ins sağlıcakla kucaklarimiza aliriz

Gonlunu ferah tut Allah ol derse olur. Bende ayni cift rahimliyim hsg cektirdim gebe kalmadan once kesin sonuc bu. Suan 33 haftalik hamileyim cok zor bi hamilelikte gecirmiyorum cok sukur yatmiyorum evde islerimi hafif hafif yapabiliyorum erken dogum riskim var tedbirli davraniyrm umutsuz olma

Olumlu düşünün ki iyi olsun bnm dha yeni ama bi sorun olmaz ins böyle sağlıklı doğum yapan çok kişide var ins sağlıcakla kucaklarimiza aliriz
Amin insallah benimde yeni 6. Haftanin icindeyim yatiyorum mecbur agrilarim surekli oluyor sag tarafimda rabbime emanet bebeklerimiz korku var işte

Rabbim kucagina almayi nasip etsin benim yeni daha 6. Haftadayim agrim oluyor surekli benim inşallah bırakmazlar beni

Mrb dogumumuz gerceklestimi merak ettim birde birsey soracağım size rahim ağzı na serklaj yapıldı mi ?

Masallah Darisi bize inşallah serklaj ne oluyor
Serklaj gebeligin 12.haftasindan sonra rahim agzinda incelme olursa rahim agzina atilan dikiş islemi. Ben serklaj olmadim cok sukur. Surekli yatarak gecirende var yatmayanda. Ben ilk 3 ay yattim sayilir kanamam oldu kisa sureli gecti. 3 aydn sonra doktor evde yatmana gerek yok ama tempolu yuruyus yapma dedi. Suanda son aydayim cok yurumuyorum kendimi yormuyorum agir kaldirmiyorum cok sukur bekledigimden daha kolay gecti hamileligim. Darisi size olsun insaallah kendinizi korkutmayin olumlu dusunun bu cidden sureci etkiliyor

Szn için çok sevndm ins bzmde szn gbi gcer gerçekten moral oldunuz bnm dojtorum yinede serklaj yapacak 12.hftada sz kritik hftalarida atlatmssnz maşallah sağlıcakla kucaginiza alın darisida bizlere olsun ins

Maşallah sevindim ben 8+4 gunlugum suan vajinamda sanci olmaya basladi bugun ozellikle idrarimi yaparken oluyor normal mi bu

Maşallah sevindim ben 8+4 gunlugum suan vajinamda sanci olmaya basladi bugun ozellikle idrarimi yaparken oluyor normal mi bu
O dediginiz jeli bilmiyorum. Idrar yaparken yanma enfeksiyon belirtisi olabilir. Doktora sorun dedim. Imkaniniz varsa saglik ocaginda idrar testi yaptiriverin. Bol bol su icin. 3 ltyi gecsin. Rahatlatir sizi. Sık idrara cikarsiniz ama enfeksiyon riskiniz azalir. Ilk 3 ay dikkat etmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…