Çifte standart!!!

Esil3535

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
72
12
18
33
iyi geceler arkadaşlar benim sorunum kv. 1 Yıldır nişanlıyım ve kv beni gelini olarak Görmüyor. Diğer gelini 8 yıllık evli bir çocuğu var ve aynı Köyden ev Hanımı işte küçük evlenmiş falan bizde 8 Yıldır beraberiz benide tanıyorlar ama 1 Yıldır nişanlıyız neyse eltim kocasıyla küstü ayrı duruyorlardı bügünde Çocuklarının doğum günüydü bunlar barıştılar ve bizi doğum Gününe çağırdılar sadece biz ve kv vardı. Kv Urfa'ya gitmişti geziye ve hediyeler almış bize benimkiler çok Hoşuma gitmemişti ama olsun demiştim onun zevki böyledir yani aldığı Tişört bile bosbol gelmişti neyse dedim hamile olduğumda giyerim ama bugün eltime gelirken 4 torba eşyayla gelmiş ve hepsi birbirinden güzel bana öylesine hatta fesatlar yapıp çirkin aldığını düşünüyorum çünkü bi yerde gelin kaynana muhabbeti açılsa ben gelinimle çok iyiyimdir diyo yani gelinlerim demiyo beni saymıyo. Ben bunları nişanlımla paylaşıyorum be hep onları bana iyi göstermeye Yaptıklarının Altın'da iyi Şeyler aramaya çalışıyo ama böyle davranmaları benim Gücüme gidiyo çünkü eltim durduk yere küsmüştü be kaç ay sonra barıştılar ama bana telefonda Oğlumu benden uzaklaştırdın gelme evime arama demesine rağmen aldığım terbiyeden dolayı küslüğü sadece 1 ay sürdürebildim şimdi ben ona anne anne diye normal davranırken o neden beni saymıyor herşeyine nişanlımla ben koşuyoruz her cuma arıyorum o kadar Lafı hala unutmadım ben ama annedir diyorum çok canım sıkılıyo bu duruma sizce nasıl davranmalıyım nişanlıma kv me ve eltime karşı lütfen fikir verin ben ne yapacağımı me düşüneceğini bilemiyorum

Ne güzel işte ileride nasıl mesafe koyacağım derdin olmaz kv koymuş bile iyi yönünden bakmak lazim:) Bu arada onlar koskoca 8 yil geçirmiş hiç bir zaman ayni muameleyi görmeyi bekleme sonra yok yere üzülürsun

ay maalesef var böyle kayınvalideler
bizim de yakın bir akrabamız var, 3 tane gelini var, sadece ortanca gelinini çok sever, çünkü kendi köylüsüdür
diğerlerini itin götüne sokar...
dışarıdan ben bile uyuz olurum yani düşün...
seni anlayabiliyorum, ben olsam ben de üzülürdüm, ama bir de şu yönden bak, sen daha çok yeni sayılırsın, evli bile değilsin, kv den de seni çok iyi tanımıyor
zamanla seni de sevebilir, sen üstüne düşenleri yap
baktın yine aynı, o zaman akışına bırak
insanların karşı taraftan beklentileri ne kadar fazla olursa, hayal kırıklığı da o kadar çok oluyor

Canım teşekkür ederim anlayışın içinde diğer gelini sürekli övüp bende bir kusur araması beni deli ediyor boyu uzun kilosu fazla elleri kocaman ki bunlar doğru değil. Ama diğer gelini çok güzelmiş ne giyer yakışırmış öyle yani üzülmemek elde değil

Boşver ya kendisi kaybeder

Sana böyle haksızlık ve hakaret edilirken annesini bunca çirkinliğe karşı melek göstermeye çalışan erkekten ayrılıyorum bile demeden kaçın.
Şurayada yazıyorum düğününüz olsun haftasına boşanıyorum yazılı konu açarsınız.

2015 yılında eltiyi kıskanma olayı da bitsin artık bi zahmet. Ayrıca sen daha nişanlısın. Eltin 8 yıllık evli, bir de çocuğu var. Onunla sen bir olabilir misin? Neden kıskanıyorsun ki? Belki sen de evlenince zamanla, çocuk falan doğruduğunda durumlar farklı olacak. Bu ihtimal de var. Ya da hepsini boşver, mıç mıç olmak iyi değil.

Evli değilim, sevgilim yok, kaynanam yok. Ama ne kadar mesafeli o kadar iyi. Aranızda bir resmiyet olsun. İlla seni kızı gibi görmesine gerek yok, ki zaten kızı değilsin. Oğluyla evleneceksin annesiyle değil. Oğlu alır sana kıyafet takma bu kadar. Oğlunu aldıktan sonra da sen yüzüne bakmazsın olur biter.

böyle şeylere kafa yormayın bence bazı şeyleri değiştiremeyiz kayınvalideniz diğer geline ne yaparsa yapsın
umursamayın aynı yastığa baş koyucağınız insanla olan ilşkinize bakın siz
bunlar için nişanlınızla niye yüzgöz oluyorsunuz yarın öbürgün daha büyük probleminiz olduğunda nişanlınız
bu sefer sen zaten annemin yengeme aldığı hediyeyi bile kıskanmıştın diyecek
ne gerek var gerginliğe hayat bunlarla uğraşıcak kadar boş değil bırakın bunları düşünmeyi kendinizle meşgul olun

Bir olamayacağımın farkındayım zaten bende ama beni yok sayıyor ve benim kötülüğümü düşünüyo sürekli sorunum bu yani beni istemiyor sevmiyor nedeni bilinmez çünkü asla ve asla Saygısızlık etmedim ben onlara

seni çok iyi anlıyorum ben olsam bende üzülürdüm, ama sen kendine güven ve dirayetli ol herkese karşı...
az önce bahsettiğim akrabamızda aynen böyle
gelini hiç güzel olmadığı halde çok güzel diye övüp duruyor, kıza bir de devlet dairesinde torpille müdürlük ayarladı iyi mi?

gelin ata binmiş ya nasip demiş, nişanlı olmanız illa evleneceğiniz anlamına gelmez belki ondan böyle yapıyodur, yani hala işlerin bozulması ihtimali var ya, bizim oralarda nişanlı kız çok aileden sayılmaz yani hemen gelinim aşağı gelinim yukarı olmaz, evlendikten sonra daha farklı olur işler. belki onlar da öyledir.

Ben aldığı hediyeyi kıskanmıyorım yanlış mı anlattım bilmiyorum bana aldıkları çok kötü Şeyler yani ben eşyada Değilim Allah'a şükür bi eksiğim yok kafama taktığım benim kötülüğümü onun iyiliğini istemesi olayım tavır ve düşünce yani

bu hayatta biraz ''banane sanane''ci olmak lazım sınırlarınızı çizin kimseyi hayatınıza müdehale ettirmeyin
kimsenin ne yaptığıylada ilgilenmeyin bakın ozaman herşey ne kadar basitleşiyor

O
o zaman hediye almasaydı bana kırılmaZdım Dediğin gibi düşünürdüm ama kötü şeyleri bana almış iyileri ona almış yani eşyada da Değilim bundüşüncesi beni üzüyor

O

o zaman hediye almasaydı bana kırılmaZdım Dediğin gibi düşünürdüm ama kötü şeyleri bana almış iyileri ona almış yani eşyada da Değilim bundüşüncesi beni üzüyor

canım o zaman denecek tek bir şey var kayınvalide adayına, pişir etini s.ç.r b.kunu ye gelinin sansürledim ban yemeyim gece gece boşver ya takma kafana sen nişanlınla mutlu ol diğerleri dış kapının mandalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…