- 31 Temmuz 2008
- 580
- 24
- 643
- Konu Sahibi kumralimkumral
-
Öncelikle herkese merhaba bayanlar burda yeniyim dertleşmek için daha iyi bir yer bulamayacağımı düşündüm:teselli: sevgilimle 4 yıldır beraberiz cok tartıştığımız zamanlar oldu tabıkı ama benım çok zaman en büyük destekçim o oldu.Fakat son zamanlarda kafamı karıştıran konu lise mezunu olması.ben üniversite mezunuyum.benneyaptımkiBaşlarda cok dıkkate almıyordum ama zaman geçip iş ciddiye bindikçe ve etrafımdan bu konuyla ılgılı yorumlar geldıkçe kafam ıyıce karıştı. Cok zor bı durum kafam allak bullak lütfen bana fikir verin bu ilişkilerde gerçekten büyük engel mi? aranızda böyle bı durumla karşılaşanlar var mı ?senağlamasenağlama
ben x bi konu hakkında konuşurken marx ın diyalektiğiyle ilgili bağlantı kurup yorum yaptım diyelim.onun da bana söyeleyeği şey bilimsel açıdan bazı şeylere dayanmalı.öyle mahalle ağzı yorumlar yapmamamlı.
ben AB ile ilgili bi haber mi izledim haberlerde.konseyle bağlantılı bişi söyledim adam bana bu ne diye bakarsa olmaz.örneklerden ne demek istediğimi anlamışsındır canım...
tabi hayat sadece böyle şeylerden ibaret değil ama bunlar da gerekli bence.aynı dili konuşabilmeliyiz karşımızdakiyle....
ne olursa olsun karşımdakini aşağılıyorum diye düşünme lütfen.ne insanlar war ortaokul ilkokul mezunu ama kendini yetiştirmiş.kendini yetiştirmiş olup olmaması da çok öenemli...
ne insanlar tanıyorum koskoca üniyi bitirmiş yüksek lisans yapıyorlar ama lafları laf değil...
ben x bi konu hakkında konuşurken marx ın diyalektiğiyle ilgili bağlantı kurup yorum yaptım diyelim.onun da bana söyeleyeği şey bilimsel açıdan bazı şeylere dayanmalı.öyle mahalle ağzı yorumlar yapmamamlı.
ben AB ile ilgili bi haber mi izledim haberlerde.konseyle bağlantılı bişi söyledim adam bana bu ne diye bakarsa olmaz.örneklerden ne demek istediğimi anlamışsındır canım...
tabi hayat sadece böyle şeylerden ibaret değil ama bunlar da gerekli bence.aynı dili konuşabilmeliyiz karşımızdakiyle....
ne olursa olsun karşımdakini aşağılıyorum diye düşünme lütfen.ne insanlar war ortaokul ilkokul mezunu ama kendini yetiştirmiş.kendini yetiştirmiş olup olmaması da çok öenemli...
ne insanlar tanıyorum koskoca üniyi bitirmiş yüksek lisans yapıyorlar ama lafları laf değil...[/QUOTE]
yazımı bir daha okursanız karşımdakini okuluyla değerlendirmediği anlarsınız.ben insanların aynı dili konuşması gerektiğini söyledim.eğer karşımdakini okuluna göre değerlendiren biri olsaydım kırmızıyla işaretlediğim yerleri hiç yazmadım...
sizi daha dikkatli okumaya dawet ediyorum.
Arkadasim, biz simdi nerden bilebilirizki sizin aranizdaki kültür farkinin sizin icin ilerde sorun olup olmayacagini..?
Sen sevgilini tanimiyor musun, onunla vakit gecirmiyor musun, sohbet edip tartismiyor musun hic bir konuda?
Az cok bilirsin hayat görüsünü,fikirlerini..
Yok sen üniversite mezunusun,yok o lise mezunu.. Bunlari böyle kaliplastirmaya gerek yok bence..
Bilgin olmak icin illede bi diploman olmasi gerekmez..
Ayni dilden konustugunuzu düsünüyorsan neden mutlu olamayasin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?