Ciğer yemek iz yapar mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim annem sırf denemek amacıyla bacağının üst kısmına bilerek sürmüş.Aynı yerde benle doğmuşum hala daha durur koskoca.Tuhaf birşey ama etrafımdada aynı yöntemle beni olan var.Bunun bilimsel açıklaması ise varmıdır bilmiyorum...

arkadaşlar bu deneme amaçlı yapanlara çok kızıyorum bebeklerimiz deneme tahtası mı allah aşkına ya bilerek sürereseniz tabi ki iz olur..

bende yedim valla
ama hiç dokunmadım koçişim yaptı herşeyi
bişey olmaz inş.

birincisi doktorlar hamilelikte ciğeri pek önermezler ikincisi leke bıraktığını bende duydum...

yemekten değilde, çiğ ciğere dokunup elinin bulaşığını bir yerine sürersen iz olur diye biliyorum.

Yemekle alakası yok çiğ cigere dokunup vucudunuzun neresine dokunursanız bebeğinizde de aynı yerde leke çıkıyor diye biliyorum. Benim annem kardeşime hamileyken sırtına dokunmuştu bide yanlışlıkla yüzüne dokunmuş şimdi hem sırtında hem de yüzünde var ciğer lekesi.

Alla alla ne tuhaf seyler ya ciger lekesi mi ?ben' mi ?:))
ben de fazla oyle seyleri kafama takmam. ama denemek için yapanlarin tavafuk sonucu oluyor bunu biliyorum.
mesela kayin valimdem kucuk kaynimda arkadasinda et pisiyorken almis habersiz yemis ve ayak bilegine surmus. ayni yerde bir leke var kaynimda. eltim de ayva yemis oglunda ve her iki yanagini ellemis, gamzesi var oglunun yanaklarinda simdi.
ben oyle seyleri onemsem dogrusu. sen rahatlikle ye canim cigerini etini.:)))

bence batıl degil..annem bana hamile iken zeytini yemiş lekesini bileğimin içine süürmüşşş
şimdi o leke izi var ama çok tatlı..iyki yapmışşşopuyorumnanaktanbende bebegime yapcam aynısınııı

bende duydum ama yemekle bişey olmaz sanmam.çiğeri balığı elleme diye. çok yaşlı duydum çiğer ellersen iz kalırmış balığıda ellersen çoçuğun geniş ağızlı olur diyolar.bide gül koklama dediler.ona bende inanıyorum benm ananem anneme hamileylen gül koklamış ve annemn burnunda kıpkırmızı bi leke var hep ona bağlardı ananem kokladımda oldu diye

Hadi millet eskiden bu kadar bilgili değildi, dermatoloji diye bir şeyden habersizdi de şimdi böyle şeylere nasıl inanabiliyor insanlar? Bahsedilen olaylar hep tesadüfi, vücudumuzda izler,benler olacak tabii ki bunları zeytine, güle, ciğere, bilmem neye bağlamak çok saçma. Dedikleriniz doğru olsa zeytincilikle uğraşan, çiçekçilik yapan, bütün gün bu dediğiniz maddelerle iç içe yaşayan kadınlar var,bunların arasında hamile olanlar da var, e o zaman bu kadıncağızların çocuklarının ciltleri lekeden geçilmezdi sanırım.

walla bende inanıyorum böyle şeylere örnekleri çok var çalarsanda olurmuş bir yerine sürersende
benim arkadaşımın yüzünün bir tarafı gül resmen başka kız çocuğununda zeytini var yüzünde herşeyde elimizi yıkamak gerekiyor

benim eşimde de bacağında var annesi tekke toprağı yemiş bacağına sürmüş galiba

ayy kızlar ilk defa duydum bu ciğeri,3.5 aylık hamileyim edirneliyim edirnenin ciğeri meşhurdur evde hiç yapmadım ama dışarda çok yedim ellerimide kimbilir nerelerime sürdüm çıkarsa yandık,ama batıl olduğuna inanıyorum.çalarsan habersiz yersenn diye duymuştum ama oda olsaydı ablamda olurdu eniştemden gizli gizli turşu yedi hep kapı arkalarında hiçbişi yok yeğenimde :)

Sen en iyisi ciğerini ye,hiçbir yere dokunmadan hemen ellerini yıka..Bana da kayınvalidem söylemişti böyle birşey olduğunu,ciğer yedim ama hiçbir yere dokunmadan ellerimi yıkadım kaydirigubbakcemile3

inanmayın kızlar ya yiyin kan yapar bunlar bağtıl inanç

ben zeytin çaldımmafoldumben hamile iken oğlumun bacağında zeytin var yersen çıkmaz ama gizli yersen biyerine ellersen çıkar benim çıktı allahtan yüzüme sürmemişim ama oğluşumun bacağında güzel duruyu yazın şort giyince herkes aaa benli çocuk diyolar

inanmayın kızlar ya yiyin kan yapar bunlar bağtıl inanç

:içelim:gizli yemeyin ayol benim gibi ben kaynanamın dolabından zeytin aldım gittim oturdum balkonda yedim hatırlıyorum elimide bacağama sürdüm içimden de geçmedi değil geçti ya iz olursa diye ve olduda

:içelim:gizli yemeyin ayol benim gibi ben kaynanamın dolabından zeytin aldım gittim oturdum balkonda yedim hatırlıyorum elimide bacağama sürdüm içimden de geçmedi değil geçti ya iz olursa diye ve olduda

Yav ufaklığın tatlılığına baksana, bacağında iz olsa nolur yani..Maaşallah opuyorumnanaktan

ben birkaç kez ciğer yedim ama evde eşim hazırlayıp pişirmişti ben saddece yedim yani.. ama iz olayını ilk defa duyuyorum.. inşallah öyle birşey olmaz.. bir yerime de dokunmadım.. gerçi inanmam böyle şeylere ama yine de insanın aklına takılıyor...

acaba şimdi önceden yazışmış hamişlerde durum nedir. mesela forum başlığını açmış arkadaşta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…