Ciğerime sanki bıçak saplandı

21 yaşında olacağım da böyle biri için sabahın 5'inde ağlayacağım, sevinmen gerekiyor. Bu adamları bu kadar matah birşey sanmayın, kurtulmuşsun işte. Senden ayrıldıktan 3 ay sonra evlenen insan zaten ne seni ne evlendiği kişiyi seviyordur. Bir kadın olsun hayatında kim olduğu önemli değil kafasındadır. Zaten hem sana hem evlendiği kızcağıza insan gözüyle bakmıyordur, adam yerine koymuyordur. İşini görecek araçlarısınız. Oooh ne güzel kurtulmuşşsun ferah ferah, hayatını yaşa işte.
21 yaşındasın, hayatta herşey olabilirsin, böyle birini kaybettiği için üzülen biri olma, hayattan beklentilerin daha yüksek olsun, kendine değer ver ki değer gör. Her canım cicim diyene güvenmemen gerektiğini öğrenmiş oldun işte, bunlara sevinecekken üzülüyorsun bir de.

Kesinlikle haklisiniz dediğim gibi mantıklı düşünemiyorum. Sadece o kadar büyük güvendim ki bir daha birine güvenme biriyle olma fikrini düşünmek bile su an burda kusmama sebep olur. Kendime dediklerinizi yineleyip hatırlatıp toparlanmami kolaylaştıracagim

Laroxyl,citoles, zedprex kullandım
Gideceğim tekrar maalesef
eski sevgilin için bi de ilaç mı kullanıyosun.
ya yapmayın şöyle.
ölüp bitmeyin şu adamlara.
yazık valla .
bi damlasına bile yazık gözyaşının.
21 yaşındasın.
ohooo gül eğlen hayatını yaşa.
kim naparsa yapsın kardeşim.
kurtulmuşssun işte,pek te karakterli bişey değilmiş.
her sevgiliden ayrılan ölse işimiz var.
abla olarak söylüyorum acilen kendinitoparla.
git gez dolaş.
bu ne yahu.
eve kapanıp bunalım takılmak bu yaşta çook yazık çook.
ha ileride zaten sen de anlayacaksın şu andaki yaptığının ne kadar saçma olduğunu da işte.
ah gençlik ah toyluk..
hayatta ne acılar var ne acılar.
sevgili de ne Allah aşkına yapmayın etmeyin.

Olan olmus nasip degilmis deyip Allahtan hayirlisini dileyin.
Kendinizi heba etmeyin sosyal hesaplarina hic bakmayin paylasimlarini görmeyin görmek istedikce bakarsaniz senelerde gecse unutamaz acınızı atlatamazsiniz.

Kendinizi heba etmeyin sosyal hesaplarina hic bakmayin paylasimlarini görmeyin görmek istedikce bakarsaniz senelerde gecse unutamaz acınızı atlatamazsiniz.

Kurban olurum hiç bir hırto için o güzel canını üzmeye değer mi?

Bir çoğumuz bu tip şeyler yaşadık, emin ol bir gün gelecek adı neydi şu salağın? deme noktasına geleceksin
O yüzden ağla, ağla ama dikkat et için dışına çıkmasın

cnm senı ıstemeyenı sen hıc ısteme zaten.. kaderde onla olmak yokmus. ılerıye bak hayat kısa bundan sonra nasıl mutlu olabılırım onu dusun.

ben de suan kotuyum.. gece hıc uyuyamadım. sanki kalbımde bı agırlık var .ama guclu olmaya calısıorum yenı ılıskıye basladıgım cocuk benı aldattı ama ben ne dıye dusunuorum.. ıyıkıde basıında gormusum ya ılerde gorseydım ya evlendıgımde yuzunu gorseydım dıorum. yanı allah bızı koruor ben buna ınanıyorum.

o çoktan geçmişe sünger çekip başka bir başlangıç yapmış. Siz neden takılı kaldınız, bu günleriniz geriye gelmeyecekki. Daha çok gençsiniz kimbilir kimler çıkacak karşınıza. Yeni başlangıcınızı ertelemeyin

Sorun şu ki o geçmişe sünger çekmemiş 2buçuk ayda hem nisan hem düğün yapamayacagina göre ben varken de o vardı yani adam benim gecmisimi de pisligine buladı.

Evet daha iyi daha güzel olacak diyorum ama kalbimdeki ağrıyı almaya yetmiyor. Hakkımızda hayırlısı olsun

3 ayda tanış, sevgili ol, evlen... zamane gençleri çok hızlı çoooook.
Benimle kafam karışık geleceğimizi göremiyorum diye ayrılıp sırra kadem bastı,çok önemli sayılacak bir duruma bile ayrılıktan 2 hafta sonra cevap vermedi. O kadını garantiledi evlenmeye ikna etti beni şutladi diye düşünüyorum

yani sizle ayrılmadan önce mi bulmuştu kızı?

amaaaan allahından buulsun boşverin.

Bunların hepsini yapıyorum yapıyordum zaten evlendiğini bu gece duydum ve gece çıkıp gezemedigim için sadece ağladım
Maalesef fake hesap açıp onu arkadaş olarak ekledim düzenli olarak takip ediyorum
İnşallah derim inanin bunu demeyi çok istiyorum çok teşekkür ederim

yani sizle ayrılmadan önce mi bulmuştu kızı?

amaaaan allahından buulsun boşverin.
Ortada elle tutulur ciddi bir sebep yokken 1 hafta telefonlarıma çıkmayıp yanyana gelince de gelecek göremiyorum kafam karışık deyip bitirmişti o zaman anlam verememiştim ama şu an yerine oturuyor taşlar aklımda

Canım senleyken o kız varmış ya da senden sonra varmış önemli mi bu ? İyiki o kızın yerinde değilsin,şuan ki haline şükret bu kadar dengesiz karaktersiz biriyle evlenmedin devam etmedin.Bundan sonra herşey daha güzel olucak inan dibe çökmüş hissediyorsun ama geçicek zamanla

ilacı başkaca sorunlar için mi kullanıyosun ben tam anlayamadım.
o fake hesabı acilen sil.
çok hastalıklı bir şey bu.
kendine bunu nasıl yakıştırıyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…