Ciğerime sanki bıçak saplandı

Ya korkuyorum çok 5 sene sonra bu zamana bakıp hayatım çok güzelmiş dersem sıkıntı büyük çünkü berbat geçti şu zamanlarım

Asıl ağlaması gereken evlendiği kız
Sen sevinen ''oh ucuz kurtuldum'' diyen olmalısın
Aslında normal şartlar altında derim bunu ama o kadar çok güvendim o kadar çok güvendim ki,yani hayatımda herkes ama eksiksiz herkes bana darbe atar bu adam yapmaz biz birbirimizi çok seviyoruz derdim herkes yapar o yapmaz. Ama hayatıma giren en adi insan bile bana bunu yapmadı çok koydu bana
Çabalayacağım çok teşekkür ederim rabbim yolunuzu açık etsin

Sana bişey olmaz. Böyle bi karaktersizden kurtulmuşsun. O kıza üzülelim bence

Bende de aynısı oldu 3 ayda evlendi zor ama imkansız değil atlatılıyor

Çok zor bir durum. Kabullenemeden nişanlanıp evlenmesini görmek üzücüdür elbette. Böylesi sizin için daha iyiymiş demekki. Böyle düşünün ve önünüze bakın. Artık onu takip etmeyin..

Yaa sen ben misin acaba

Bende 3yildan fazla ciktim, ogrencilik yillari tabi.... Yengesinin kiz kardesi var abla diyor bana. Ama samimi degiliz, bir tuhaf davranıyor hep.. ablasi melek, kardesi menapoz teyze diyordum.

Sonra biz ayrildik, aradan yillar geçti ben evlendim, 1 sene sonra o da gitti o kizla gitti evlendi

Kiz bana abla diyordu ama benden 2 yas buyuk çıktı bu arada

Büyük bi ihtimal seninleyken o kızla da beraberdi ve ben olsam kadına ulaşır bunu söylerdim neden kendimi kahreden ben olayım ki o gününü gün ederken

Çok zor bir durum. Kabullenemeden nişanlanıp evlenmesini görmek üzücüdür elbette. Böylesi sizin için daha iyiymiş demekki. Böyle düşünün ve önünüze bakın. Artık onu takip etmeyin..
Evet,ben hic kabullenemedim bittiğini gittiğini hic inanamadım. Çok çok hasta olup disar da bayıldığım dönemde gitmisti benden bayildigimi duyup "hadi ya" diyip bizden emin degilimle noktalamıştı bizi. Başkası olduğu o kadar nettiki ben 1 ay sonra nisanlandigini görünce dank etti,devaminda düğün. O kotu dönemlerimde aldatılmış olmam ve hatta muhtemelen bu kizin en başından beri olmuş olması falan artik beni tamamen bitirdi.

Büyük bi ihtimal seninleyken o kızla da beraberdi ve ben olsam kadına ulaşır bunu söylerdim neden kendimi kahreden ben olayım ki o gününü gün ederken
İliskimizin 1 ayinin sonunda pat diye ailesi geldi cümbür cemaat sürekli de evlen falan diyorlarmış,muhtemelen ailesi bunu evlendirmeye geldi bu kız hep vardi 3 ayda evlenmesi çok uçuk çünkü aldatilan aldanan üzülen ben oldum

Sana bişey olmaz. Böyle bi karaktersizden kurtulmuşsun. O kıza üzülelim bence
Ama şu an mutsuz olan 3 aydır anası ağlayan okulunu zar zor uzatmadan bitiren tüm sosyal hayatını mahvetmiş olan ben iken onlar güzelce el ele kutlama yemeklerinde resim atiyorken ben asla ona üzülmem kıza asla üzülmem. Acınacak durumda olan benim
Bende de aynısı oldu 3 ayda evlendi zor ama imkansız değil atlatılıyor
Allah büyük umarım kazasız atlatırım
Ya evlendiği kız sen olsaydın. Şanslısın gene..
(
Ben onunla olacağımı düşünmüştüm,onu sevmiştim hic şanslı gibi bakmıyorum kendime

Aynısı bir tanıdığımın başına geldi. Çok acı çekti. 1 yıl geçmeden başka biriyle tanışıp evlendi. Evlendiği kişi çok iyi biri ve çok mutlular. Ötekiyle de iyi ki ayrılmış. Ötekinin evlendiği kıza da yazık, bu kişilikte biriyle evlendi ve bilmiyor. Bu durumda şanslı olan taraf tanıdığım kişi olmuş oldu. Kötü birinden kurtulup, onun kıymetini bilen, el üstünde tutan biriyle evlendi.

Iyiki calismiyorsun.Ozamsn daha da kotu oluyor.

:))

Yaşım küçük de değil aslında 21 yaşındayım.
Çok güvenmiştim yani çok şaşırdım şok oldum bu kadar kısa surede hic beklemiyordum beklememiştim,altından kalkamayacakmis gibi hissediyorum
Güzel kardeşim bunun yaş ile ne alakası var. Ben 27 yaşımda iken öğrendim 3,5 senelik sevgilimin başkası ile nişanlı olduğunu. Karaktersiz gizlemiş kendisini. Allah böyle soysuzları yolundan çeksin. Ama merak etme sonunda öyle mükemmel bir insan çıkıyor ki karşına iyi olmamış diyorsun.

bu olay tanıdığım birinin başına geldi. sen şanslı tarafsın. evlendiği kız şanssız olan. büyük ihtimalle aldatıldığından haberi yok. ve yüzde yüz eminim ki evlendikten sonra o adam kızı aldatıp hayatını her anlamda mahvedecek. üzüldüm kıza. senlik de bişey yok yoluna devam et. dediğim gibi sen şanslı tarafsın

Benimki aldatmaz esini.Oyle bir ders olduki bana yaptigi kotuluk "Bir daha ayni hatayi yapamam hicbir kadina "dedi.Ben o aciyla "evlilik olmadan gel" demistim.
Ona iyi bir es olmaya calisacagi cok koyuyor..

eski konularına baktım da adamın zaten tutar bir tarafı yokmuş.Allah seni çok büyük bir belada korumuş ama sen buna isyan ediyorsun hayret doğrusu.

eski konularına baktım da adamın zaten tutar bir tarafı yokmuş.Allah seni çok büyük bir belada korumuş ama sen buna isyan ediyorsun hayret doğrusu.
Evet hicbir tarafı yoktu ama çok çok üzüldüm kahroldum yani hayal kirikligimin haddi hesabi yok

Evet ama çok güvenmiştim o yüzden hayal kırıklığım çok fazla oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…