- Konu Sahibi beyinerror
-
Sorun şu ki o geçmişe sünger çekmemiş 2buçuk ayda hem nisan hem düğün yapamayacagina göre ben varken de o vardı yani adam benim gecmisimi de pisligine buladı.
Yapma Her seven kadının yaptığı hatslardan biri kötülüğü kendimize ediyoruz.Fake hesabı kapat takip etmeyi bırak engellecanim sen bunu yapmadıkça yol alamazsın geçmiş gecmeyecek çığ gibi büyüyecek ..Bunların hepsini yapıyorum yapıyordum zaten evlendiğini bu gece duydum ve gece çıkıp gezemedigim için sadece ağladım
Maalesef fake hesap açıp onu arkadaş olarak ekledim düzenli olarak takip ediyorum
İnşallah derim inanin bunu demeyi çok istiyorum çok teşekkür ederim
Aynen oyle biliyo musunuz,nişanlıyken bile bekledim çok bekledim,hal hareketlerimle bile eğer bana gelirse kızmasın biz ayrıyken niye boyle boyle yaptin demesin diye çok hareket ediyodum herşeyime nasıl bir salaksam çok bekledim,evlendigini ogrendigim gece hic uyumadim 2 gün sadece uykusuz geçirip ağladım,bu gece oyle bir uyudum ki ilk defa düşünmeden hayal kurmadan o kadar yormuş ki şu 3 ay beni,bu gece çok tuhaf bir şekilde uyudum. Umutsuz beklentisiz tüm dünyanın yükü gitmiş gibi. Çok yandı ama canım,allaha havale ediyorum hakkim yanlarina kalmaz.Birde şöyle düşün, hala aklın ondaydı, üzülüyordun, umut besliyordun. Nişanlandı bu bile yetmedi unutmana acı çekmene, belki ayrılırlar diye geçirdin günlerce ,bunun hayalini kurdun ve Allah senin daha fazla acı çekmeni istemediği içinde bir an önce bu acına son verdi.Günlerce aylarca ağlama,umut besleme olmayacak şeye,senin için hayırlı o değil demenin bir yoluydu bu belkide! Demem o ki bende senin yaşadıklarına uzaktanda olsa benzer sayılır birşey yaşadım ve hayırlı olmadığını, böylesinin benim için daha iyi olduğunu, artık ömrümün geri kalanı için miladımı başlatmam gerektiğini anladım vede yaptım.Sende yap ve bırak geçmişi at,21 yaşında en güzel çağındasın, ben 7 senemi vermiştim bu gelgitlerle acıyla şimdi yanıyorum o yaşlarımda olsam keşke gençliğimin en güzel yıllarını harap etmişim diyorum,sen etme hayatını yaşa inan geçiyor, ölüm unutuluyor ayrılık ne ki!..
Yasin küçük aslında ablacim. ..emin ol ....büyük olsa aglayamazdin hatta ağlamaya degmeyecegini o inci tanesi gözyaşlarını heba etmeyeceğini bilirdin buyuseydin. ..yoluna bak ardına bakma. ...Daha neler yaşayacaksın hayatta da bu solda sıfır kalacak. ...olmuş bitmiş ....düşme peşine kendini heder etme INAN DEGMEZ. ...Yaşım küçük de değil aslında 21 yaşındayım.
Çok güvenmiştim yani çok şaşırdım şok oldum bu kadar kısa surede hic beklemiyordum beklememiştim,altından kalkamayacakmis gibi hissediyorum
Öyle değildi işte ayrilmadan 2 hafta önce sallantiya düştük güzeldik iyidik,birden ailesi falan toplandi geldi o sıralar sallandik biraz simdi düşünüyorum da ailesi en baştan onu bas göz etmeye gelmişti bu kız hep vardı ben sadece reklam arasiydim biter bitmez nişan ve düğün,aldatılmış olmayı hazmedemiyorum galiba çok üzdü çok yıprattı benibence hayırlı olan olmuş
çocukla inançlarınız değerleriniz bu kadar farklıyken çocuk kişilik olarak bu kadar zorken,ilgisiz ve umursamazken(önceki konulara baktım)
kurtulduğuna sevinmelisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?