Ciğerime sanki bıçak saplandı

Hic uzulme canim, bundan 2 yil sonra o hallerine inan guleceksin. Keske senin yasinda olsam bende, en guzel zamanlarini kendini uzerek gecirme. Daha karsina ne guzel insanlar cikacak ve unutma evlilik nasip isidir. Allah herkesin nasibini belirlemistir, hepimiz ne sevgililer evlendirdik vakti zamaninda, yani oluyor boyle seyler. Sen önüne bak, dilerim cok sevecegin biri cikar karsina

sonrada ben bu ınsan ıcın nasıl aglamısım dıyeceksın emın ol
:)
bıten ılıskının ardından hep aglayan tek kadınlar olur
mantıklı olmaya calıs ve yoluna devam et
dunyada ondan daha ıyı bırsuru erkek var en ıyısıyle karsılasman dılegıyle

Benım de ex lerımden biri benden ayrılınca jet hızıyla evlenmişti.. Cok zırlamadım arkasından ama fena koydu yani yalan yok.. Sonra ne mi oldu.. Eşinden boşanmaya yakın geldi ben sana buyuk hata etmişim sana geldim diye peşimde gezdi zampara!! Boşverin gitsin değmez adamlara değmez o gözyaşları...Meseleyi gözünüzde büyütmeyin...

O kız varken de o zaman sen vardın belki o da bilmiyordu şimdi evlenen düşünsün sen boş ver

Sorun şu ki o geçmişe sünger çekmemiş 2buçuk ayda hem nisan hem düğün yapamayacagina göre ben varken de o vardı yani adam benim gecmisimi de pisligine buladı.

Çok çok üzücü bir durum ama değmez boşverin onu, allaha havale edip sizde önünüzw bakın

3 ay içinde tanış, nişanlan, evlen.. bundan çok da sağlıklı bir evlilik olacağını sanmıyorum.
boşver yoluna bak. aklı bile karışık adamın ne yaptığını bilmiyor belli.

çok gereksiz üzülüyorsunuz ileride hayatınızın aşkı karşınıza çıkınca anlayacaksınız.
lise yeni bitmişti biriyle çok kısa süren bir ilişkimiz oldu, bir kaç ay diye hatırlıyorum. aradan 11 sene geçti geçen gün tesadüfen bu kişinin eşinin instagram hesabına denk geldim, ortak arkadaşlardan dolayı. neyse bir baktım kız bi foto paylaşmış tanışma tarihlerini çerçeveletmiş. bu akıllı benimle çıktığı dönemde tanışmış bu evlendiği kızla da çıkmaya başlamış. kızın dünyadan haberi yok tabi. yazık o tarihi tanışma tarihleri falan olarak kutluyor ama aldatılmış ve o adamla evlenmiş. ona yazık olmuş ben iyi yırtmışım. diyeceğim o ki eşi düşünsün sen takma kafana. kurtulmuşsun bir sahtekardan.

Yapma Her seven kadının yaptığı hatslardan biri kötülüğü kendimize ediyoruz.Fake hesabı kapat takip etmeyi bırak engellecanim sen bunu yapmadıkça yol alamazsın geçmiş gecmeyecek çığ gibi büyüyecek ..

Şimdi onun içimn kendini üzdüğüne değer mi? Eğer sen varken o kızda varsa seni aldatmış demektir. İlerde evlensen de aldatabilir demekki şükret kurtulduğuna

21 yaşında bahar gibisin, değermi kendini hırpalamaya, acını yaşa ama bu kadarda kendine haksızlık etme, sağlığını bile etkilemiş boşversene şu hayatta sağlıktan daha değerli ne var..

gün gelecek, bugün ağladıklarına, güleceksin..
hayatında sen varken, o kızında var olduğunu düşünüyorsun, demekki aldatmış,
kurtulduğuna şükret...şuan 21 yaşında ve başa dönebilmek için neler neler vermezdim..

Tüm yorumları okudum tek tek alıntılamak yerine direk bu şekilde cevap vermek istiyorum. Yaşımın genç olduğunun farkındayım önümde allah bilir neler vardır amma velakin ben bu şoku atlatamıyorum,psikologa gitmedende halledemeyecegimi düşünüyorum artik çünkü ciddi anlamda kötü oldu durumlar,bütün toplu taşıma araçlarında ağlamaya ağlarken kahkaha atıp tekrar ağlamaya başladım,bayağı sarstı. Rabbim yanına bırakmasın tek dileğim.

Birde şöyle düşün, hala aklın ondaydı, üzülüyordun, umut besliyordun. Nişanlandı bu bile yetmedi unutmana acı çekmene, belki ayrılırlar diye geçirdin günlerce ,bunun hayalini kurdun ve Allah senin daha fazla acı çekmeni istemediği içinde bir an önce bu acına son verdi.Günlerce aylarca ağlama,umut besleme olmayacak şeye,senin için hayırlı o değil demenin bir yoluydu bu belkide! Demem o ki bende senin yaşadıklarına uzaktanda olsa benzer sayılır birşey yaşadım ve hayırlı olmadığını, böylesinin benim için daha iyi olduğunu, artık ömrümün geri kalanı için miladımı başlatmam gerektiğini anladım vede yaptım.Sende yap ve bırak geçmişi at,21 yaşında en güzel çağındasın, ben 7 senemi vermiştim bu gelgitlerle acıyla şimdi yanıyorum o yaşlarımda olsam keşke gençliğimin en güzel yıllarını harap etmişim diyorum,sen etme hayatını yaşa inan geçiyor, ölüm unutuluyor ayrılık ne ki!..

Aynen oyle biliyo musunuz,nişanlıyken bile bekledim çok bekledim,hal hareketlerimle bile eğer bana gelirse kızmasın biz ayrıyken niye boyle boyle yaptin demesin diye çok hareket ediyodum herşeyime nasıl bir salaksam çok bekledim,evlendigini ogrendigim gece hic uyumadim 2 gün sadece uykusuz geçirip ağladım,bu gece oyle bir uyudum ki ilk defa düşünmeden hayal kurmadan o kadar yormuş ki şu 3 ay beni,bu gece çok tuhaf bir şekilde uyudum. Umutsuz beklentisiz tüm dünyanın yükü gitmiş gibi. Çok yandı ama canım,allaha havale ediyorum hakkim yanlarina kalmaz.

Yaşım küçük de değil aslında 21 yaşındayım.
Çok güvenmiştim yani çok şaşırdım şok oldum bu kadar kısa surede hic beklemiyordum beklememiştim,altından kalkamayacakmis gibi hissediyorum
Yasin küçük aslında ablacim. ..emin ol ....büyük olsa aglayamazdin hatta ağlamaya degmeyecegini o inci tanesi gözyaşlarını heba etmeyeceğini bilirdin buyuseydin. ..yoluna bak ardına bakma. ...Daha neler yaşayacaksın hayatta da bu solda sıfır kalacak. ...olmuş bitmiş ....düşme peşine kendini heder etme INAN DEGMEZ. ...

Hatirladim seni nisan konusundan.
.Ben de ayni seyi yasadigimi yazmistim.Benimki de bu nisan ayinda evlendi.Iki ayda nisan yapmis oldu 9 ayda dugun..Nisanda daha kotu olmustum tabi ilk duydigum icin
Ama dugun fotosunu gormek de cok koymustu.Zifafa girdiklerini bilmek falan..Cocuklari da olur...Aklina ben gelirim arada biliyorum.Vicdan azabi cekecekmis bir omur boyu.Ceker dogrudur ama yapacagini yapti..Hem aglarim hem giderim gibi..

Ayrilirlar diye cok baktim ama ayrilmadilar.Kiz bunu herseyiyle (ilgisizligi parasizligi is sorunu aksiligi)kabullenmis.Belki iki uc yila sabri tasar belli olmaz.

Yasin cok genc.Onunde koca bir genclik zamani var.Benim o da yok.Ustelik ucuncu severken ayrilisim.

..Keske senin yasinda olsam.
Simdi son askin acisiyla yalniz yaslanacagim.
.Elindekilerin farkinda ol lutfen.

Son düzenleme:
bence hayırlı olan olmuş
çocukla inançlarınız değerleriniz bu kadar farklıyken çocuk kişilik olarak bu kadar zorken,ilgisiz ve umursamazken(önceki konulara baktım)
kurtulduğuna sevinmelisin..

bence hayırlı olan olmuş
çocukla inançlarınız değerleriniz bu kadar farklıyken çocuk kişilik olarak bu kadar zorken,ilgisiz ve umursamazken(önceki konulara baktım)
kurtulduğuna sevinmelisin..
Öyle değildi işte ayrilmadan 2 hafta önce sallantiya düştük güzeldik iyidik,birden ailesi falan toplandi geldi o sıralar sallandik biraz simdi düşünüyorum da ailesi en baştan onu bas göz etmeye gelmişti bu kız hep vardı ben sadece reklam arasiydim biter bitmez nişan ve düğün,aldatılmış olmayı hazmedemiyorum galiba çok üzdü çok yıprattı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…