Benim annem de 38 de kalmıştı21de kalirim 5-6sene daha
Annem 35te 10sene kaldi ahahah
İlkokulda Okulda anket yapiliyordu annenizin babanizin yasi diye ben ilkokulu bitirene kadar 35 yazdirdi 5sene boyunca
AhahahYok artık Sen nenesi sayılcan o zaman
Yalan söylemişler, hep avuntu bunlarDaha neler naptiniz siz boyle 30lar ne ki kadinin en guzel yasi demisler
Ben halimden memnunumDetoks olarak araya çocuğu sıkıştırdım, işe yaramayacak mıNapalım Nevoş doğduk, büyüdük, ölcez hayatı yaşamaya başlayalım birşey kalmamış
Erken evlenseydim olurdu o anlamda söyledimYok abla ya sende naptin annem 47 yasinda
Geri sayma taktigi tutmaz da yerinde sayma taktigi fena degilBen de bu yıldan sonra geri sayıma başlayacağımMesela bugün 35 yaşındayım 2 ay sonra 34
Bi ben değilim zaten, sanki bir ben yaşlanıyorumBen halimden memnunum
29dersin sende ha 31 ha 29 ne fark varmis ki amanBenim annem de 38 de kalmıştıBen 30 larda takılı kalmayı istemiyorum, keşke 20 de doğursaydım, 25 derdim bi 10 15 sene
Bu iyi fikir aslındaGeri sayma taktigi tutmaz da yerinde sayma taktigi fena degil
2-3 sene 35 te kalmani tavsiye ederim
14yas var aramizda abla 13de mi evlenecektin oyle bi evlilik mi olurErken evlenseydim olurdu o anlamda söyledim
Ben zaten 29 dayken 24 yaşında mısın diyorlardı, neyse ki öyle gösteren tip değilim de daha çok bunalıma girmiyorum29dersin sende ha 31 ha 29 ne fark varmis ki aman
Benim sadece yaşım değişiyor ben de bir değişiklik yok ondan olabilirBi ben değilim zaten, sanki bir ben yaşlanıyorum
14 hatta 2 ay sonra 15 yaş olacak14yas var aramizda abla 13de mi evlenecektin oyle bi evlilik mi olur
Aynen nevros tabiki saka yapiyoruz abla mabla neymis lutfen sen gayet genc ruhlu cok kafa bir insansin pinkom da oyle genç derken zaten gencsiniz de 15-16 demek istedimBu iyi fikir aslındaOğlum 1. sınıfta ortaookula gidene kadar 35te kalsam sonra düşünürüz
İşin espirisi ben sahiden halimden memnunum
Aynen onun etkisi var bence deBenim sadece yaşım değişiyor ben de bir değişiklik yok ondan olabilir
Aaaa kac yasinda evlenmis ki14 hatta 2 ay sonra 15 yaş olacak
Benden 1 yaş büyük bir arkadaşım var büyük kızı 19 yaşında
Ayyy sen ne ponçik birşeysin öyleAynen nevros tabiki saka yapiyoruz abla mabla neymis lutfen sen gayet genc ruhlu cok kafa bir insansin pinkom da oyle genç derken zaten gencsiniz de 15-16 demek istedim
Yaş ileri kafa daha çocuk olunca sorun olmuyorAynen nevros tabiki saka yapiyoruz abla mabla neymis lutfen sen gayet genc ruhlu cok kafa bir insansin pinkom da oyle genç derken zaten gencsiniz de 15-16 demek istedim
Yalniz bir sey farkettim kimle yas konusu konusurken annemin 35te takildigini söylersem o da benim annemde takilmisti diyor demekki anneler hep boyle ve biz de boyle olucazBenim annem de 38 de kalmıştıBen 30 larda takılı kalmayı istemiyorum, keşke 20 de doğursaydım, 25 derdim bi 10 15 sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?