15-16 galibaAaaa kac yasinda evlenmis ki
Senin prensesler 13muydu
Ben öyle değilimYalniz bir sey farkettim kimle yas konusu konusurken annemin 35te takildigini söylersem o da benim annemde takilmisti diyor demekki anneler hep boyle ve biz de boyle olucaz
Oz-lem'immm canim benim tesekkurler bitsnem begenmene cok sevindim onure oldum seni seviyorum iyiki varsinAzra910
Bu ne kadar güzel bir sunum böyle eminim lezzeti de güzeldir senin ellerinle
Ellerine emeğine sağlık bitanem
Yalniz bir sey farkettim kimle yas konusu konusurken annemin 35te takildigini söylersem o da benim annemde takilmisti diyor demekki anneler hep boyle ve biz de boyle olucaz
Beni sitede gorenlerin yarisi tam yasimi soyle yarisi da 2yas buyukBen zaten 29 dayken 24 yaşında mısın diyorlardı, neyse ki öyle gösteren tip değilim de daha çok bunalıma girmiyorum
Biz de görelim net karar verelimBeni sitede gorenlerin yarisi tam yasimi soyle yarisi da 2yas buyuk
Bu mesaji gordum geri kaybettim aradim aradim zor buldum cevaplamak icin ter doktum 3dakkadirAyyy sen ne ponçik birşeysin öyle
Aaaaa sen beni gormedin mi ben sokBiz de görelim net karar verelim
Aynen biz de görmeliyizBiz de görelim net karar verelim
Nevros oyle degilmis kurali bozduannelerin ortak özelliklerinden
Ben öyle değilim
Maasallah nevros buyutmussun kocaman olmuslar ikizlerdi degil mi tek yumurta mi cift mi15-16 galiba
12 oldular canım
Aaaaa sen beni gormedin mi ben sok
Her gece megle avatarimiza fotomuzu koyuyoruz
Biz de görelimAynen biz de görmeliyiz
Sağol canımMaasallah nevros buyutmussun kocaman olmuslar ikizlerdi degil mi tek yumurta mi cift mi
Tamam bu kadar merak ettiniz gostercemBiz de görelim
Tamam bekliyoruzTamam bu kadar merak ettiniz gostercem
Ozelden atiyim
Birgun bende sizi gormek isterimTamam bekliyoruz
İnşaallah canımBirgun bende sizi gormek isterim
Canım benim ama gerçekten yaptığın yemekler tam damak zevkimize hitap ediyor e görsellik sunum da çok güzel daha ne olsunOz-lem'immm canim benim tesekkurler bitsnem begenmene cok sevindim onure oldum seni seviyorum iyiki varsin
Senin desteklerin iltifatlarini hep hissettim ve suan duygulandim
Cok tesekkur ediyorum ozlemimCanım benim ama gerçekten yaptığın yemekler tam damak zevkimize hitap ediyor e görsellik sunum da çok güzel daha ne olsun
Çok seviyorum seni güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?