Aslinda yemek yapmayi cok seviyorum severek isteyerek yaparim da arada da surpriz yapsa fena olmazYa ya emin ol yapıyorlarÇiğ köfte sadece kuvvet işi olduğu için belki yapar, onun dışında bir tek kahvaltı hazırlar, yemeğe karışmaz :)
sitedeYalnız maşallahben bekarken çay bile demlemezdim, bırak yemek yapmayı
Ben de bilmiyorum yaşını ama bizlerle yaşıt evli falan diye düşündümdüsitede
Yasimi duyanlar şok oluyor ben seni teyze saniyordum diyor
Sen kac yasindaydinBen de bilmiyorum yaşını ama bizlerle yaşıt evli falan diye düşündümdü
Sen onun teyzesi sayılırsınBen de bilmiyorum yaşını ama bizlerle yaşıt evli falan diye düşündümdü
Yok artık Sen nenesi sayılcan o zamanSen onun teyzesi sayılırsın
Böyle yazınca küçük mü görünüyorsun86lıyım
Yok artık aramızda 5 yaş varYok artık Sen nenesi sayılcan o zaman
Yaş takıntım malum, sorulunca gıcık oluyorum ya ben de Gıcıklık yapıyorum hesaplamayla uğraşsınlar diyeBöyle yazınca küçük mü görünüyorsun
İyiki yasimi yazmisim bunu goren beni 10yasinda sanacaktiSen onun teyzesi sayılırsın
Evet çok güzeldir kendisi, koşa koşa gelebilirsin 30laraNe guzel bir yas
21 bende
40'a ne kaldıYaş takıntım malum, sorulunca gıcık oluyorum ya ben de Gıcıklık yapıyorum hesaplamayla uğraşsınlar diye
O değilde ben teyzen olabilirimİyiki yasimi yazmisim bunu goren beni 10yasinda sanacakti
İlkokulda Okulda anket yapiliyordu annenizin babanizin yasi diye ben ilkokulu bitirene kadar 35 yazdirdi 5sene boyuncaEvet çok güzeldir kendisi, koşa koşa gelebilirsin 30lara
Detoks olarak araya çocuğu sıkıştırdım, işe yaramayacak mı40'a ne kaldı
Yok abla ya sende naptin annem 47 yasindaO değilde ben teyzen olabilirimHatta biraz zorlarsam annen bile olurum
Daha neler naptiniz siz boyle 30lar ne ki kadinin en guzel yasi demislerDetoks olarak araya çocuğu sıkıştırdım, işe yaramayacak mıNapalım Nevoş doğduk, büyüdük, ölcez hayatı yaşamaya başlayalım birşey kalmamış
Ben de bu yıldan sonra geri sayıma başlayacağım21de kalirim 5-6sene daha
Annem 35te 10sene kaldi ahahah
İlkokulda Okulda anket yapiliyordu annenizin babanizin yasi diye ben ilkokulu bitirene kadar 35 yazdirdi 5sene boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?