Meşhur çiğ köfte zinciri hani.. Marka ya,yazmayayım tam adını dedimdiAttal beyfendi ne ki melegim
HııMeşhur çiğ köfte zinciri hani.. Marka ya,yazmayayım tam adını dedimdi
Napıyosun? Yoksun obada?Hııbenimde aklima geldi yeminle abreka tukani aciyim çiğköfte satarim
Misafirlikteyim arada bakip cikiyorum eve gidince gelicem obaya sen tukanda misinNapıyosun? Yoksun obada?
Tükandağyım evet hıhıııMisafirlikteyim arada bakip cikiyorum eve gidince gelicem obaya sen tukanda misin
Benim cunyir napiyorTükandağyım evet hıhııı
Mızıklanıyo minyatür cunyırBenim cunyir napiyor
Mikiyi ozledim bende 3saattir gormedim
Benim kurdeleli tokalardan takalim ona tam cunyir abreka olsunMızıklanıyo minyatür cunyır
Hadi keyfine bak cunyırım,gelince seslenirsin
Mankeniiim gecen gösterdiklerinin sarisini mi aldin siyahini mi
Cook tesekkur ederimEllerine sağlık,başarılar dilerim...
ah canımm ben daha bişey almadım bak ben unuttum şimdi sen diyince aklıma geldiMankeniiim gecen gösterdiklerinin sarisini mi aldin siyahini mi
Bende bugun cok guzel seyler buldum ama yorumlarda kucuk geldi falan yazmislar tereddutte kaldim
Birde yuzuk begendim benim numaram 13, yorumlarda baktim 13numaraya bayagi bir buyuk, oysaki 13tr de kucuk, acaba yuzuk numarası da farkli mi :Sah canımm ben daha bişey almadım bak ben unuttum şimdi sen diyince aklıma geldi
evet kucuk yada büyük gelebiliyor
türkiyenın m si bize olurken oranın lsini istemek gerekebiliyor o yuzden aslında görerek almak lazım :) yada aman 40 -50 nereye vermiyoz deyip riske giricez :)
gerçi kadınlar ölçü vermiş şu bedene şunu isteyin diye
yüzükkk hiç almadım kuzum 13 büyükse biraz kucugunu al dene tatlımBirde yuzuk begendim benim numaram 13, yorumlarda baktim 13numaraya bayagi bir buyuk, oysaki 13tr de kucuk, acaba yuzuk numarası da farkli mi :S
Oyle yapicam mankenimyüzükkk hiç almadım kuzum 13 büyükse biraz kucugunu al dene tatlım
Hangi kadinlar ölçü vermis fallenim bulamadim nerdeah canımm ben daha bişey almadım bak ben unuttum şimdi sen diyince aklıma geldi
evet kucuk yada büyük gelebiliyor
türkiyenın m si bize olurken oranın lsini istemek gerekebiliyor o yuzden aslında görerek almak lazım :) yada aman 40 -50 nereye vermiyoz deyip riske giricez :)
gerçi kadınlar ölçü vermiş şu bedene şunu isteyin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?