Ciddi misin 6 kisi oldu o zamanHeee ben de yedimdi çiğ köfte ilk gördükten sonra
Seninki gibi değil ama kandırdık kendimizi işte
Bitanecik cunyırım benimm,bitanesin yeminle mmmuahhhCiddi misin 6 kisi oldu o zaman
Oy kurban oldugum sen buraya gel ben sana cesit cesit neler neler yaparim
Sonrada ellerimle yediririm
Sende bitanesin benim bitanemsin en degerlim, kimse yerini tutamaz cok seviyorum askim benim yerim seni iyiki varsin mmmuuahhhBitanecik cunyırım benimm,bitanesin yeminle mmmuahhh
Gönlümün her konuda,her daim birincisi tatlı,minnak,şeker,fıstık Cunyırım benimmSende bitanesin benim bitanemsin en degerlim, kimse yerini tutamaz cok seviyorum askim benim yerim seni iyiki varsin mmmuuahhh
Gönlümün her konuda,her daim birincisi tatlı,minnak,şeker,fıstık Cunyırım benimmMmuahhh Ben de seni çoookk seviyorum
hahahahahah benmi erkeğimmmmm hahahahahahaah ayyy sabah sabah ciddi güldümErkek üye
Canim aramizda sakalasiyoruz biz oyleAaa ben napimAzra910 ya evlenme teklif etmedin mi?
Anladım cnm. . Bende katılim dedim şakanıza..Canim aramizda sakalasiyoruz biz oyle
Sende mi saka yaptin gercekten erkek sandin sandim bendeAnladım cnm. . Bende katılim dedim şakanıza..
canımsın şaka yapıoz tatlım ama erkek değilim gadınım :)Anladım cnm. . Bende katılim dedim şakanıza..
hahahahahahahah seni yerim bennnn yerimSende mi saka yaptin gercekten erkek sandin sandim bende
Kız bende şaka yaptım. Maharetlicanımsın şaka yapıoz tatlım ama erkek değilim gadınım :)
Ya kizlar cok tatlisiniz sizKız bende şaka yaptım. MaharetliAzra910 insanı yoldan çıkartıyor. .
Tugbam cok tesekkur ederim bitanem begenmene cok sevindim canimsin keske beraber yeseydikKız hemşiremm eline emeğine sağlık :) en sevdiğim şey bu işte, çiğ köfte :)
Beni benden aldın hemşiremm
Attal beyfendi ne ki melegim.attal Beyfendi mi açsan bi tane he cunyır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?