Yöresel Tarif Çiğköfte – Şanlıurfa Mutfağından -Duru Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Ne kaaa hamaratsınız yarabbim hem çiğköftenizi hem lavaşınızı kendiniz yapmışsınız. Sizin gibi kadınlara imreniyorum, keşke ben de bu kadar hamarat olabilseydim. Ellerinize sağlık, gece gece çiğköfte çekti vallahi canım. :)

Sarmayı da kendisi yapmış bu arada

Cok tesekkur ederim ederim
Cani ceken olunca üzülüyorum keske bilgisayarla gonderilen bir sey olsa dimi paylasinca herkes tabaktan alabilseydi ilerde belki icat ederler

Hamaratlik degil de bence yemek yapmayi sevimce her sey yapilabiliyor, eminim siz de cok guzel yaparsiniz deneseniz
Sarmayı da kendisi yapmış bu arada

Ayrani da ben yaptim o da sayilir mi
Lahana turşusu da ev yapimi biber tursusu hazir sadece

Vaayyy harikaaaa ABREKAAA

Eline koluna emeğine sağlık sunum çok güzel ekmekler abreka'nın ocak'dan daha ne olsun yarışma da başarılar tuttum bu lavaş işini artık hazır lavaş yok :)

Eline koluna emeğine sağlık sunum çok güzel ekmekler abreka'nın ocak'dan daha ne olsun yarışma da başarılar tuttum bu lavaş işini artık hazır lavaş yok :)
Canim benim cok tesekkur ederim begenmene cok sevindim ❤❤❤
hazir pakette satilan lavaslarin tadi bana boyle tatli tuzlu karisik geliyor begenmiyorum hep evde yaparim
Hemde tadi cok guzel

Canim benim cok tesekkur ederim begenmene cok sevindim ❤❤❤
hazir pakette satilan lavaslarin tadi bana boyle tatli tuzlu karisik geliyor begenmiyorum hep evde yaparim
Hemde tadi cok guzel
Aynen canım bende beğenmiyorum hazırları rica ederim sunum da ayrı hoş gerçekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…