Baristik baristik kuzum ben sana kusemem ki
Küsmek yasak canımBaristik baristik kuzum ben sana kusemem ki
oyyy melekim benimBaristik baristik kuzum ben sana kusemem ki
Tamam tamam sakaydi minnos :)oyyy melekim benim
valla senin oldugunu biliyodum dondurmayı sandım sadce tamam mı
ahterim teşekkürler bitanem beğenmene çoooook sevindim seni seviyorum kalp kalbe karşıNe düşündüm biliyormusun çiğköfte olur mu ki yöresel yemek olarak sonra dedim ki delüü tabibi olur
Ellerine sağlık abrekammçok leziz görünüyor bi ara denicem senin tarifinden ama Başarılar kuzum
pinkomÇiğ köfteler üstüme üstüme geliyordu gittim söyledim
Ben inanıyorum mutlaka bi yarışma kazanacaksın o emoji ondan yaniahterim teşekkürler bitanem beğenmene çoooook sevindim seni seviyorum kalp kalbe karşı
ahah mesajını aldım emojini inşallahhh
-sen ne tatlısın miyavım benimKüsmek yasak canım
ay inşallah ahterim ama ben hiç inanamıyorum valla kazansam şimdiye kazanrdımBen inanıyorum mutlaka bi yarışma kazanacaksın o emoji ondan yani
Önce benimkine hadi annene gidelim dedim İstemedi, hadi ya, lütfen lütfen, Nolur dedim :) Tövbe Bismillah, hayırdır dedipinkomvalla iyi yapmışşın almakla ya içime oturdu senin canın çekince üzüldüm
Geçen ki yarışmada sana oy attım sonuca bakamadım :) bence olucak az kaldı ben açıkçası uğraşmıyorum yoksa iddialıyım gelip sizin oyları bölmeyim diyorumay inşallah ahterim ama ben hiç inanamıyorum valla kazansam şimdiye kazanrdım
ay çok tatlısın ya valla bak cidden söylüyorum yakın olsak sana getirirdim yeminleÖnce benimkine hadi annene gidelim dedim İstemedi, hadi ya, lütfen lütfen, Nolur dedim :) Tövbe Bismillah, hayırdır dediCanım çiğ köfte istedi gidip anneme yaptıralım dedim, yok annem ne anlar çiğ köfteden ( ) ben sana söylerim dedi söyledi sağolsun Söylemesem çiğ köfte konusu 3-4-5 e doğru gidecek diye korktum
burda ne dediğini anlayamadım amaSöylemesem çiğ köfte konusu 3-4-5 e doğru gidecek diye korktum
Afiyet olsunÖnce benimkine hadi annene gidelim dedim İstemedi, hadi ya, lütfen lütfen, Nolur dedim :) Tövbe Bismillah, hayırdır dediCanım çiğ köfte istedi gidip anneme yaptıralım dedim, yok annem ne anlar çiğ köfteden ( ) ben sana söylerim dedi söyledi sağolsun Söylemesem çiğ köfte konusu 3-4-5 e doğru gidecek diye korktum
aa teşekkür ederim görmedim bana verdiğini 3. oldum ondaGeçen ki yarışmada sana oy attım sonuca bakamadım :) bence olucak az kaldı ben açıkçası uğraşmıyorum yoksa iddialıyım gelip sizin oyları bölmeyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?