Yöresel Tarif Çiğköfte – Şanlıurfa Mutfağından -Duru Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
O senin tatlılığın Kark ta söylerim diyordu söylemiş yemiştir bile :)
Çiğ köfteyi senden sonra yine ekleyen olmuş ya, onu diyorum

aa teşekkür ederim görmedim bana verdiğini 3. oldum onda

katıl sende ben yakında çekilecem artıkk benim kontenjana sen gel
Nevreste nin bütün israrlarına rağmen bi türlü katılmadım ne bileyim içimden gelmiyor nedense ama bigün katılacağıma da Emin'im :) ee 3. Mü ne kalmış 1.ciliğe

Afiyet olsun Allahtan karnım tok yoksa çok fena aşeriyorum bende gebelik yok ama napim bende böyleyim
Ya normalde aklıma gelmez gidip alıp yemek, o kadar iştah açıcı yapmış ki, genelde beğeniyorum zaten tariflerini, hep bir krize sokuyor. Ben doğurana kadar yarışmaya mı katılmasa acaba?

Ya normalde aklıma gelmez gidip alıp yemek, o kadar iştah açıcı yapmış ki, genelde beğeniyorum zaten tariflerini, hep bir krize sokuyor. Ben doğurana kadar yarışmaya mı katılmasa acaba?
Bence senle ben yemekteyiz topiğine uğramasak daha iyi olur abrekaa kız bende diyet yapıcam litfin ımı

ama işte 1.ye veriliyor sadece madalya yine kalırım 3.lükte hep derece almakla yetiniyorum ahterim amorti gibi
Hmm amann boşver kuzum sağlık olsun bizim profillere çakma madalya işine giricem zaten bi tane de sana ayarlıyım

Elinize sağlık başarılar dilerim. Çiğköfteyle yaklaşık üç senelik tanışıklığım var benim. Önceleri çok sevmedim ta ki karşı komşum yapana dek. Urfa'da olmanın ayrıcalığı bu benim için O kadar acı ki bazen üç kaşıktan başka yiyemiyorum. Ama kararında olunca off tabak tabak Urfa'dan gidersem iki şey için üzüleceğim. Birincisi Dergâh Camii'nden ayrılmak ikincisi çiğköfteden ayrılmak

çok teşekkür ederim
çiğköfteyi bende sevmezdim daha doğrusu olmasa da olurumdu ama okulda hep tost yemekten artık tostcul olmuştum arkadaşlar bugun çiğköfte yiyelim dediler bende o günden beri aşığım çiğköfteye
urfada mı yaşıyorsunuz ay ne güzel bir yerdeymişsiniz

Evet dört sene olacak inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…