O senin tatlılığınay çok tatlısın ya valla bak cidden söylüyorum yakın olsak sana getirirdim yeminle
valla içim rahatladı sen yiyince hamilesin ya çok üzülmüştüm bide @KarKralicesi canı çekince ona da çok ikram etmek istedim ama evlerimizin arasında 12 saat fark var
burda ne dediğini anlayamadım ama
Nevreste nin bütün israrlarına rağmen bi türlü katılmadım ne bileyim içimden gelmiyor nedense ama bigün katılacağıma da Emin'im :) ee 3. Mü ne kalmış 1.ciliğeaa teşekkür ederim görmedim bana verdiğini 3. oldum onda
katıl sende ben yakında çekilecem artıkk benim kontenjana sen gel
Ya normalde aklıma gelmez gidip alıp yemek, o kadar iştah açıcı yapmış ki, genelde beğeniyorum zaten tariflerini, hep bir krize sokuyor. Ben doğurana kadar yarışmaya mı katılmasa acaba?Afiyet olsunAllahtan karnım tok yoksa çok fena aşeriyorum bende gebelik yok ama napim bende böyleyim
O senin tatlılığınKark ta söylerim diyordu söylemiş yemiştir bile :)
Çiğ köfteyi senden sonra yine ekleyen olmuş ya, onu diyorum
ama işte 1.ye veriliyor sadece madalyaNevreste nin bütün israrlarına rağmen bi türlü katılmadım ne bileyim içimden gelmiyor nedense ama bigün katılacağıma da Emin'im :) ee 3. Mü ne kalmış 1.ciliğe
Bence senle ben yemekteyiz topiğine uğramasak daha iyi olur abrekaa kız bende diyet yapıcam litfin ımıYa normalde aklıma gelmez gidip alıp yemek, o kadar iştah açıcı yapmış ki, genelde beğeniyorum zaten tariflerini, hep bir krize sokuyor. Ben doğurana kadar yarışmaya mı katılmasa acaba?
Hmm amann boşver kuzum sağlık olsun bizim profillere çakma madalya işine giricem zaten bi tane de sana ayarlıyımama işte 1.ye veriliyor sadece madalyayine kalırım 3.lükte hep derece almakla yetiniyorum ahterim amorti gibi
Ama arkadaşlarım burdaBence senle ben yemekteyiz topiğine uğramasak daha iyi olur abrekaa kız bende diyet yapıcam litfin ımı
tamam ahterim sen kilo verene kadar yemek işinden istifa ediyorum sen iste yeter kiBence senle ben yemekteyiz topiğine uğramasak daha iyi olur abrekaa kız bende diyet yapıcam litfin ımı
aklınla bin yaşa ahterim yaa çok iyi olur valla siftahı ben yapim bana hemen ayarla bitane emi tişkürler saygılarHmm amann boşver kuzum sağlık olsun bizim profillere çakma madalya işine giricem zaten bi tane de sana ayarlıyım
çok teşekkür ederimElinize sağlık başarılar dilerim. Çiğköfteyle yaklaşık üç senelik tanışıklığım var benim. Önceleri çok sevmedim ta ki karşı komşum yapana dek. Urfa'da olmanın ayrıcalığı bu benim içinO kadar acı ki bazen üç kaşıktan başka yiyemiyorum. Ama kararında olunca off tabak tabak Urfa'dan gidersem iki şey için üzüleceğim. Birincisi Dergâh Camii'nden ayrılmak ikincisi çiğköfteden ayrılmak
Evet dört sene olacak inşallah:)çok teşekkür ederim
çiğköfteyi bende sevmezdim daha doğrusu olmasa da olurumdu ama okulda hep tost yemekten artık tostcul olmuştum arkadaşlar bugun çiğköfte yiyelim dediler bende o günden beri aşığım çiğköfteye
urfada mı yaşıyorsunuz ay ne güzel bir yerdeymişsiniz
çok güzelEvet dört sene olacak inşallah:)
Seninki çiğköfteli olucak hemideaklınla bin yaşa ahterim yaa çok iyi olur valla siftahı ben yapim bana hemen ayarla bitane emi tişkürler saygılar
bikaç saat içinde görüntülenme 800 olmuş ahterimSeninki çiğköfteli olucak hemide
Aynı durum bendede oluyor bide sevdiğim kardeşim yapmış bi bakim dedim demez olaydım oyy oyy nerelere gidem benAma arkadaşlarım burdaSohbet etmeye geliyorum, açken yemeklere bakmayacaktım tarif aniden gelince dayanamadım meraktan atladım
Ne sandın kızım çiğköfte yapmışsın biz baştan elendükbikaç saat içinde görüntülenme 800 olmuş ahterim
aynen çiğköfteli madalyon isterim ben
yaa canım kardeşim benim sağolasın cansınAynı durum bendede oluyor bide sevdiğim kardeşim yapmış bi bakim dedim demez olaydım oyy oyy nerelere gidem ben
katılyon mu bu kategoriyeNe sandın kızım çiğköfte yapmışsın biz baştan elendük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?