• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciida'nın Çeyiz Köşesi :)

çeyizime yeni eklenen cicişler :))

kurabiye kalıplarımmm :))

$20130714_205654.webp

biz sigara kullanmıyoruz ama elbet içen gelir :))

$20130714_205710.webp

bununla aşkıma çok güzel pastalar yapıcammm :)

$20130714_205730.webp

başbaşa kullanacağımız tepsi :))

$20130714_205745.webp

limon sıkacağımızzz
$20130714_205827.webp

Son düzenleme:
canım güle güle ağız tadıyla kullanmak nasip etsin Allah. Yemek takımına bayıldım evim tarz olarak spor olmasa ve sevdiceğim de ben de ortak noktamız spor ama elegan şeyler olmasa kesinlikle alacağım tek yemek takımı bu olurdu çok çok çok güzel.Bu arada City in Bed nevresiminin aynısı bende de var baktığım çeyizlerin % 70 inde karşıma çıkıyor :1: kadınlar klubünün resmi nevresimi :52:Eki Görüntüle 757004
ama çooook güzel :16: hep annemlerin usulü dallı gülü nevresim olacak değil ya :19: çiçekli nevresime hayıııııııır :20: benim evimde çiçekli hiçbir şey yok malesef nedense nefret ettim :1:

canım güle güle ağız tadıyla kullanmak nasip etsin Allah. Yemek takımına bayıldım evim tarz olarak spor olmasa ve sevdiceğim de ben de ortak noktamız spor ama elegan şeyler olmasa kesinlikle alacağım tek yemek takımı bu olurdu çok çok çok güzel.Bu arada City in Bed nevresiminin aynısı bende de var baktığım çeyizlerin % 70 inde karşıma çıkıyor :1: kadınlar klubünün resmi nevresimi :52:Eki Görüntüle 757004
ama çooook güzel :16: hep annemlerin usulü dallı gülü nevresim olacak değil ya :19: çiçekli nevresime hayıııııııır :20: benim evimde çiçekli hiçbir şey yok malesef nedense nefret ettim :1:

aynenn nevresimi bende çok beğenerek aldım değişik bişi çok hoşş
yemek takımıda korkmazın bi modeliii o kadar şıkki al derdim bende sana alsan :))

Güle güle kullan hepsi çok güzel :17:

teşekür ederim canım :)

Canım öncelikle herşeyini güle güle kullan.. beğendim hepsini.. aşkla, sevgiyle kullan.

bi kaç elektrikli aletlerimiz aynı.. bıı bide cıty ın bed parisli nevresim takımını bende aldım ve pişman oldum.. yastıklarını ters baskı yapmışlar ve kumaşı çok sert bi ürün.. pişman oldum ama göndermedim :43: buda internet alışveririşin dez avantajı..

ağız tadıyla güzel günlerinde kullan inşallah canım hepsi çok güzeller :21:

Demek Bursa'ya gelin gidiyorsun :3:

Benim memleketime yani :32:

Aldıkların çok güzel tatlımm mutlulukla kullan :16:

Back
X