şimdi anladım neden eşinizi istemedıgınızı tarza bak
önce kadının ruhunu okşamayı bilsin bu erkekler sonra bedenlerını okşasınlar!!!
eşiniz yapıcı olmak yerıne yıkıcı davranmış bu sorunu tek başına değil beraber aşmalısınız,bunu esinizle konusun, belkı psıkolojınız ıyı değil eşinize kırgınlıklarınız var bu yuzden onu ıstemıyorsunuz yada eşiniz sizi yeterınce ilişkiye hazırlamıyor,dıger arkadasların da dedıgı gıbı eşinizle beraber psikologa gıtmelısınız.
bildiğim kadarıyla libido artırıcı ılaclar kremler var ayrıca ada çayı civam perçemi çayları ıcmenızı onerırım.bu konuyu bır takıntı halıne getırmeyın zamana bırakın ama eşiniz destek olmalı...
Doktor sadece teşhis koyup gönderdi de,
peki siz hiç mi araştırmadınız?
Bitkisel çözümler bulabilirdiniz diye düşünüyorum.
Bunu sormak ne kadar dogru bilemiyorum ama,
bu durum eşinizden kaynaklanıyor olabilir mi?
Yani birliktelik sırasındaki davranışları vs vs....
Çünkü libido düşüklüğü zaman zaman bayan erkek herkeste yaşanan,
genelde strese baglı geçici bir durum...
Sizinki çok uzun sürmüş...
bu kırgınlıklar yol su elktrık olarak dönüyor,cinsel hayatı da cok etkılıyor.hem onlar bu hale getırıyorlar sonra da şikayet edıyorlar.Nişanlıyken kırgınlıklarım çok oldu eşime
Ama evlendikten sonra bunun cinsel hayatıma yansıycağını hiç düşünmedim
Bu cinsel hayat meğer ne çok önemliymiş çok koptuk çok uzaklaştık birbirimizden
Evlenmeden önce de isteksiz miydin, yani sevgilinken veya bir başka erkek hayatındayken?
Belki sorun sende değil libidonu yükseltemeyen erkektedir.
Bunu hiç düşündün mü?
doktor neden size libidonun düşük dedikten sonra tedavi yöntemlerini yada önerilerini belirtmedi,yol göstermedi...
birkaç bitkisel çözümü var libidoyu yükseltmek için; günde iki çay kaşığı keten tohumu yağı için,cinsel ilişkiden 1-2 saat önce muz yiyin,bitter çikolata tüketin,bal yiyin,yemeklerinize taze zzencefil ilave edin ve ilişkiden önce taze zencefili koklayın....
eşinizin davranışı,söylemi kırıcı ve insan üzerinde baskı uygulayıcı...inşallah en kısa zamanda eşinizin aklı başına gelir ve kırıcılığının farkına varır.. Allah yardımcınız olsun,inşallah çözüm yolunu göstersin..
Moralini bozma arkadaşım erkekler ne yazıkki bizim gibi düşünmüyorlar,bizim gibi hissetmiyorlar,benimde evliliğim bitti bende konu farklı ama erkek yine erkek
zor zamanlarımızda yanımızda olmuyorlar,sevgi emek işi biz sonuna kadar veriyoruz ama onlar daha emeğin ne olduğunu bilmiyorlar.
Sen diğer arkadaşların yazdığı gibi psikoloğa hatta aile terapisine gidin.Umarım senin için sonuç güzel olur..
tamam katılıyorum evlilik tecinsel hayat çok önemli
çiftleri biirbirine yaklaştırıyor, bağları güçlendiriyor vss...
libidonuzun düşük olduğunu söylediklerini yazmışsınız da bunun çaresi, tedavisi yokmuymuş peki, yapılabilcek bişeyler mutlaka vardır
anladığım kadarıyla eşinizi seviyorsunuz ama sizde takıntı olmuş cinsellik , işin uzmanı bir dr. a görünmenizde yarar var ama eşinizin de desteğinin gerekli olduğunu düşünüyorum hemen boşanmayı düşünmeyin tek sorununuz cinsellikse tabi
Beni sevdiğini söylemişti ama artık yorulduğunu ve bu konunun evliliğimiz için önemli olduğunu söylüyor hep
O da belki elinde değil ama kızıyor bana sanki elimden gelen var da ben yapmıyormuşum gibi inanın çok denedim isteğim olmadığı halde istiyormuşum gibi davranıp acı çektiğimi gördüm
Çok özür dileyerek söylüyorum ilişki sırasında çok acı hissediyorum ağrılı oluyor ama istekli olduğum nadir de olsa oluyor du o zaman ağrı da acı da olmuyordu
Bir kaç kez eşime psikoloğa gitmek istediğimi söyledim eşim gülerek ''ohh ben sabahtan akşama kadar köpek gibi çalışıyım hanımefendi parayı psikologlara versin'' deyince üzüldüm gitmedimm,gitmek istemedim
hani şaka yapıyor belki ama razı olmadığını gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?