Çıkar yol bulamıyorum..

ea10mys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
32
0
36
İzmir
benim sevdiğim biri var ama ardahanda ouruyor şu anda askerde biz 3 yıldır beraberiz döndüğünde evlenmeyi düşünüyoruz ben izmirde oturuyorum bu nedenle ailem bveni ardahana göndermiyr. gidersen bizi unut diyorlar ben ailemi nasıl unutrum kii sevdiğmde ardahanda oturcz ben izmirde yapamam diyor oratada kaldım yardım edin bi akıl verin bana...

neden ardahanda oturmak zorundaymışsınız
izmire çok uzak, bilmiyorum bana kalırsa aileni ezip gitmemelisin kesinlikle

üç yıldır görüştüğünüz kişi nasıl biri. Bence yorumlar ona göre yapılmalı. Ne kadar güveniyorsunuz ona. Aileniz ne gerekçeyle bu kadar karşı çıkıyor. Sonuçta sizin mutluluğunuz ve aileniz de mutlu olmanızı ister herhalde

21 yaşındayım evt ailem sırf ardahanda oturuyo diye karşı çıkıyolar beni hiç dinlemiyolar sadece orda yapamazsın edemezsin bizdn uzakta yaşamazsın gibi bir sürü şey sölüyolar gidersen ailendn hiç kimse evine ayak basmaz diyo babam beni sil öle git diyo offf o kadar bunaldım kii bu sorundan sevgilim ben izmirde yaşayamam işim gücüm ardahanda düzenim burda diyo benim onunla gitmemi istiyo ve hep arada kalıp bu sorunları yaşayan ben oluyorum tabi o da bnle beraber üzülüyo ama napıcağmızı bilemiyoruz

arkadaşım çok iyi biri ona çok güveniyorum hatta kendimden daha çok güveniyorum beni mutlu etmek için elinden gelen herşeyi yapıyo bana çok değer veriyo çok da iyi anlaşıyoruz

İkiniz birlikte ailenizi karşınıza alıp konuşsanız ve ikna etmeye, çözüm yolu bulmaya çalışsanız

sevgilin ne iş yapıyor.eğer işi başka bir şehirde de olursa yani ardahan ve izmir dışındada olursa.bence ardahanada gitme izmirede.başka bir şehirde oturun.böylelikle iki tarafında dediği olmaz iki tarafta bi bahane bulamaz.

ben 3 senedir ikna etmeye çalışıyorum ama başaramadım hergün evde hep bu konu tartışılıyo zaten arkadaşım askerde döndüğümde nişanlanmak istiyorum diyo benimle sen evlenceksin bana güveniyosan mutlu olacağna inanıyosan karar ver diyo o da sıkıldı bnm gibi bu konudan ama ne aileme karşı gelebiliyorum nede ona işte karar veremiyorum sadece ailemin bana destek çıkmasını yanımda olmalarını istiyorum oda olmuyolar onun aileiyle ilgili bi problem yok o gün geldiğinde gelip konuşucaklarmış

seni istemeye gelsinler. aileler konuşsun. aileler arasında bir çözüme ulaşacaktır. sende gitmek istiyorum baskısı yaparsın. Ailen senden ayrılmamak için mutluluğunu engelliyorlar. Onlarıda anlıyorum biricik kızları uzağa gitmesin istiyorlar ama biraz bencilce.

ben olsam sevdiğimi seçerdim. çoluk çocuk olunca seni mutlu görünce zaten seni reddetmezler eminimki.
Ama tabi mutlu olamazsanda o zaman biz sana demiştik diye başının etini yiyeceklerdir. bunuda göze almak gerek
Allah kolaylık versin

senelerdir uğraşıyorum ama ikna edemiyorum zaten askerde döndüğünde nişanlanmak istiyo ama bnde ne aileme nede ona karşı gelebiliyorum arada kaldım ailemdn yanımda olmalarını bana desek çıkmalarını istiyorm ama olmuyolar onun ailesiyle ilgili bir problem yok askerdn geldiğinde gelip konuşucaklarmış

işte benimde tek derdim gönül koymasınlar bana rıza göstersinler mutlu çıkmak istiyorum evden ama orası doğu sen yapamazsın orda diyolar

keşke öle bi şansım olsaydı ama bütün şansızlıklar benimle ya babasının memurluk yaptığı trt binasında güvenlik olarak çalışıcak

sırf ardahan için ailenizin böyle demsi çok ilginç aileniz arkadaşınla tanıştımı ?

annem gördü ama tanışamayı kabul etmedi abim ablam eniştem yengem falan tanıştılar onlar da ardahanda oturuyo diye kabul etmiyolar,ben orda mutlu olamazmışım pişman olurmuşum niye diyorum bizi özlersin burayı özlersin dayanamazsın ağlarsın vs..diyolar

valla iyi düşün izmirde yaşayan birinin küçük bi yere ayak uydurması çok zor, iklim farkı bile insanı sarsıyo yani, kızlarımız ailelerini ezip gidiyolar ama, sonra pişman oluyorlar umarım öyle bişey olmaz
bazen kızlarımızın gözü aşktan körde olabiliyo, aileler objektif bakabiliyolar, tamamen ailenin düşüncelerinin bi kenara atılması doğru değil

Son düzenleme:
sizde haklısınız ama insan aklına kalbine yüreğine söz geçiremiyo bazen bitti diyorum unutmaya çalışıyorm ama olmuyo tekrar başlıyo nereye gider böle bilmiyorum

Canim ailen bence birazda olsa düsüncelerinde haklilar ..
Izmirde Dogup Büyüdüysen Ardahana Gittigin Zaman cok zorluk cekersin ..
Benim Eski Erkek Arkadasim Ardahanda Askerlik Yapti ..
Carsi Izni Oldugunda Bile Askeriye Disina Gitmek Istemiyordu ..
Cok Kücük SIKICI bir yer hemen bitsede askerligim kurtulsam su yerden diyordu ..
Abartma okadar kötü olamaz diyordum .. Allahin terk ettigi yer resmen anla diyordu ..
Oda istanbulda dogdu büyüdügü icin yapamamisti askerlik olmasa bir dakka durmam inan diyordu ..

Bence önce 1.haftaligina filan ailenle oraya git etrafi gez gör ..
bide icinden ölcüp tart nasil orada hayat sürecegini ..
Sevdigin kisi yaninda oldugu zaman bazi seylere göz yumabiliyor insan
ama büyük sehirde büyüyüp kücük bir ile tasinip oranin kosullarina göre hayat sürmek
bir zaman sonra insana agir gelebiliyor ..

Umarim ortak bir cözüm yolu bulabilirsin sevgilinle

burcuu ardahanın çok sıkıcı bir yer olduğunu biliyorum küçük kendiside anlatıyo zaten evt zaman zaman bu konudan bile çok tartışmamız oluyo ama bide düşünüyorumizmirde istanbulda biriyle evleneyim ama mutlu olamazsam o zaman o şehrin bnm için hiç bir anlamı olmaz o şehir çok kötü karanlık görünür gözüme ardahanda mutlu olsam o şehir cennet görünür gözüme bunlarıda düşünmüyo değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…