burcuu ardahanın çok sıkıcı bir yer olduğunu biliyorum küçük kendiside anlatıyo zaten evt zaman zaman bu konudan bile çok tartışmamız oluyo ama bide düşünüyorumizmirde istanbulda biriyle evleneyim ama mutlu olamazsam o zaman o şehrin bnm için hiç bir anlamı olmaz o şehir çok kötü karanlık görünür gözüme ardahanda mutlu olsam o şehir cennet görünür gözüme bunlarıda düşünmüyo değilim
neden gitmek istemiyo bişiler diyomu
ben çalışıyorum ama evlendikten sonra çalışmayı düşünmüyorum şu anda askerde ama işten daha önemlisi ordan kopmak istemiyo burda yapamıcanı düşünüyo askerden dönüşte babasının çalıştığı trt de güvenlik olarak çalışmayı düşünüyo dükkan açmayı düşünüyo metal bölümü mezunu olduğu için biz izmirde tanıştık arkadaşımın kuzeni o tatil için gelmişti ben arkadaşıma gittiğimde karşılaştık
ben ailemede hak veriyorum ama bana kimse hak vermiyo çıkamıyorum içinden kafam çok karışık
Ben büyükçekmeceden tuzlaya gelin geldim 2 yıl odu alışamadım. Bekarken nolcak İstanbul sonuşta diyordum.
Ayrıca ev kuruyorum ben illaki orda kurmak zorundamıyım önemi yok yerin diyordum
Şimdi boğazdan karşıya geçince işte burası diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?