Psikolojim neden bozuk olsun.
Goz onunde olmak gibi bir egomda yok .ben sadece ailemin beni biraz olsun anliyabilmeleri sanki annemin kizi ben degilimde o.
Ben hep haksizim ben hep kotuyum.yani o bana bisi desede sen sus.,ama ben bisi soylesem kiyamet kopar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm k.k
Bazen hayatin cok acimasiz oldugunu dusunuyorum...
Herseyden nefret ediyorum...ailem hic empati yapmiyor anlamiyor yada anlamak istemiyorlar.
Benim problemim abimin esiyle...birbirimizden hic haz etmeyiz.o beni insan gibi gorup kaale almaz ama ailem surekli ona gore pozitif olmami iyi olmami yanlis bir konusmasi olsa dahi ben iyi olmaliymisim...
Sanki gelini kizi bende geliniyim hep onu kayirir gelinimde gelinim.ne yapsam hep ben haksiz olurum.benim fikirlerim kaale alinmaz.annemle olsun ablamla olsun hep bu yuzden tartisirim.artik kimseyi cekemiyorum.huysuz olan gecimsiz olan ben oldum,kotu olan yine ben...
Ben onu öpüp basima koymaliymisim.gelini icin beni yerden yere vururlar saolsunlar.
Dun tartistim sebep yine gelin hg dememisim yok soyle davranmisim yok boyle davranmisim.benim tek derdim sanki gelinini memnun etmek.
Bilmiyorum kotu olan benmiyim, belkide ailemin dedigi gibi ben lanetin biriyim.
Ben 36 yasinda 10 yasinda erkek cocugu olan ailemin yaninda yasayan dul biriyim.benim hic birseye hakkim yok belki olmeye hakkim vardir ama ya oglum ne olacak.
Ablamin dedigine gore oglumuda alip niye gitmiyormusum.
Hep dusunmusumdur sanki cok merakliyim burada sıgıntı gibi yasamaya.
Dun geceden beri agliyorum doluya koyuyorum olmuyor bosa koyuyorum dolmuyor...
Napicagimi bilemedim.
Sizce 1200 maasla ne yapabilirim ev tutmak elektrik su bilimum masraf
Ben hg demedim mi dedim nerede yaziyor.kimsenin birseyden gerildigi yok her zamanki olagan durumlar bunlar.tuzu kuru demem yani benim ustumdeki yuk sıkıntı onda yok anlaminda.
Gelini tabiki kiskaniyorum.her insan gibi insan yerine konulmak istiyorum.empati yapilsin istiyorum.
Ben annemin kiziyim ve kizi olarak korunmak istiyorum sevilmek anlasilmak istiyorum
Bakın hiç kimse için olmasa bile kendiniz ve çocuğunuz için yardım alın. Ben de psikolaga gittim ilaç kullandım bunda utanılacak bir şey yok. İnsanın bazen minicik sorunlar üstüne üstüne gelir. Bazen herkes size düşmanmış gibi görünür. Sanki her fısıldama ile sizi çekiştiriyorlar gibidir. Yani bazen yardıma ihtiyaç vardır. Sizin yazdığınız şeyler cidden büyütecek şeyler değil. Yengenizi bağrınıza basın demiyorum ama kendinizi böcek gibi hissettirecek şeyler değil. Aileniz de sanırım git kanka ol, sırdaş ol yoldaş ol demiyor. Sadece düşman olma diyor diye anladım ben. Ki düşmanlık yapacak şeyler değil. Belki siz daha boşanmamışken ablanızla frekansları daha çok tuttu. Ya da ortak paylaşımları var. Yani birinizle daha sıkı fıkı olabilir. Belki de cidden sizi kahvaltya falan çağırmak istemiyor sinir bi tip. Ama işte o zaman da sadece ona tahammül edin, çok düşmanca davranmayın. Kendinize başka çevreler edinin, başka dostluklar kurun, oğlunuzla o kadar sosyal olun ki onlar kahvaltıya çağırsa bile sizin vaktiniz olmasın. Kendizi şımartacak hobiler, uğraşlar bulun. Kendinizle barışıni hayatla barışın, insanları da çok sallamayın. Ama bunlara nerden başlayacağınızı bilmiyorsanız ya da o enerjiyi ya da yaşama sevincini kendinizde bulmuyorsanız lütfen en başta da dediğim gibi hem kendiniz hem de çocuğunuz için bir yardım alın.
benim ablamda boşandı sizden 1 yaş büyük yani 37 yaşında ve aynı sizin anlattıgınız gibi yengeme karşı
yengem çok iyi bir insandır gerçekten ne benle ne kardeşimle hiç bir sorunu yok yıllardır,
ama ablam özellikle boşanığından beri ona karşı çok ön yargılı yengem annemin her işine koşturur hem eşine hem anneme hem biz görümcelerine karşı çok iyidir ve buna ablamda dahil
ama ablam ona takmış durumda sürekli kendini onunla kıyaslıyor aynı sizin yazdıgınız gibi gelin hanım d,ye bahseder yengemden ve sürekli 2 lafından biri onun tuzu kuru
anlamıyorum neden bu kadar takıksınız ben sizi suçlu buluyorum çünkü aynı örnek gözümün önünde var sizin boşanmanıza veya geçim sıkıntısı çekmenize sebep yengeniz değil
bu kadar kıskançlık sizi bitirir siz böyle oldugunuz için aileniz de size cephe alır tabi buda normal
benim ablamda aynı sizin gibi 2 dk. yengemle biraraya gelip gülsek hemen başlıyor ne dedi ne konuştunuz benim hakkımdamı konuştu
halbuki o kadar şeye rağmen yengem asla onun hakkında konuşmaz he bu arada aynen sizin yengeniz gibi benimle herşeyini paylaşır beni ve diğer kız kardeşimi her yere çağırır ama ablamı çağırmaz neden çağırsınki kim kendini huzursuz eden biriyle beraber olmak isterki
şahsen sizin yerinizde olsam kendimi yengemle kıyaslama çabasına girmezdim kaybeden siz olursunuz
Slm k.k
Herseyden nefret ediyorum...ailem hic empati yapmiyor anlamiyor yada anlamak istemiyorlar.
Benim problemim abimin esiyle...birbirimizden hic haz etmeyiz.o beni insan gibi gorup kaale almaz ama ailem surekli ona gore pozitif olmami iyi olmami yanlis bir konusmasi olsa dahi ben iyi olmaliymisim...
Sanki gelini kizi bende geliniyim hep onu kayirir gelinimde gelinim.ne yapsam hep ben haksiz olurum.benim fikirlerim kaale alinmaz.annemle olsun ablamla olsun hep bu yuzden tartisirim.artik kimseyi cekemiyorum.huysuz olan gecimsiz olan ben oldum,kotu olan yine ben...
Ben onu öpüp basima koymaliymisim.gelini icin beni yerden yere vururlar saolsunlar.
Dun tartistim sebep yine gelin hg dememisim yok soyle davranmisim yok boyle davranmisim.benim tek derdim sanki gelinini memnun etmek.
Ben 36 yasinda 10 yasinda erkek cocugu olan ailemin yaninda yasayan dul biriyim.benim hic birseye hakkim yok belki olmeye hakkim vardir ama ya oglum ne olacak.
Napicagimi bilemedim.
kesinlikle yanlış düşünüyosun arkadaşım.
bende eşimden boşandım.9 yaşında bir kız evladım var.
ve resmen boşanmadan öncede.yani ayrılığa karar verdiğim andan itibaren tek başıma yaşıyorum.
ve malesef bende senin gibi 1200 tl maaşla geçinmeye çalışıyorum.ve kızımın babasından zerre yardım görmedim.allah'ta göstermesin namerdin parasını.
demem o ki.insan isterse yapıyor.ewet çok rahat şartlarda yaşamıyorum belki ama ağzımın tadı yerinde çok şükür
Yaziniz gulumsememe sebep oldu.
Sanirsam bosanmis olmak cocugun olmasi oyle eli kolu bagli olmak insanlari bu duruma sokuyor.
Beb yazimda kendine ozelestiri yaptimda zaten.yani ben mukemmelim demiyorum.
Yada yenge hanima iftiralarda bulunmuyorum.
Bizim aramizdaki negatiflik gitmiyor.
Ben iyi olsamda gitmiyir.
Ornek vermek gerekirse telde ararim hayirdir yanlusliklami aradin der yada bisimi usticeksin.
Hediye alirim nerden cikti kafana tasmi dustu der.
Ya derim niye boyle konysuyorsun .
Ya dusunun iyi biseyler yapsam bile benim hakkimda hep negatiftir.
Ben annemin tavrina takigim sadece ben niye uyumsuzmusum onu öpüp basinda tasimaliymisim.ne kotu gelinler varmis.ya bunlari dedita bana annem.iste o zaman benim hu evden gitmemin daha iyi olacagini dusunmeye basladim.
Merhabalar;
Sonuna doğru yaşınızı okuyunca şaşırdım açıkçası.ailenizin size bu kadar müdahele etmesinin sebebi ayrılıp çocukla yanlarında olmanızdan kaynaklı diye düşünüyorum.Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama 1+1 biryerde 350-400 tl kirayla geçinirsiniz.Kimseyede eyvallahınız olmaz.Şayet borcunuz felan varsa durum zor .Allah yardımcın olsun.Nafaka alıyorsan daha da kolay olur.
annen gibi kaynanayı Allah bana da nasip etsin.burda ne kaynanalar okuyoruz geline kan kusturan senin annen el üstünde tutuyor. arasıra seni de pohpohlasa fena olmaz, bence sen annene içerliyorsun biraz da. ben de olsam içerlerim. annem herkesten evvel beni tutsun isterim.
Slm k.k
Napicagimi bilemedim.
Benzer bir durumdayız ama ben evliyim ailem bencil , eşim oğlum bu sıra çok üzerime geliyorla , eşimin ailesine hiç girmiyorum
ve en kötüsü hastayım sağlığım yerinde olsa inanki ayrılır çalışır yaşardım ama oda olmuyor kusura bakma canım sıkkın senin yaşadıklarını okuyuncada iyice dertlendim , bence kendine güven beterin beteri var kafaya takma onları yabancı gibi gör değer verme oğlunu biraz daha büyüt bu arada biraz daha para biriktir ayrı hayat kurar yoluna gidersin
Ben senin demek istediğini anlıyorum...
annenden babandan daha fazla özen istiyorsun,daha iyi anlaşılmak istiyorsun...
beklediğin daha itinalı davranılmak sonuçta kalbi kırılmış bir kadınsın...
ister istemez kıskançlık da oluyordur ama sen farkına varamazsın canım
seni anlayıp sevip saracak akli baliğ bir annen baban yok anlaşılan...
paran yoksa saygın yoktur paran yoksa değerin yoktur canım benim...
öz evlatta olsan paran yoksa göze batarsın...
sen kuru ekmek soğan ye ama ayrı eve çıkmaya çalış
birde sakın paranı kimseye verme sakınnnnn babana bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?