- 15 Nisan 2011
- 697
- 112
- 323
- 47
Slm k.k
Bazen hayatin cok acimasiz oldugunu dusunuyorum...
Herseyden nefret ediyorum...ailem hic empati yapmiyor anlamiyor yada anlamak istemiyorlar.
Benim problemim abimin esiyle...birbirimizden hic haz etmeyiz.o beni insan gibi gorup kaale almaz ama ailem surekli ona gore pozitif olmami iyi olmami yanlis bir konusmasi olsa dahi ben iyi olmaliymisim...
Sanki gelini kizi bende geliniyim hep onu kayirir gelinimde gelinim.ne yapsam hep ben haksiz olurum.benim fikirlerim kaale alinmaz.annemle olsun ablamla olsun hep bu yuzden tartisirim.artik kimseyi cekemiyorum.huysuz olan gecimsiz olan ben oldum,kotu olan yine ben...
Ben onu öpüp basima koymaliymisim.gelini icin beni yerden yere vururlar saolsunlar.
Dun tartistim sebep yine gelin hg dememisim yok soyle davranmisim yok boyle davranmisim.benim tek derdim sanki gelinini memnun etmek.
Bilmiyorum kotu olan benmiyim, belkide ailemin dedigi gibi ben lanetin biriyim.
Ben 36 yasinda 10 yasinda erkek cocugu olan ailemin yaninda yasayan dul biriyim.benim hic birseye hakkim yok belki olmeye hakkim vardir ama ya oglum ne olacak.
Ablamin dedigine gore oglumuda alip niye gitmiyormusum.
Hep dusunmusumdur sanki cok merakliyim burada sıgıntı gibi yasamaya.
Dun geceden beri agliyorum doluya koyuyorum olmuyor bosa koyuyorum dolmuyor...
Napicagimi bilemedim.
Sizce 1200 maasla ne yapabilirim ev tutmak elektrik su bilimum masraf
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bazen hayatin cok acimasiz oldugunu dusunuyorum...
Herseyden nefret ediyorum...ailem hic empati yapmiyor anlamiyor yada anlamak istemiyorlar.
Benim problemim abimin esiyle...birbirimizden hic haz etmeyiz.o beni insan gibi gorup kaale almaz ama ailem surekli ona gore pozitif olmami iyi olmami yanlis bir konusmasi olsa dahi ben iyi olmaliymisim...
Sanki gelini kizi bende geliniyim hep onu kayirir gelinimde gelinim.ne yapsam hep ben haksiz olurum.benim fikirlerim kaale alinmaz.annemle olsun ablamla olsun hep bu yuzden tartisirim.artik kimseyi cekemiyorum.huysuz olan gecimsiz olan ben oldum,kotu olan yine ben...
Ben onu öpüp basima koymaliymisim.gelini icin beni yerden yere vururlar saolsunlar.
Dun tartistim sebep yine gelin hg dememisim yok soyle davranmisim yok boyle davranmisim.benim tek derdim sanki gelinini memnun etmek.
Bilmiyorum kotu olan benmiyim, belkide ailemin dedigi gibi ben lanetin biriyim.
Ben 36 yasinda 10 yasinda erkek cocugu olan ailemin yaninda yasayan dul biriyim.benim hic birseye hakkim yok belki olmeye hakkim vardir ama ya oglum ne olacak.
Ablamin dedigine gore oglumuda alip niye gitmiyormusum.
Hep dusunmusumdur sanki cok merakliyim burada sıgıntı gibi yasamaya.
Dun geceden beri agliyorum doluya koyuyorum olmuyor bosa koyuyorum dolmuyor...
Napicagimi bilemedim.
Sizce 1200 maasla ne yapabilirim ev tutmak elektrik su bilimum masraf
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.