Tatlı Tarifi Çiki çiki Çikitop-Resimli

Libyana

Allah var, Allah yâr...
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
5.942
33
683
Arkadaşlar bunu çoğunuz biliyorsunuzdur son derece basit ve lezzetli...Bu kez hazır sos ve puding kullanmadım sosunu kendim hazırladım süt kullanmadım çok da güzel oldu;karamel kıvamında...
Geçen arkadaşlara da ikram ettim;sordular adı ne tarifi ne diye;demek ki tatmayan arkadaşlar var..Tadanlara ve yapanlara da hatırlatmış olalım;* Eskilerin pratik tatlısı yenilerin ve pıtırcıkların gözdesi;*
yapımı çok basit ..:) Ama toplantıların ve davetlerin şık bir aperatifi..

Sosunu istediğiniz şekilde hazırlayabilirsiniz.

3 paket piknik bisküvi
3 adet elma rendesi
BOL
Fındık...
Sosu:
1 kasık kakao
1 su bardağı su
1,5 su bardağı seker
3 yemek kasığı nişasta

Elmalar rendelenecek piknik bisküvi ve fındık ufalanacak un gibi olana dek.
daha sonra elle yogurulacak top top yapılacak.soguması için dolaba konulacak...Muhallebi olana dek pişirilecek soğuyan topların üzerine dökülecek rzuya göre süslenecek afiyet olsun..

Son düzenleme:
dsc01486smallfn5.jpg

Ne güzel cikiler bunlar.
Aslinda bende var bu tarif ama
hic denemedim.Yani demekki güzel oluyor
diyorsun ha.
Tamam o zaman sen öyle diyorsan
malzeme alir almaz yapariz bunuuuuu.

Ne güzel cikiler bunlar.
Aslinda bende var bu tarif ama
hic denemedim.Yani demekki güzel oluyor
diyorsun ha.
Tamam o zaman sen öyle diyorsan
malzeme alir almaz yapariz bunuuuuu.

Güzel gülüm ama sosu sütle de hazırlayabilirsiniz su ile lunca karamel giibi oluyor bazılarına ağır gelebilir;bitter gibi...
öpüyorum

bacim harika olmusta,elmalari rendeleyipte pisirdinmi yoksa hepsini karistirdinmi, okismini anlamadimm
marketten geldim simdik tarif ariyodum deneyeyim bakim nasil olcek,

bacim harika olmusta,elmalari rendeleyipte pisirdinmi yoksa hepsini karistirdinmi, okismini anlamadimm
marketten geldim simdik tarif ariyodum deneyeyim bakim nasil olcek,

Pişirmiyoruz canım;çiğden katıyoruz..Çok basit çok da leziz bir tarif...
Denersen afiyet olsun şimdidenŞeniz

tam yapmaya mutfaga gittim ama oglusum sagolsun basti yaygarayi,artik yarina kaldi tesekkuerler canim

ayla097ah8.jpg
[/IMG]

kizzz nuriyeeeeeeeeee, al sana çikitopp, sosu sütle yaptim bizim adam çikolata konusunda nazlanir biraz, bitter sevmez yanii, (agzini tadini bilmiyor)-tatlicadiarzu-

ayla093xd8.jpg
[/IMG]

Bunu ise glasür çikolatayla denemek istedim. Oda güzel oldu cokacimcoook
Evin içi tatliyla dolu oldugu için, tarifi, 1 paket bisküvi , 1 elmayla yaptim , toplam gördûklerin çikti kaydirigubbakcemile2 Merci tarif için, becereksiz kariiiikaydirigubbakcemile3

ayla097ah8.jpg
[/IMG]

kizzz nuriyeeeeeeeeee, al sana çikitopp, sosu sütle yaptim bizim adam çikolata konusunda nazlanir biraz, bitter sevmez yanii, (agzini tadini bilmiyor)-tatlicadiarzu-

ayla093xd8.jpg
[/IMG]

Bunu ise glasür çikolatayla denemek istedim. Oda güzel oldu cokacimcoook
Evin içi tatliyla dolu oldugu için, tarifi, 1 paket bisküvi , 1 elmayla yaptim , toplam gördûklerin çikti kaydirigubbakcemile2 Merci tarif için, becereksiz kariiiikaydirigubbakcemile3

voov coşmuşuz haaanımşakkıdı
Elcagzına saglık...Süper..cokacimcoook

ya bende denedim ama benimki sizinki gibi olmadi yaa,vicik vicik bisey oldu,oglumun yuzunden hic birsey yapamiyorummmmmmmmmm,neyse bidaha sefere tutar ins,ellerinize saglik resmiyle doydum bende,:D:D:D:

yerim ben bu cikileri hemde bir isirista :))cok guzelllllll icim bayildi zaten aciktim simdi dusup bayilicam :))))))

ay harika görünüyor canım eline sağlık oruç oruç bunları görmek aklımı başımdan aldı yaasırnaşık şey

ya bende denedim ama benimki sizinki gibi olmadi yaa,vicik vicik bisey oldu,oglumun yuzunden hic birsey yapamiyorummmmmmmmmm,neyse bidaha sefere tutar ins,ellerinize saglik resmiyle doydum bende,:D:D:D:

canım bıskuvı oranını artırırsan daha kolay tutarsositososito

Back
X