Çıkış yolu bulamıyorum

Fstknanas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
2.159
2.595
3 ayda on milyonuncu kendinden kaynaklı kavga olduğu için belki olabilir 🙄
Detayları bilemiyorum. Elbette konu sahibinin kişiliği zor olabilir kolay mı yurtdışından gelmiş Türkiye’ye alışmaya çalışıyor saçma salak görümce kv ile uğraşıyor onu anlamayan eş ve anneye sahip. Kimse destek olmuyor. Ben konu sahibini anlıyorum ve kısmen hak veriyorum. İnsanı çıldırtıyorlar sonra da çıldırınca sen çirkef oluyorsun. Ben de geçtim bu yollardan. Konu sahibi alışana kadar biraz antidepresan kullan 6 ay kadar iç dünyanı durultur iyi gelir.
Ayrıca konu sahibi senin yerinde olsam annemi gönderirim ben boşanacak olursam gelirim derim. Beklerim. Eve gelirse de eşin özür dile ama küçük bi özür olsun bu sonuçta tek başına olmadı bu olay. Boşanma olacaksa da zorluk çıkarma. Haklarından da vazgeçme takı nafaka vb
 

Lagom06

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
404
532
Bir uzmana görünün hem kendinizi hem etrafınızdakileri yıpratmışsınız. Eşinizin ailesini sevmiyor olmanız hakaret edeceğiniz anlamına gelmez bunu kolay kolay kimse kaldırmaz ki zaten kimse eşi dahi olsa ailesine hakaret edilmesine izin vermemeli keza eşine de. Birde işin içine karşılıklı fiziksel şiddet girmiş ki aklı selim insanların yapacağı davranışlar değil. Tartışmasında seviyesi vardır.
 

giggles

Shady's back.🥴
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2020
3.097
14.480
Detayları bilemiyorum. Elbette konu sahibinin kişiliği zor olabilir kolay mı yurtdışından gelmiş Türkiye’ye alışmaya çalışıyor saçma salak görümce kv ile uğraşıyor onu anlamayan eş ve anneye sahip. Kimse destek olmuyor. Ben konu sahibini anlıyorum ve kısmen hak veriyorum. İnsanı çıldırtıyorlar sonra da çıldırınca sen çirkef oluyorsun. Ben de geçtim bu yollardan. Konu sahibi alışana kadar biraz antidepresan kullan 6 ay kadar iç dünyanı durultur iyi gelir.
Ayrıca konu sahibi senin yerinde olsam annemi gönderirim ben boşanacak olursam gelirim derim. Beklerim. Eve gelirse de eşin özür dile ama küçük bi özür olsun bu sonuçta tek başına olmadı bu olay. Boşanma olacaksa da zorluk çıkarma. Haklarından da vazgeçme takı nafaka vb
Bence konu sahibiyle arkadaş olun. Birbirinize destek olursunuz. Kafa yapısı olarak da yakın geldiniz bana. Akıl verme gibi görmeyin yazdığımı nacizane tavsiyem
 

Fstknanas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
2.159
2.595
Arkadaşlar beni beğenmeyenler konu sahibi isterse küfür etsin sizce boğazına yapışılmasını hak ediyor mu? Ben anlamıyorum öldürülse idi hak etti mi diyecektiniz pes doğrusu!!!
 

KudrAlobar

Ayak feministi
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
13.631
78.464
Detayları bilemiyorum. Elbette konu sahibinin kişiliği zor olabilir kolay mı yurtdışından gelmiş Türkiye’ye alışmaya çalışıyor saçma salak görümce kv ile uğraşıyor onu anlamayan eş ve anneye sahip. Kimse destek olmuyor. Ben konu sahibini anlıyorum ve kısmen hak veriyorum. İnsanı çıldırtıyorlar sonra da çıldırınca sen çirkef oluyorsun. Ben de geçtim bu yollardan. Konu sahibi alışana kadar biraz antidepresan kullan 6 ay kadar iç dünyanı durultur iyi gelir.
Ayrıca konu sahibi senin yerinde olsam annemi gönderirim ben boşanacak olursam gelirim derim. Beklerim. Eve gelirse de eşin özür dile ama küçük bi özür olsun bu sonuçta tek başına olmadı bu olay. Boşanma olacaksa da zorluk çıkarma. Haklarından da vazgeçme takı nafaka vb
Bıkmış insanlar bıkmış. Annesi bile bıkmış. Antidepresan kullandığı halde bu halde hala.

İyi valla hepimiz delirelim, sayalım sövelim sonra ama beni çıldırttılar, ama ben zor dönemdeyim, ama şöyle ama böyle diye bahane bulalım. Şahane sistem.

2.5 aylık evliliğe de ömür boyu nafaka alsın oh mis.. Başarılı evlilik yaptım diye övünebilir o zaman.
 

Fstknanas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
2.159
2.595
Bıkmış insanlar bıkmış. Annesi bile bıkmış. Antidepresan kullandığı halde bu halde hala.

İyi valla hepimiz delirelim, sayalım sövelim sonra ama beni çıldırttılar, ama ben zor dönemdeyim, ama şöyle ama böyle diye bahane bulalım. Şahane sistem.

2.5 aylık evliliğe de ömür boyu nafaka alsın oh mis.. Başarılı evlilik yaptım diye övünebilir o zaman.
Bana niye çıkışıyorsunuz bu benim fikrim hadsizlik yapmayın lütfen
 

Genckading

Tüm bu garip duygular bir tür iç kanama
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
3.655
5.121
Acil tedavi olmalısın. Sonuç olarak eşin ailesine kızsa da bu senin onlara hakaret edip sürtük gibi kelimeler kullanacağını göstermez. İnsan eşinin ailesi hakkında nasıl bu kadar çirkin konulabilir inanamıyorum üstelik bir kadın olarak o kelimeleri söylemeyi kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz? Adam boşanmak istemekte bence haklı eşim ailem hakkında öyle konuşsa bende soğurum ayrılmak isterim. Acilen kendini toparlamalısın. Geri adım atıp özür dilemen gerekiyor tabi seni affederse... Belki psikologla görüşmek istersen sıkıntıların olduğunu söylersen barışır6
 


HuMerTurk

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
5.906
11.688
Kendine aşırı fazla yüklenmişsin ne bok yerlerse yesinler ağır bir laf değil olabilir kavga anında yani. Anneniz berbat bir anne !!!! Boşansanız bile onun yanına dönmeyin. Biraz kendinizi olduğunuz gibi kabul edip sevin önce söz sevin. Nice çirkef kadınlar var kimse görümcesine sürtük dediği için boğazına yapışılmasını hak etmez. Saçmalama ve kendine gel. Anneye bak ağlıyor bitti artık benimle geliyorsun diyor sebep de kızının psikolojisinin bozulması değil de kızının yaptığı terbiyesizlik öyle mi !! Öyle annenin yüzüne tükürürüm ben millet çocuğu neler yapıyor da arkasında dimdik duruyor!!! Zaten sizi bu psikolojiye sokan da anneniz ve eşiniz.
Siz de feminist olacağım diye iyice abarttınız yani.. Eminim ki karşınıza geçip birisi size ağ.sçrm. veya s..tük dese o kişinin saçını başını yolarsınız.. yuh diyorum başka birşey demiyorum..
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 47 Kg. ile 64 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 160 cm. Başlangıç Kilom :83 Kg. Şimdiki Kilom :76 Kg.

ASSOSyal

💎
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
8.716
23.243
Öfke kontrolünde probleminiz var,bunun için tedavi olun. Kv görümce sizi çağırmadı, sildi.. bunlara niye takiliyorsunuz ki , geçmişte yaşadıklarıniz geçmişte kalmış. Bunlar sizi haksız duruma düşürmüş. Hatalar tek taraflı değildir emin olun eşiniz de ailesinde de neler çıkar kimbilir ama siz hakaret ederek okları kendi üstünüze çekmişsiniz. Ölmek falan bunları bir kenara bırakın çözüm odaklı davranın, sakinlesin, mantıklı düşünün. Oturup sakince konuşun. Siz ölünce ne olacak sanıyorsunuz ki...
 

Pinkflambe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
4.520
18.880
Yapacağınız şey basit aslında, özür dilemek. Eski konularınıza da baktım asla alttan almayan bir yapınız var. En başından beri hep sorun, hep kavga. Bir yerden sonra kopacağınız bariz belliymiş. Madem bazı şeylerin farkındasınız düzeltmek yönünde çaba gösterin. Destek almanızı öneririm size evliliğinize devam etseniz de etmeseniz de kendiniz için yapın bunu
 

Pinkflambe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
4.520
18.880
Detayları bilemiyorum. Elbette konu sahibinin kişiliği zor olabilir kolay mı yurtdışından gelmiş Türkiye’ye alışmaya çalışıyor saçma salak görümce kv ile uğraşıyor onu anlamayan eş ve anneye sahip. Kimse destek olmuyor. Ben konu sahibini anlıyorum ve kısmen hak veriyorum. İnsanı çıldırtıyorlar sonra da çıldırınca sen çirkef oluyorsun. Ben de geçtim bu yollardan. Konu sahibi alışana kadar biraz antidepresan kullan 6 ay kadar iç dünyanı durultur iyi gelir.
Ayrıca konu sahibi senin yerinde olsam annemi gönderirim ben boşanacak olursam gelirim derim. Beklerim. Eve gelirse de eşin özür dile ama küçük bi özür olsun bu sonuçta tek başına olmadı bu olay. Boşanma olacaksa da zorluk çıkarma. Haklarından da vazgeçme takı nafaka vb

Gelmeseymiş? Zorla mı getirmişler anlamadım, geldiyse zorlanıyorsa bu kendi sorunu. Evet etraftaki herkes kendi annesi dahil kötü, konudaki tek iyi karakter konu sahibi. Onca yıldır tanıyan insanlar anlamıyorlar da siz bir mesajda anladınız tebrik ederim. Öfke kontrolü diye bir şey var konu sahibi bihaber ama sanırım siz de bilmiyorsunuz. Beni çıldırttılar diye bir sebep olamaz.

Hadi hepsini geçtim doktor musunuz siz antidepresan kullan diyorsunuz? Şeker mi öneriyorsunuz bu ne rahatlık? Hoş doktor bile olsanız okuduğunuz tek bir mesaj üzerinden ilaç tavsiyesi veremezsiniz. Bu sitede daha ne kadar şaşırabilirim acaba. Süre bile vermişsiniz 6 ay iç diye yok artık
 

Elsaysa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2020
695
1.577
Psikoloğum bana ,insan en nefret ettiği ,kaçtığı insana benzermiş dedi. Babamı kastetmişti .onu ne kadar kötülesemde, yıllar geçtikçe daha fazla ona benziyorum .
Özetle tedavi olun bence.
 

yalniz kalpler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
4.779
9.079
Eş ailesinin düğününde yaptıkları, seni içlerine almamaları, sosyal medyadan engellemeleri vs sende bir.üzüntü ve kin oluşturmuş..
Bu öfkenin sebebi de eşinin bunları bildiği halde arkanda durmaması...
Sanırım en başta eş ailesinin istemediği bir gelin adayı idin, e böyle sorunlar kaçınılmaz.
Ama uslup onemli
Gorumce ve kv hiç gelmedi diosun boşver daha iyi değil mi? Gelip te huzur bozarlardı, uzak durmak, politik olmak gerek..ama sizde olaylar haddini aşmış şimdi özür dilesen eşin daha çok ezer mi, annemden dileyeceksin bundan sonra soyle yapacaksın diye davranır mı? Senin kaybetme korkunu anlarsa bence yapar...bilemedim
F Fstknanas Belki de başta da en ufak meselede konu sahibi böyle davrandığı için aile gelini dışladı.. çareyi mesafe koymakta buldular? ailenin tavrı sebep değil sonuç belki de.. konu sahibinin eşi de arkasında duramıyor bu nedenle..
 

yalniz kalpler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
4.779
9.079
Benim bir kuzenim var sizin gibi 2 tane çocukları var hala eşine söyler düğünde annen şöyle yaptı nisanda kardeşin şöyle yaptı.
Bin kere soyledim esinle ar anda bir problem yok hala niye eski defterleri aciyorsun diye ama anlamıyor anlamıyor anlamaycajta.
Siz de o gruptansiniz . Şimdi size ne desek anlamayacaksiniz.
Şimdi esinle barissan ne olacak özür dile sen ne olacak. Suan hatalı oldugun için üstüne ustluk birde kendini herkese affettirmen gerektiği için o sevmedigin es ailesi varya esinin gozunde bir kat daha yucelek senin gibi birini affetme büyüklüğü gösterdiler diye.
Kendi elinizle degerinizi pul etmeyin yahu. Icinizden gelmese bile stratejik olun akıllı olun.
Bence evlilikte en büyük hatalardan biri eskileri ısıtmak, unutmamak.. erkeklerin en nefret ettiği şey. Bir yararı da yok yaşandı bitti geride bırak..
çok iyi demişsiniz. aile affetse dahi yücelen onlar olacak.
 

elektra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
3.946
13.811
Eski konularınızıda okumuştum boşanın adamda aılesıde rahata ersın. Böyle pis laflar eden birini asla koluma takıp eş diye gezdşrmem. Sürtük bok yesinler falan ne ya siz kimsiniz. Senin nasıl biri olduğunu biliyorlar ki mesafe koymuşlar. Gelmek zorundalar sanki niye gelsinler şu tavırda birinin evine ya