Çıkış yolu bulamıyorum

Detayları bilemiyorum. Elbette konu sahibinin kişiliği zor olabilir kolay mı yurtdışından gelmiş Türkiye’ye alışmaya çalışıyor saçma salak görümce kv ile uğraşıyor onu anlamayan eş ve anneye sahip. Kimse destek olmuyor. Ben konu sahibini anlıyorum ve kısmen hak veriyorum. İnsanı çıldırtıyorlar sonra da çıldırınca sen çirkef oluyorsun. Ben de geçtim bu yollardan. Konu sahibi alışana kadar biraz antidepresan kullan 6 ay kadar iç dünyanı durultur iyi gelir.
Ayrıca konu sahibi senin yerinde olsam annemi gönderirim ben boşanacak olursam gelirim derim. Beklerim. Eve gelirse de eşin özür dile ama küçük bi özür olsun bu sonuçta tek başına olmadı bu olay. Boşanma olacaksa da zorluk çıkarma. Haklarından da vazgeçme takı nafaka vb

Gelmeseymiş? Zorla mı getirmişler anlamadım, geldiyse zorlanıyorsa bu kendi sorunu. Evet etraftaki herkes kendi annesi dahil kötü, konudaki tek iyi karakter konu sahibi. Onca yıldır tanıyan insanlar anlamıyorlar da siz bir mesajda anladınız tebrik ederim. Öfke kontrolü diye bir şey var konu sahibi bihaber ama sanırım siz de bilmiyorsunuz. Beni çıldırttılar diye bir sebep olamaz.

Hadi hepsini geçtim doktor musunuz siz antidepresan kullan diyorsunuz? Şeker mi öneriyorsunuz bu ne rahatlık? Hoş doktor bile olsanız okuduğunuz tek bir mesaj üzerinden ilaç tavsiyesi veremezsiniz. Bu sitede daha ne kadar şaşırabilirim acaba. Süre bile vermişsiniz 6 ay iç diye yok artık
 
Psikoloğum bana ,insan en nefret ettiği ,kaçtığı insana benzermiş dedi. Babamı kastetmişti .onu ne kadar kötülesemde, yıllar geçtikçe daha fazla ona benziyorum .
Özetle tedavi olun bence.
 
Eş ailesinin düğününde yaptıkları, seni içlerine almamaları, sosyal medyadan engellemeleri vs sende bir.üzüntü ve kin oluşturmuş..
Bu öfkenin sebebi de eşinin bunları bildiği halde arkanda durmaması...
Sanırım en başta eş ailesinin istemediği bir gelin adayı idin, e böyle sorunlar kaçınılmaz.
Ama uslup onemli
Gorumce ve kv hiç gelmedi diosun boşver daha iyi değil mi? Gelip te huzur bozarlardı, uzak durmak, politik olmak gerek..ama sizde olaylar haddini aşmış şimdi özür dilesen eşin daha çok ezer mi, annemden dileyeceksin bundan sonra soyle yapacaksın diye davranır mı? Senin kaybetme korkunu anlarsa bence yapar...bilemedim
B Burundi Belki de başta da en ufak meselede konu sahibi böyle davrandığı için aile gelini dışladı.. çareyi mesafe koymakta buldular? ailenin tavrı sebep değil sonuç belki de.. konu sahibinin eşi de arkasında duramıyor bu nedenle..
 
Benim bir kuzenim var sizin gibi 2 tane çocukları var hala eşine söyler düğünde annen şöyle yaptı nisanda kardeşin şöyle yaptı.
Bin kere soyledim esinle ar anda bir problem yok hala niye eski defterleri aciyorsun diye ama anlamıyor anlamıyor anlamaycajta.
Siz de o gruptansiniz . Şimdi size ne desek anlamayacaksiniz.
Şimdi esinle barissan ne olacak özür dile sen ne olacak. Suan hatalı oldugun için üstüne ustluk birde kendini herkese affettirmen gerektiği için o sevmedigin es ailesi varya esinin gozunde bir kat daha yucelek senin gibi birini affetme büyüklüğü gösterdiler diye.
Kendi elinizle degerinizi pul etmeyin yahu. Icinizden gelmese bile stratejik olun akıllı olun.
Bence evlilikte en büyük hatalardan biri eskileri ısıtmak, unutmamak.. erkeklerin en nefret ettiği şey. Bir yararı da yok yaşandı bitti geride bırak..
çok iyi demişsiniz. aile affetse dahi yücelen onlar olacak.
 
Eski konularınızıda okumuştum boşanın adamda aılesıde rahata ersın. Böyle pis laflar eden birini asla koluma takıp eş diye gezdşrmem. Sürtük bok yesinler falan ne ya siz kimsiniz. Senin nasıl biri olduğunu biliyorlar ki mesafe koymuşlar. Gelmek zorundalar sanki niye gelsinler şu tavırda birinin evine ya
 
İflah olacak gibi durmuyorsunuz hala bazi noktalarda kendini hakli goruyorsun en kotusu ozur dilememen ayrica kvden kizlariyla bir yerlere giderken aeni cagirmak zorunda degilki neden sacma sebeplerden olay cikardin bukadar. En iyisi esin ve ailesi icin bosanman kendi annen bile hatali oldugunu soyluyorsa daha ne denebilirki
 
Kendine aşırı fazla yüklenmişsin ne bok yerlerse yesinler ağır bir laf değil olabilir kavga anında yani. Anneniz berbat bir anne !!!! Boşansanız bile onun yanına dönmeyin. Biraz kendinizi olduğunuz gibi kabul edip sevin önce söz sevin. Nice çirkef kadınlar var kimse görümcesine sürtük dediği için boğazına yapışılmasını hak etmez. Saçmalama ve kendine gel. Anneye bak ağlıyor bitti artık benimle geliyorsun diyor sebep de kızının psikolojisinin bozulması değil de kızının yaptığı terbiyesizlik öyle mi !! Öyle annenin yüzüne tükürürüm ben millet çocuğu neler yapıyor da arkasında dimdik duruyor!!! Zaten sizi bu psikolojiye sokan da anneniz ve eşiniz.
Kızının nasıl biri olduğunu bildiği için yapmış olabilir mi? Pardonda kimse kimseye pis şekillerde hakaret küfür vs edemez. Haddi değil
 
Eve konulacak cinsten bir insan değilmişsiniz. Küfürler hakaretler havada uçuşuyor. Rezillik yaptıklarınız geçmiş konularınızı da okudum da, iflah olmazsınız. Eşiniz ve ailesi için tek diyeceğim şey Allah kurtarsın. Siz de tedavi olun, olacak iş değil.
 
Bıkmış insanlar bıkmış. Annesi bile bıkmış. Antidepresan kullandığı halde bu halde hala.

İyi valla hepimiz delirelim, sayalım sövelim sonra ama beni çıldırttılar, ama ben zor dönemdeyim, ama şöyle ama böyle diye bahane bulalım. Şahane sistem.

2.5 aylık evliliğe de ömür boyu nafaka alsın oh mis.. Başarılı evlilik yaptım diye övünebilir o zaman.
Bence bu evlilikte boşanma olacaksa adam nafaka almalı 😂 ömrünü yedi adamın
 
Bence bu evlilikte boşanma olacaksa adam nafaka almalı 😂 ömrünü yedi adamın

Katılmamak elde değil 🙈 neyse ki beni çok seviyor affettirdim kendimi özür diledim barıştık. Kayınvalidem geldi bugün onunla da konuştuk annem de vardı. Kızım biz seni çok seviyoruz hep saflığından kaybediyorsun senden çok seni dolduran tilki eltin hatalı benim kızlarıma karşı seni hep o kötü etti dedi ki haklı eski konularımı bilenler bilir kendi araları bozuk diye beni de gazlayıp duruyor. Kız kardeşlerine küfür etmem tamamen benim eşekliğim ve boğazıma yapıştığında sinirle söylediğim bişey yani onlar yüzünden ne hale geldik diye sinirlenip söyledim çok üzgünüm. Çekilecek dert değilim farkındayım ama aklınıza gelmeyecek ağır travmalar yaşadım çocukluğumdan beri ki eşim de bunlardan haberdar anksiyete ve panik atak sorunum var ilaç kullanıyorum zaten. İnşallah geçecek bütün bunlar zamanla daha da olgunlaşacağım ki 25 yaşındayım 17-18 yaşında ergen gibi davrandığımın da farkındayım ama dediğim gibi aşacağız toparlayacağım inanıyorum. 🥰
 
Kaynana gorumce bi yere cagirsa ity bi rahat bırakmıyorlar çok sıkıyorlar olur çatışmasalar beni adam yerine koyup cagirmiyolar olur kimse kimseye yaranamadı şu hayatta
 
Hanfendi siz premium insan değilsiniz, kimse sizin hakaretlerinizi dinleyip dinleyip sonra haklısın diye kosesine çekilmek zorunda değil. Adamın ailesine hakaret etmişsiniz sonra da bı özrü çok gormussunuz, ki kocanız bosanicam demeseydi böyle pişman pişman buraya yazar miydiniz emin değilim? Siz sadece kocanizin sizden boşanacak olmasına üzülüyosunuz bence, yoksa yaptıklarınızdan zerre pişman değilsiniz. Bazı insanlar vardır "ben aptalım kötüyüm berbatim hep kötü şeyler yapıyorum" falan derler ama aynı şeyleri yapmaya da devam ederler. Siz de öyle biri gibi geldiniz gözüme. Gidip terapi alın lütfen,.adama da zorluk çıkarmayın anlaşmalı boşanin
 
Kendi aileme onun ailesine rezil olduk üstelik daha önce de yaşandı benzer şeyler artık çok utanıyorum en son apartmana duyuldu insan içine çıkacak yüzüm kalmadı bu ölmekten beter değil mi sizce keşke yerin dibine girip orda kalabilsem :KK43:
Eşinize onca laf etmişsiniz küfür hakaret ama dahala elalem ne der modundasınız.Adama da yazık
 
Cok acil psikolojik destek almalisiniz. Saglikli düşünemiyor sadece kendinizi suçlu hissediyorsunuz. Evliliginiz cok uzun surmez. Kiz kardesimde benzer seyler yasadi. Simdi bir cocula ortada kaldi. Cocuk yokken ayrilin. Hakkinizda hayirlisi olsun.
 
Kendine aşırı fazla yüklenmişsin ne bok yerlerse yesinler ağır bir laf değil olabilir kavga anında yani. Anneniz berbat bir anne !!!! Boşansanız bile onun yanına dönmeyin. Biraz kendinizi olduğunuz gibi kabul edip sevin önce söz sevin. Nice çirkef kadınlar var kimse görümcesine sürtük dediği için boğazına yapışılmasını hak etmez. Saçmalama ve kendine gel. Anneye bak ağlıyor bitti artık benimle geliyorsun diyor sebep de kızının psikolojisinin bozulması değil de kızının yaptığı terbiyesizlik öyle mi !! Öyle annenin yüzüne tükürürüm ben millet çocuğu neler yapıyor da arkasında dimdik duruyor!!! Zaten sizi bu psikolojiye sokan da anneniz ve eşiniz.

İnsanı çıldırtıyorlar sonra da çıldırınca sen çirkef oluyorsun.

Arkadaşlar beni beğenmeyenler konu sahibi isterse küfür etsin sizce boğazına yapışılmasını hak ediyor mu? Ben anlamıyorum öldürülse idi hak etti mi diyecektiniz pes doğrusu!!!

Kavga anında karşıdakinin ailesine sövmek normal, boğaza yapışmak mı anormal? Kim belirliyor buradaki normali anormali?
Böyle yorumlar okuyunca nasıl ilişkiler yaşıyorsunuz çok merak ediyorum gerçekten.

Şiddete karşıysanız her türlüsüne karşı olun. Olay hak edip etmeme meselesi değil, kimse şiddeti hak etmez.
Ama konu sahibi "bini çildirttilir" deyip küfür etmeyi kendisine hak görürse başkası da çıkar "e adam da dövdüğü için haklı" der. O zaman ne diyeceksiniz? Kendinizi kendiniz çürütüyorsunuz.
 
Altı üstü bi özür dileyecektiniz ne olursa olsun ağzınızı bozup anasına kardasına küfür etmişsiniz bazen gerçekten susmayi bilmek gerekir bildiğiniz evi başınıza yıkmışsınız adamı bezdirmissiniz böyle asla mutlu olamazsınız karşınızdaki de sizin gibi bir insan ve sizin gibi biriyle omur geçirmek istememesi normal aynı şeyi o yapsaydı ne olurdu acaba onu
 
Katılmamak elde değil 🙈 neyse ki beni çok seviyor affettirdim kendimi özür diledim barıştık. Kayınvalidem geldi bugün onunla da konuştuk annem de vardı. Kızım biz seni çok seviyoruz hep saflığından kaybediyorsun senden çok seni dolduran tilki eltin hatalı benim kızlarıma karşı seni hep o kötü etti dedi ki haklı eski konularımı bilenler bilir kendi araları bozuk diye beni de gazlayıp duruyor. Kız kardeşlerine küfür etmem tamamen benim eşekliğim ve boğazıma yapıştığında sinirle söylediğim bişey yani onlar yüzünden ne hale geldik diye sinirlenip söyledim çok üzgünüm. Çekilecek dert değilim farkındayım ama aklınıza gelmeyecek ağır travmalar yaşadım çocukluğumdan beri ki eşim de bunlardan haberdar anksiyete ve panik atak sorunum var ilaç kullanıyorum zaten. İnşallah geçecek bütün bunlar zamanla daha da olgunlaşacağım ki 25 yaşındayım 17-18 yaşında ergen gibi davrandığımın da farkındayım ama dediğim gibi aşacağız toparlayacağım inanıyorum. 🥰
Bak şaşırdım eşine bunu da sineye cekmesine. Ben olsam cekmezdim. Bak aklını başına topla artık. Kayınvaliden bile nasıl yapıcı konuşmuş i. Bundan sonra artık yaptığının bence affı olmaz. Gözden düşürme daha kendini. Git psıkolojık yardım da al. İnsanları daraltma. Haksızlık yapma. Sımdı sineye çekilir barısın diye ama bi zaman sonra artık evlatlarının ruh sağlığı ıcın onlar ister boşanmanızı. Arkanda birini bulamazsın. 25 yaş da az değil. Ben dahil burda çoğu insan çok daha küçük yaşlarda evlilik yaptı. Evlenmeye aklı yeten bi insan çocuk davranışlarda bulunmamalı olgun olmalı. Sana diyeceğim bak bu insanların kıymetini bil bir daha yapma herkes sinirlenir ama kufurlere tekme tokatlara varırsa iş saygı kalmaz arada. Saygı bitince sevgi de biter.
 
X