- 25 Haziran 2016
- 242
- 170
- 53
- 32
- Konu Sahibi ozledigimkendim
-
askere gitmeden önce böyle değildi askerden izne geldi nişan yaptık gitti iki ay sonra temelli geldi işte geldikten sonra bambaşka biri oldu. önce babasının taksimde dükkanına girdi yemek yeri gecesiz gündüzsüz ordaydı oraya yakın calısıyorum ancak 15 gün aralıklı görüşür olmştuk hergün kavga kıyamet gece geliyordu eve 2 de falan öğlen gidiyor 3 te rahatlığa alıştı dükkan battı 3 ay evde yattı işi ağır ama orada tek calısan o değil orda en yeni calısan personel bile 5 yıllık herkes süpermande benimki pamuk prenses mi ben anlamıyorumGünaydın.
Aslında perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş.
İlk cümleni tekrar oku ve neden bu adamla nişanlandığının cevabıyla ne kadar bağdaşıyor onu düşün.
Bile bile isteye isteye neden mutsuzluğa koşulur?
Sorumsuz bir adamın nesi sevilir?
Anlamadım,anlamaycağım da...
ailem onu seviyor ama hepsi rahatsız bu durumlardanailen bu adamla evlenmene gerçekten razı mı ,
bence kaç kurtul bu adamdan ,
Olabilir,insanlar değişebilir.askere gitmeden önce böyle değildi askerden izne geldi nişan yaptık gitti iki ay sonra temelli geldi işte geldikten sonra bambaşka biri oldu. önce babasının taksimde dükkanına girdi yemek yeri gecesiz gündüzsüz ordaydı oraya yakın calısıyorum ancak 15 gün aralıklı görüşür olmştuk hergün kavga kıyamet gece geliyordu eve 2 de falan öğlen gidiyor 3 te rahatlığa alıştı dükkan battı 3 ay evde yattı işi ağır ama orada tek calısan o değil orda en yeni calısan personel bile 5 yıllık herkes süpermande benimki pamuk prenses mi ben anlamıyorum
işte bende kendime bu soruyu soruyorum cevap bulamıyorum aynalarla konuşur oldum çok çevresi olan biri değilim azıcık düzelme eğilimi gösterince hah diyorum tamam bütün sıkıntımı unutuveriyorum. mesela bu işe girdiğinde o kadar sevindim ki mükemmel geldi gözüme herşey tam yoluna giriyor dedim dün akşam bu çıktı psikoloji bırakmadılar bende yemin ederimOlabilir,insanlar değişebilir.
Hayat görüşleri değişir,beklentileri azalır,çoğalır.
Git gide tembelleşir ya da gün geçtikçe çalışkanlaşabilir.
Bunlar anormal değil ki.
Benim çözemediğim adamın şu anda seni mutlu edemediği belli.
Neden ısrar ediliyor?
Belli ki çok gençsin.işte bende kendime bu soruyu soruyorum cevap bulamıyorum aynalarla konuşur oldum çok çevresi olan biri değilim azıcık düzelme eğilimi gösterince hah diyorum tamam bütün sıkıntımı unutuveriyorum. mesela bu işe girdiğinde o kadar sevindim ki mükemmel geldi gözüme herşey tam yoluna giriyor dedim dün akşam bu çıktı psikoloji bırakmadılar bende yemin ederim
suan 15 bin tl borcun altındayım beyefendinin bana 1500 lira borcu var calısmıyorken odemelerini yaptım zora düşmesin diye haftaya kredi cekecektik ben daimi sgklı oldğm iicn bana cıkıor kredi ona çkmıyor 20 bin çekecektik. site yöneticisi olmak istemesinin bana göre tek sebebi taşınrm siteye evden çalışırım işteBu sıkıntıları öngördüğüm ıcın sadece 1 ay dayanabıldım nısanlıma ıyıkı ayrılmısım dıyorum sımdı.
Çekmek zorunda degılsınız bu sorumsuz aıleyı hayat kısa sureklı borc odeyıp bırseylerı sız mı yapmak ıcın ugrasacaksınız
peki nasıl bitirmeli ? ya böyle yapacaksın ya bitsin mi diyeyim o zaman da beni yönetemezsin diyor halbuki bana ne hacet zaten babası yönetiyor onuBelli ki çok gençsin.
Boşuna zaman kaybetme bence.
Değmez yani.
yaslarınız kac acaba ?suan 15 bin tl borcun altındayım beyefendinin bana 1500 lira borcu var calısmıyorken odemelerini yaptım zora düşmesin diye haftaya kredi cekecektik ben daimi sgklı oldğm iicn bana cıkıor kredi ona çkmıyor 20 bin çekecektik. site yöneticisi olmak istemesinin bana göre tek sebebi taşınrm siteye evden çalışırım işte
ben kadın halimle kaç vesait işe geliyorum gerçekten beynim allak bullak
ben 25 muhasebedeyim bir firmada ama çok bir maaş almıyorum asgariden azıcık fazlayaslarınız kac acaba ?
sız ne ısle mesgulsunuz
15 bın aldıgınız esyaların borcumu ?ben 25 muhasebedeyim bir firmada ama çok bir maaş almıyorum asgariden azıcık fazla
o 26 bu babamların soktuğu iş bir sac işleme firması çok anladığım bir iş değil demir elekler vs var satılıyor depolara mal taşıyolar ediyorlar işte ama o benden iyi alıyor şuan maaş olarak
benim 1650+330 onun 1900+300 bir de zam yapacaklar ona kalırsa devam ederse 300 lira kadar
8 bini mobilya kresinden kalan kısım 2 bin lira ev tutarken üstünü tamamlamak icin annemden aldığım kısım 4bin benim kendi kyk odemem baslıyor onu dahil etmesemde olur ama sonucta üstümde olan bir borc kalan bin tl ise yine taksitli alışveriş yerlerinden yapılan ev için alınan eşya taksitleri15 bın aldıgınız esyaların borcumu ?
eger dedıgın gıbı kendı kararlarını kendısı veremeyen bır erkekse ugrasmaya degmez kendını mahfetmeye
Ben olsam şöyle yaparsan ayrılırız,böyle yaparsan devam ederiz işlerine girmem.peki nasıl bitirmeli ? ya böyle yapacaksın ya bitsin mi diyeyim o zaman da beni yönetemezsin diyor halbuki bana ne hacet zaten babası yönetiyor onu
o evden çıksa abisinden ve babasından uzak olsa bu kadar sorun yaşamayacağımıza eminim biraz saf kafalı bu çocuk bakın övmüyorum cidden öyle sürekli beynini yıkıyolar
Sence de çok mantıklı değil mi :)alırım ailemi gider yaşarım en kötü tuttuğum evde
askere gitmeden önce böyle değildi askerden izne geldi nişan yaptık gitti iki ay sonra temelli geldi işte geldikten sonra bambaşka biri oldu. önce babasının taksimde dükkanına girdi yemek yeri gecesiz gündüzsüz ordaydı oraya yakın calısıyorum ancak 15 gün aralıklı görüşür olmştuk hergün kavga kıyamet gece geliyordu eve 2 de falan öğlen gidiyor 3 te rahatlığa alıştı dükkan battı 3 ay evde yattı işi ağır ama orada tek calısan o değil orda en yeni calısan personel bile 5 yıllık herkes süpermande benimki pamuk prenses mi ben anlamıyorum
aılen ne dıyor pekı onun bu davranıslarına ?8 bini mobilya kresinden kalan kısım 2 bin lira ev tutarken üstünü tamamlamak icin annemden aldığım kısım 4bin benim kendi kyk odemem baslıyor onu dahil etmesemde olur ama sonucta üstümde olan bir borc kalan bin tl ise yine taksitli alışveriş yerlerinden yapılan ev için alınan eşya taksitleri
bunlardan çok öncede beyaz eşyalarımızı almıştık 10 ay vade ile 7 ayı ben ödedim sadece 3 ay ödeyebildi halbuki 5 / 5 demiştik sözde ödeyecek bana
aslında çok doğru bi cümle hiç bu açıdan düşünmemiştim bunu ama beynini yıkıyorlar demem neyden ötürü örneğin benim dediklerimi önce mantıklı buluyor ev tutarken mesela semt seçimi bana hak verdi verdiBen olsam şöyle yaparsan ayrılırız,böyle yaparsan devam ederiz işlerine girmem.
Koca adam sorumsuzluğun nelere mal olacağını bilmiyor mu?
Saf kafalı değil bence. Adam sadece babasının ve abisinin fikirlerine değer veriyor,onları mantıklı buluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?