• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkış yolum yok gibi

aslında çok doğru bi cümle hiç bu açıdan düşünmemiştim bunu ama beynini yıkıyorlar demem neyden ötürü örneğin benim dediklerimi önce mantıklı buluyor ev tutarken mesela semt seçimi bana hak verdi verdi
babasıyla konuştu hop fikir değiştirdi gerçi yine benim dediğim oldu ama bilmiyorum
Ev,eşya çok da önemli değil benim gözümde ya.
Alınır,satılır,yenisi alınır vs.
Adamın karakterine bakacaksın,sana verdiği değere bakacaksın.
Şunu da anlamadım.
Sen bir iş buluyorsun,beğenmiyor,babası bambaşka bir iş buluyor kafasına yatıyor.
Adamın kendi mesleği yok mu?
Şu işi yaparım,eve ekmek getiririm gibisinden yani...

Sence de çok mantıklı değil mi :)

Evleneceğin adam sorumluluk kaldırabilecek biri değil .yarın evleneceksiniz hala oturmuş bir işi ve düzeni yok .babası da öyle diyorsun ,7 sülalesini araştırmaya gerek yok .çok yorulursun, bunalirsin! Evliliğin yükü maddi manevi tek omuza ağır gelir .
şuanda bbile zor geliyor gelirim az çünkü ben ya iyi niyetliyim ya da salak
aileme çok üzülüyorum durumumuz iyi olmadığı halde çabalıyorlar

Bir kere aile sorrumsuz canım, babası sorumsuz olunca evlatta kendini salmış. keşke onun üzerine alsaydınız coğu borcu zor sizin için gerçekten.
Bence ikna etmeye çalış düzgün bulduğu bu işte devam etsin çalışmaya.
Orası mechul değil belki olmaz yönetici boş hayaller.
Kaldıramazsın bir süre sonra gerçekten iyi düşün derim zor iş bunlar canım.

Allah aşkı için bu yöneticilik işi sizede saçma gelmiyor mu toki başkanını tanıyorlarmış hiç olmasını istemiyorum sabaha kadar dua ettim resmen üstelik kalbimi kırıp ahımı da alıyor
şuandada kaldırmak öyle güç ki ben parada değilim birini bul sev evlen yeniden düşününce çok zor geliyor

aılen ne dıyor pekı onun bu davranıslarına ?
Annemle babama anlattım dün akşam onlarda çok sinirlendi esas abimin kararları geçer evde o zaten çok meyilli değil çocuğu seviyorum ama bana tembel geliyor dedi
benim abim bankacı üst mertebe epey. bu günlere gecekonduda geçen bir çocukluğun ardından geldi.
nişanlım abime ilk tanıştıklarında ailem sorumsuz ama herşeyi ben yapıcam mücade edicem deyince abim ona güvenerek tamam demişti bu işteki basiretsizliğini gördükçe istemiyorum senide üzmek istemiyorum bakalım ne olacak dedi

Ev,eşya çok da önemli değil benim gözümde ya.
Alınır,satılır,yenisi alınır vs.
Adamın karakterine bakacaksın,sana verdiği değere bakacaksın.
Şunu da anlamadım.
Sen bir iş buluyorsun,beğenmiyor,babası bambaşka bir iş buluyor kafasına yatıyor.
Adamın kendi mesleği yok mu?
Şu işi yaparım,eve ekmek getiririm gibisinden yani...
aslında garson yani bu yaşına kadar hep garsonluk yapmış iki yıllık üni mezunu ama şuan simitçiler bile myo mezunu bi işe yaramadı yani okul askerden gelince daha kalıcı iş istyorum babamların orada idare edeyim düzgün iş bulayım dedi sonuç bugün geldiğimiz nokta

Allah aşkı için bu yöneticilik işi sizede saçma gelmiyor mu toki başkanını tanıyorlarmış hiç olmasını istemiyorum sabaha kadar dua ettim resmen üstelik kalbimi kırıp ahımı da alıyor
şuandada kaldırmak öyle güç ki ben parada değilim birini bul sev evlen yeniden düşününce çok zor geliyor
Saçma tabi belli değil kesin değil nolucagı belli olmaz sonrası.
Öyle tabi süreci atlatmak en iyisi doğruca anlatıp kendine çeki düzen vermesi babanız yada abiniz konuşsun akıl versin belli ki babası akıl vermeycek cocuguna.
İnşallah devam eder şimdi işine herşey düzelir senin için canım hakkında iyisi neyse o olsun canım inşallah.

aslında garson yani bu yaşına kadar hep garsonluk yapmış iki yıllık üni mezunu ama şuan simitçiler bile myo mezunu bi işe yaramadı yani okul askerden gelince daha kalıcı iş istyorum babamların orada idare edeyim düzgün iş bulayım dedi sonuç bugün geldiğimiz nokta
Aslında mesleği kötü değil bence.
Mesaisi olan bir iş,eve iyi para getirir.
Yeter ki çalışmak istesin.
Düzgün iş bulabilmesi için de diplomasının da ona uygun olması gerektiğini bilmiyor mu?

Saçma tabi belli değil kesin değil nolucagı belli olmaz sonrası.
Öyle tabi süreci atlatmak en iyisi doğruca anlatıp kendine çeki düzen vermesi babanız yada abiniz konuşsun akıl versin belli ki babası akıl vermeycek cocuguna.
İnşallah devam eder şimdi işine herşey düzelir senin için canım hakkında iyisi neyse o olsun canım inşallah.
Şimdi duyar duymaz bitti gitti yaparsam velev ki yönetim işi olmadı ve burada devam etmesi gerekti ben haksız çıkarım diye düşünüyorum haklıyken haksız konuma düşmek istemiyorum

Annemle babama anlattım dün akşam onlarda çok sinirlendi esas abimin kararları geçer evde o zaten çok meyilli değil çocuğu seviyorum ama bana tembel geliyor dedi
benim abim bankacı üst mertebe epey. bu günlere gecekonduda geçen bir çocukluğun ardından geldi.
nişanlım abime ilk tanıştıklarında ailem sorumsuz ama herşeyi ben yapıcam mücade edicem deyince abim ona güvenerek tamam demişti bu işteki basiretsizliğini gördükçe istemiyorum senide üzmek istemiyorum bakalım ne olacak dedi
Abını dınlemelısın , bazı seylerı gormek ıcın ılla yasamak gerekmez
boyle ınsanları yaga da bala da batırsan hep aynılar yaranamazsın .

Aslında mesleği kötü değil bence.
Mesaisi olan bir iş,eve iyi para getirir.
Yeter ki çalışmak istesin.
Düzgün iş bulabilmesi için de diplomasının da ona uygun olması gerektiğini bilmiyor mu?
garsonluğun saati kötü olabilir tamam kabul yapsa da yok demem ihtiyacı olan hamallık da yapar ancak şuan çalıştığı yer biraz güç gerektirsede sosyal hakları olan cuma vakti bile dükkanı bir saat kapatan resmi tatillerde kapalı olan bir yer kendiside 175 boyu var 90 kg öyle ince narin dal gibi biri değil aksine çok güçlüdür buda benm gücüme gidiyor işte

garsonluğun saati kötü olabilir tamam kabul yapsa da yok demem ihtiyacı olan hamallık da yapar ancak şuan çalıştığı yer biraz güç gerektirsede sosyal hakları olan cuma vakti bile dükkanı bir saat kapatan resmi tatillerde kapalı olan bir yer kendiside 175 boyu var 90 kg öyle ince narin dal gibi biri değil aksine çok güçlüdür buda benm gücüme gidiyor işte
Hayat senin.
Yerinde olsam bu adamla daha fazla vakit öldürmezdim.
Hayırlısı olsun inşallah.

Abını dınlemelısın , bazı seylerı gormek ıcın ılla yasamak gerekmez
boyle ınsanları yaga da bala da batırsan hep aynılar yaranamazsın .
abim ona nikaha kadar süre verdi işte hemen ertesi hafta buraya başladı bizde oh dedik düzeliyor herşey ta ki dün akşama kadar

hiç bir kadının kendini böyle gereksiz adamlar karşısında helak etmesini kabullenemiyorum

yahu gencecik yaşınızı ne diye böyle gereksiz işe yaramaz adamlara harcarsınız aklım almıyor

bir kere geliyoruz dünyaya azcık kendi değerimizi bilelim

görünen köy klavuz istemez.
bu adam değişmez.
değişmez değişmez.
arkana bakmadan kaç.
olurda evlenir mutlu olursan Allah da bana ömür verirse burdayım canım yaz bana.
fallen abla ben mutluyum eşimde sorumluluk sahibi çalışıyor diye.

inanın bilmiyorum beklesem mi bu iş olmayadabilir buradada devam edebilir olmama ihtimalinde bak bıraktın heemen olup da haksız kalmak istemiyorum
haklıyı haksızı bosverın bence , bu sekılde bır omur gecırmek ıstermısınız onu dusunun
ne kadar haklı olursanız olun karsıdakı ınsan anlamak ıstemeyınce anlamıyor bı sekılde yıne camur atmaya kalkabılıyor

hiç bir kadının kendini böyle gereksiz adamlar karşısında helak etmesini kabullenemiyorum

yahu gencecik yaşınızı ne diye böyle gereksiz işe yaramaz adamlara harcarsınız aklım almıyor

bir kere geliyoruz dünyaya azcık kendi değerimizi bilelim
inanın sizden farklı düşünmüyorum ama yaşarken daha zor
gemileri yakmak o kadar kolay olmayabiliyormuş halbuki bu yaşıma kadar eski sevgililerimi baz alarak söylüyorum değil gemi liman yakmışlığım var.
bu adamla ben benlikten çıktım kullanıcı adım bile bu yüzden; özledimkendimi

Back
X