• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkış yolum yok gibi

Allah razı olsun çok teşekkür ederim bunca mesajınız için çıldıracak gibi hissediyorum kendimi düşündükçe
Rica ederim. Allahım hepimizden razı olsun inşallah.
Bir an önce toparlanmalısın.
Çıldıracak bir şey yok.
Herkes yanlış ilişkiler yaşıyor.
Sonra hatasını telafi edip hayatına devam ediyor.
Normal yani.

inanın sizden farklı düşünmüyorum ama yaşarken daha zor
gemileri yakmak o kadar kolay olmayabiliyormuş halbuki bu yaşıma kadar eski sevgililerimi baz alarak söylüyorum değil gemi liman yakmışlığım var.
bu adamla ben benlikten çıktım kullanıcı adım bile bu yüzden; özledimkendimi

şükürler olsun ki aklın başında görebiliyosun neyin ne olduğunu

ve yine şükürler olsun ki iş işten geçmiş değil tüm bağını koparabilirsin

şuanda bbile zor geliyor gelirim az çünkü ben ya iyi niyetliyim ya da salak
aileme çok üzülüyorum durumumuz iyi olmadığı halde çabalıyorlar
Senin maaşın az ,nişanlınin bazen işi var bazen yok. Evlilikte sırtını sana dayama durumu yüksek .bir de çocuk olunca gör sen o zaman gümbürtüyü ..

Rica ederim. Allahım hepimizden razı olsun inşallah.
Bir an önce toparlanmalısın.
Çıldıracak bir şey yok.
Herkes yanlış ilişkiler yaşıyor.
Sonra hatasını telafi edip hayatına devam ediyor.
Normal yani.
Doğru söylüyorsunuz peki biraz daha bekleyip işin neticesine bakmalı mıyım ?

Senin maaşın az ,nişanlınin bazen işi var bazen yok. Evlilikte sırtını sana dayama durumu yüksek .bir de çocuk olunca gör sen o zaman gümbürtüyü ..
keşke insanların sevme tuşu olsa açık kapalı gibi kapatıp gidebilsek
hoş sağlıklı bir sevgi olduğunu savunamam belki sevgi bile değil aslında eskiye nazaran daha güçlü daha hazır hissediyorum kendimi ben ayrılmak istediğimde inanmıyor buna günlerce konuşmuyoruz geliyor ikna ediyor şuan ayrılalım desem yine aynı davranacak
zor gelen tek şey nerdeyse tüm düzenimizi kurdum çok emek verdim

görünen köy klavuz istemez.
bu adam değişmez.
değişmez değişmez.
arkana bakmadan kaç.
olurda evlenir mutlu olursan Allah da bana ömür verirse burdayım canım yaz bana.
fallen abla ben mutluyum eşimde sorumluluk sahibi çalışıyor diye.

gülümsedim mesajınıza öncelikle teşekkür ediyorum yakınlığınızdan ötürü.
bu böyle biri değildi nasıl böyle oldu denklemini kuraımyorum belkide hep böyleydi onu da bilmiyorum
sorumsuzsun iş konusunda dediğimde çalışmak istediğim işleri beğenmiyosun diyo bu işi siz olsanız beğenir misiniz? ben miyim problemli olan

keşke insanların sevme tuşu olsa açık kapalı gibi kapatıp gidebilsek
hoş sağlıklı bir sevgi olduğunu savunamam belki sevgi bile değil aslında eskiye nazaran daha güçlü daha hazır hissediyorum kendimi ben ayrılmak istediğimde inanmıyor buna günlerce konuşmuyoruz geliyor ikna ediyor şuan ayrılalım desem yine aynı davranacak
zor gelen tek şey nerdeyse tüm düzenimizi kurdum çok emek verdim
Gerçekten tüm düzeni sen tek başına mı kurdun,tek başına sen mi emek verdin?
Yoksa laf olsun diye mi öyle yazdın?

Gerçekten tüm düzeni sen tek başına mı kurdun,tek başına sen mi emek verdin?
Yoksa laf olsun diye mi öyle yazdın?
şöyle ki
o askerdeyken tüm beyaz eşyaları aldım fırın hariç.
10 ay taksitli almıştık onun gelmesine 5 ay vardı ben 5 ayını ödedim gelince ben devam ederim dedi geldi babasıyla çalışırken 3 taksit ödedi sonra çalışmadı kalan 2 taksidi daha ben ödedim
mutfağın a'dan z'ye neyi varsa hep ben aldım nişanımda sırf mahçup olmasın diye kendime ekstra bir yüzük aldım o almış gibi hala kimse bilmiyor bunu alyans dışında taksın parmağıma diye. nişan için askere giderken tazminatını bırakmıştı ailesi elini bile sürmediği için onun içinden 3 bilezik aldık ince 12-13 gram bir de alyans. 300 liralık bir nişanlık aldım biraz da bohçaya gitti derken bitti zaten o para düğünde 3 daha alıp 6 yapacaktık calısmıyor sırf altını bahane edip işi uzatmasınlar diye ailem başka altın alma dediler
boynuma çeyrekten beşi bi yerde yapacaklardı onuda yapamayacağını söyledi nişandaki misafirlerin çeyreklerini satmadım onu kurdeleye takarız boynuma takarsın dedim.
mobilyalara kredi benim adıma çekildi işsizlik maaşı alıyor 1000tl sadece onu alıyorum ondan taksidin kalan kısmını ben ödüyorum oda bunun yarısı kadar. babasının yanındayken yalvardm paramızı biriktirelim diye biriktirdiği 1000lirayıda işsizken yedi o sırada benim biriktirdiğim bi para vardı onunlada bu evi tuttum
ekstra koltuk gerekti annem aldı perdeleri yaptırıyor yine annem onun ailesinin tek yaptığı bana kaynanamın aldığı midi fırın.bunun dışında 1500 lira (işsiz dönemlerinde ödediğim taksitleri) borcu var bana. maaşımdan elime 10 lira bile kalmıyor bazen ablam abim mülteci düğünü gibi ailem tamamlıyor herşeyi takdir sizin.. haksızlık ediyorsam kabul ederim ama bence bu düzeni kuran benim..

şöyle ki
o askerdeyken tüm beyaz eşyaları aldım fırın hariç.
10 ay taksitli almıştık onun gelmesine 5 ay vardı ben 5 ayını ödedim gelince ben devam ederim dedi geldi babasıyla çalışırken 3 taksit ödedi sonra çalışmadı kalan 2 taksidi daha ben ödedim
mutfağın a'dan z'ye neyi varsa hep ben aldım nişanımda sırf mahçup olmasın diye kendime ekstra bir yüzük aldım o almış gibi hala kimse bilmiyor bunu alyans dışında taksın parmağıma diye. nişan için askere giderken tazminatını bırakmıştı ailesi elini bile sürmediği için onun içinden 3 bilezik aldık ince 12-13 gram bir de alyans. 300 liralık bir nişanlık aldım biraz da bohçaya gitti derken bitti zaten o para düğünde 3 daha alıp 6 yapacaktık calısmıyor sırf altını bahane edip işi uzatmasınlar diye ailem başka altın alma dediler
boynuma çeyrekten beşi bi yerde yapacaklardı onuda yapamayacağını söyledi nişandaki misafirlerin çeyreklerini satmadım onu kurdeleye takarız boynuma takarsın dedim.
mobilyalara kredi benim adıma çekildi işsizlik maaşı alıyor 1000tl sadece onu alıyorum ondan taksidin kalan kısmını ben ödüyorum oda bunun yarısı kadar. babasının yanındayken yalvardm paramızı biriktirelim diye biriktirdiği 1000lirayıda işsizken yedi o sırada benim biriktirdiğim bi para vardı onunlada bu evi tuttum
ekstra koltuk gerekti annem aldı perdeleri yaptırıyor yine annem onun ailesinin tek yaptığı bana kaynanamın aldığı midi fırın.bunun dışında 1500 lira (işsiz dönemlerinde ödediğim taksitleri) borcu var bana. maaşımdan elime 10 lira bile kalmıyor bazen ablam abim mülteci düğünü gibi ailem tamamlıyor herşeyi takdir sizin.. haksızlık ediyorsam kabul ederim ama bence bu düzeni kuran benim..

Aslında sen,ben olmaz ilişkide/nişanlılıkta/evlilikte derim ama...
Aması çok sıkıntılı be kardeşim...
Gereğinden fazla maddi manevi çaba göstermişsin.
Hata demiyeyim de gençlik tecrübesizliği.
O kadar eşya almak yerine para biriktirseydiniz karşılıklı şimdi o eşyalara hayıflanmazdın.
Baktığın zaman evet onun kaybedecek hiç bir şeyi yok ve eğer bu iş sürerse sırtını yaslanabileceği dağ gibi eşi olacak her anlamda.
Askerlik öncesini bilemem ama bu adam basbaya sorumsuz biri olmuş.
Değiştirmen çok zor.
Senin bitirmeyeceğinden de emin olmuş ki onun da rahatlığı var.
Şu an masrafı yaparsın,her türlü sıkıntıya göğüs gerersin ama evlenince ağır gelir,bunları hiç düşünmeden sürekli almışsın,vermişsin,yapmışsın.
Her zaman derim nişanlılık X 100 = evlilik
Yaşadıkça hakvereceksin.
Mutlu olmanı dilerim canı gönülden bu adamla ya da başkasıyla...
Allahım yardımcın olsun inşallah.

Mutlu olmanı dilerim canı gönülden bu adamla ya da başkasıyla...
Allahım yardımcın olsun inşallah.
Allah bin kere razı olsun daha nice mutlulukları size yaşatsın inşallah..
Bende senin benim yapan biri değilim asla olmadım bu yaptıklarımı da hep elimden geleni yapayım bir an önce evimizi yolumuzu bulalım diyerek yaptım inanın hala paranın bir kuruşu gözüme gelmiyor şuan ayrılsak yine para canımı yakmaz çünkü bu benimde evim olacak düşüncesiyle yaptım gel gelelim bu durum onu rahata kavuşturdu.
elimden geleni yaparken fazlasını yaptığımı yeni yeni görüyorum.
Para biriktirmeyip eşya yapmamın sebebi hazır para elimizden gider dedim örneğin dedim ya 1000 biriktirdi işsizken yedi diye ama eşya alırsak borcumuz olur sorumluluğumuzu biliriz dedim
sanırım tek sorumluluk sahibi olan gene ben oldum.
aslında benimde kaybedecek bişeyim yok ama kendimi yıllarca yürümüş tam gitmek istediği yere varmaya azıcık kala olduğum noktadan jetle dönecekmiş gibi o yürüdüğüm yolları hiçe sayacak ayaklarımdaki yaralar iyileşmeden başa dönecek gibi hissediyorum. çok üzülüyorum gerçekten çok fazla. ama korkum asla ayrılık değil. evimi çok seviyorum her eşyamı özenle seçtim geçen hafta temizlik yaptım eve nasıl sahiplendim.. herşey tamam dedim değilmiş.
sizi de bunaltıyorum hakkınızı helal edin

Estağfurullah helali hoş olsun. Büyük Allahım hepimizden razı olsun inşallah.
Bak canım zaten baştan hazır para gider diye düşünmüşsün ya orada sen de az çok anlamışsın demek ki sorumsuz olduğunu.
Ama işte bir anlık gaflet mi oluyor,kader mi oluyor bilinmezlik.
Üzülmekle haklısın,üzüntünü de yaşa doya doya.
Gerekirse açıkça konuş.
Yaptığın fedakarlıkları,buralara ne emeklerle geldiğinizi,artık onun da işine gücüne ve hatta parasına sahip çıkması gerektiğini.
Süre de verebilirsin kendine de ona da...

Hani çok alışırsan kopman da zor olur o yüzden ben olsam bıçak gibi keserim.
Ama sen düşünmek ihtiyacım var dersen derin derin düşün,yalnız kalınca teraziye koy,artıyı eksiyi...
Çok konuştum farkındayım.
Mutluluklar dilerim yeniden.

Estağfurullah helali hoş olsun. Büyük Allahım hepimizden razı olsun inşallah.
Bak canım zaten baştan hazır para gider diye düşünmüşsün ya orada sen de az çok anlamışsın demek ki sorumsuz olduğunu.
Ama işte bir anlık gaflet mi oluyor,kader mi oluyor bilinmezlik.
Üzülmekle haklısın,üzüntünü de yaşa doya doya.
Gerekirse açıkça konuş.
Yaptığın fedakarlıkları,buralara ne emeklerle geldiğinizi,artık onun da işine gücüne ve hatta parasına sahip çıkması gerektiğini.
Süre de verebilirsin kendine de ona da...

Hani çok alışırsan kopman da zor olur o yüzden ben olsam bıçak gibi keserim.
Ama sen düşünmek ihtiyacım var dersen derin derin düşün,yalnız kalınca teraziye koy,artıyı eksiyi...
Çok konuştum farkındayım.
Mutluluklar dilerim yeniden.
Estağfurullah çok teşekkür ederim cevaplarınıza konuşmayı bir kaç kez denedim düzeliyor sonra birşey oluyor babası abisi bişey diyor o bana hak verip özür dileyen adam bambaşka birine dönüşüyor sürekli konuşunca beni yönetme diyor konuşmayınca ben deliriyorum... düşünücem bakalım şu dediği iş netlik kazanmaya yüz tutsun Allah'ın emrinin önüne geçilmesi mümkün değil yoksa kaderimizde olmayacak zaten :(

inanın bilmiyorum beklesem mi bu iş olmayadabilir buradada devam edebilir olmama ihtimalinde bak bıraktın heemen olup da haksız kalmak istemiyorum
gülümsedim mesajınıza öncelikle teşekkür ediyorum yakınlığınızdan ötürü.
bu böyle biri değildi nasıl böyle oldu denklemini kuraımyorum belkide hep böyleydi onu da bilmiyorum
sorumsuzsun iş konusunda dediğimde çalışmak istediğim işleri beğenmiyosun diyo bu işi siz olsanız beğenir misiniz? ben miyim problemli olan
canım bir erkeğin iş begenmemesi helede bu durumda zor ve kafa karıştırıcı bir durum.
sen şimdi bu adama güvenipte nasıl yola çıkacaksın ?
erkek adam benim bildiğim yeri geldiğinde hamallık yapıp ekmeğini kazanacak.
biz böyle gördük böyle yetiştik.
haaaaa rahat iş varken elbette ezilmesin.
girsinm madem tokinin yönetimine birde orayı denesin.
oradada dikiş tutmazsa o zaman kesin kararını verirsin canım.

Bütün kredileri yüklenmekle büyük hata yapmışsın rahata alışmış nasılsa borç senin adamın keyfi Paşa’da yoktur şimdi niye iş beğensin ki

canım bir erkeğin iş begenmemesi helede bu durumda zor ve kafa karıştırıcı bir durum.
sen şimdi bu adama güvenipte nasıl yola çıkacaksın ?
erkek adam benim bildiğim yeri geldiğinde hamallık yapıp ekmeğini kazanacak.
biz böyle gördük böyle yetiştik.
haaaaa rahat iş varken elbette ezilmesin.
girsinm madem tokinin yönetimine birde orayı denesin.
oradada dikiş tutmazsa o zaman kesin kararını verirsin canım.
ablacım oraya girmesini zerre istemiyorum hele ki nikaha 59 gün varken velev ki olmadı yapamadı bi ton ödeme var kaldı ki bu girdiği yere rica minnet konuştu ailem öyle küçük bir firma değiller.
ayrıca sırf babası için bunu yapması zoruma gidiyor yoksa kpss parasına kadar kendim yatırdım ben
ben istemez miyim daha rahat işi olsun
askerden önce o 9-6 çalışırken ben gecelere kadar ayaküstü çalışıyordum avmlerde günde 10 saat 12 saat mesailer yapıoyrdum sayımlarda sabahlara kadar kalıyordum bende muhasebeye geçtiysem bu hemen olmadı asla
biraz sabretmesini istiyorum çok bişey değil
abim zaten basiretsiz olduğunu düşünüyor bir de burayı bırakıp giderse daha da kötü olacak herşey

ablacım oraya girmesini zerre istemiyorum hele ki nikaha 59 gün varken velev ki olmadı yapamadı bi ton ödeme var kaldı ki bu girdiği yere rica minnet konuştu ailem öyle küçük bir firma değiller.
ayrıca sırf babası için bunu yapması zoruma gidiyor yoksa kpss parasına kadar kendim yatırdım ben
ben istemez miyim daha rahat işi olsun
askerden önce o 9-6 çalışırken ben gecelere kadar ayaküstü çalışıyordum avmlerde günde 10 saat 12 saat mesailer yapıoyrdum sayımlarda sabahlara kadar kalıyordum bende muhasebeye geçtiysem bu hemen olmadı asla
biraz sabretmesini istiyorum çok bişey değil
abim zaten basiretsiz olduğunu düşünüyor bir de burayı bırakıp giderse daha da kötü olacak herşey
işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum şu an çalıştığı yerde eminimki iyi bir yerdir.
aşama aşama olur yukselme biraz azim ve sabır göstermesi gerekiyor.
senden rica ediyorum kızar küser kırılır diye herşeyi üzerine alma lütfennnnn
açık açık konus böyle böyle olursa ben varım yoksa ben bu yolda yokum de.
evlendikten sonra herşey çok başka oluyor be canım.
hayatın yükünü bu kadar sırtına çekme inan madalya takmıyorlar.
günü geliyor yapmasaydın oluyor.
sana kırılan kırılsın ama şimdi kırılsın iş işten geçtikten sonra değil.

evet ama onun sgksı yok diye sadece bana kredi çkıyordu başka kimsemiz yoktu kasti üstlenmedim
Keşke olana kadar erteleseydiniz bu kadar sorumluluk sana fazla üstelik ortak hayat kurulurken edinilen borca ortak olmamak açık gözlülük kadın erkek olayı da değil o bu kadar borcu yüklense sen onun gibi olabilir miydin ağır hafif demeden bi işe girer Emin’im maaşını eline sayardın hiç maaşından destek olmuyo mu şu an

Back
X