Çıkma teklifini kabul edip etmemek

yulia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
10
0
36
Diğer
Meraba kızlar hemen konuya giriyorum bana bir arkadaşım çıkma teklifi etti.Aslında kabul etmek istiyorum ama hemen kabul etti demesin diye bide geçmişteki bazı olaylar sebebiyle onu biraz süründürmek istiyorum sizce ne yapmalıyım.

Kabul etmemelisin bence...

Hem arkadaşın, hem geçmişteki sebeplerden, hemde kabul etti demesin..

He birde senin dediğin gibi, kabul etmedin diye tümden "sürünmüş olsun". :68:

kafam karışıyor yanı..kabul et sonra süründür sende yaw:1:

başladınmı merak etme ya sürünür ya süründürürsün:)başla devamı gelir ..hem bak istiyosun belli sormana gerek yok..
şimdi bize diyon süründürcem yoksa ilerde bi kavga sebebiyle ayrılık olursa(olmasın inşallah) bizimi süründürcen siz dediniz diye:60::60:
bence sorma kimseye yani kendin karar vermelisin..seni ve geleceğini kimse bilemezki..hem ne yaşadınız nasıl anlaşıosunuz bilmioruz ki değilmi??

öncelikle gerçekten onunla beraber olmak istiyorsan böyle art niyetli bir şekilde başlamamalısın.. eğer kafanda soru işaretleri ve şüpheler varsa bence sen ya kabul etme ya da kafandakileri at bir kenara kabul et.. ikisinin arası sağlıklı olmaz kanısındayım..

Ben olsam seviyorsam kabul ederim hemencik!
3 günlük dünya ayol,sürünmeye,süründürmeye vakit mi var?
İbrahim bilem can çekişiyor,anın tadını çıkarmak gerek!

Meraba kızlar hemen konuya giriyorum bana bir arkadaşım çıkma teklifi etti.Aslında kabul etmek istiyorum ama hemen kabul etti demesin diye bide geçmişteki bazı olaylar sebebiyle onu biraz süründürmek istiyorum sizce ne yapmalıyım.

İşte böyle "süründüreyim" derken sürünür hale geliyor iki taraf da...

Sanıyorsunuz ki o zaafınızı, naz yaptığınızı anlamayacak... Bal gibi de okuyacak içinizi... O da sizin gibi şartlar oturana kadar centilmen erkek numarası yapıp sizi ikna etmek için kırk takla atsa sonra acısını çıkarsa, ne anladık bu ilişkiden?

"Hemen kabul etti" diyecek kadar duygularınıza sahip çıkmanızı hafife alacak biriyse zaten ondan hayır gelmez... "Beni süründürdü ne ağır ne zor kızmış" diye fazladan değer verecek biriyse de sizi elde edene kadar el üstünde tutar, sonra onun için hiçbir şey ifade etmezsiniz... Her iki durumda da böyle numaralar ne beraberliğinizi bir adım öteye götürür ne de sizi daha önemli, vazgeçilmez kılar... Yeterince olgun biriyse bunu fark eder ve bu, itici bile gelir ona...

Ondan hoşlanıyorsan, gerçekten onla beraber olmak istiyorsan bence kabul et ama ağırlığını da elden bırakma. Çıkarsınız, gezersiniz ne beleyim sinemaya falan gidersiniz ama el ele tutuşma, sarılma vs. gibi şeyleri de ertelersin, ağır durursun yanında ayrıca çok mesaj atmazsın, mesajıma niye geç cevap verdin, niye açmadın tarzında da adamı sıkmaz, çok üstüne düşmezsin. Ağır dur derken kasıntı değil :) içten ol, kendin gibi ol, güleryüzlü tatlı dilli ol, kendinden farklı davranma ama hanımefendiliği de elden bırakma demek istiyorum. Diğer yandan o erkeği de hayatının merkezine oturtmazsın, ondna önce nasılsan ondan sonra da devam edersin, arkadaşlarınla görüşmeye falan devam edersin. Onla çok ilgili görünme üzerine düşme yavaş yavaş ilerleyin inan böyle daha iyi oluyor, daha kıymetli oluyorsun. Kaçan kovalanır lafını ve böyle davranmayı hiç sevmezdim ama doğruymuş gerçekten :)

Mutluluklar diliyorum canım :16:

Son düzenleme:
istiyosaniz kabul edin hemde zaman kaybetmeden..
gecmisteki yasanmisliklari unutun gitsin ..
ben olsaydim böyle yapardim..

Back
X