Çıkmaz bir sokakta gibi hissediyorum

Haloha2022

👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2019
57
45
38
31
Izmir
Arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar. Benim aslında buraya sığamayacak kadar derin bi derdim var.6yıllık bi ilişkim var ve anne babası ayrı bir sevgiliye sahibim.Anne yüzünden çok defa kavgalar edildi,ayrılmalar yaşandı vs. En son (1 buçuk yıl önce) annesi yüzünden tekrar bi ayrılık yaşamıştık sonrasında barıştık. Fakat öyle problemler varken bir türlü neticelenmemiş bi birliktelik var. Ve son zamanlarda artık bana olan davranışları bile bana kötü geliyo. Ve psikolojimin bozulduğunu hissediyorum. Aslında çok çok iyi bir çiftiz. Ama özellikle dışarı çıkma ve arkadaşlarım konusunda ciddi sürtüşmeler yaşıyoruz. Ve beni öyle yükseltiyor ki arabadan kendimi atmaktan olur olmadık heryeri kırıp dökmeye dek yükseltiyor. Sizce ne yapmalıyım. Bu bi alışkanlık mi yoksa başka bişey mi bilmiyorum ama her ayrılık konusunu açışımdakendime,benden sonra onun başkasıyla görüşüp başkasıyla yakınlaşması düşüncesi falan beni çok rahatsız ediyo. Ama onunla da olmuyo. Lütfen bi ışık olun bana

Son düzenleme:
Ve beni öyle yükseltiyor ki arabadan kendimi atmaktan olur olmadık heryeri kırıp dökmeye dek yükseltiyor.
Burada büyük bir sıkıntı var. Ruh sağlığınızı düşünüp, sizi bu raddeye getiren insanlardan, babanız dahi olsa, uzak durma kararı alın.

Şöyle ki birlikte olamıyorsunuz bu çok net. Bırakın o da kendini dengeleyecek biriyle olsun. Siz de kafanıza göre birini bulursunuz elbet.

Bu alkol, uyuşturucu bağımlılığı gibi bir şey.
Acilen uzaklaşmanız lazım çünkü bu sevgi falan değil, bir süre boşluk yaşarsınız ancak alışırsınız en azından kendinize zarar vermekten çok çok daha iyidir. Eğer devam ederseniz mutsuzluğa bile bile lades demiş olursunuz...

Farkındayım aslında psikolojik anlamda iyi hissetmiyorum ama öyle çok şey paylaştık ki,ama problemleri kaldırma diye bi çabası da yok. Sosyalleşmemi istemiyor sanki dünyam bi onun olsun gibi. En büyük sorunumuz aile iken biz saçma sapan şeylere takılıp debeleniyoruzişin kötüsü kendime çok zarar verme yetisindeoluyorum o an..

Bi kursa,spora falan yazılın aklınız meşgul olur bu süreçte de uzaklaşırsınız. Fayda gelmez anlattığınız ilişkiden..

Haklisiniz biliyorum bunu yapmalıyım ama öyle alıştırmışım ki kendimi zararı dokunduğunu bile bile sanki o olmayınca da olmayacak gibi hissediyorum. Çevremde herkes karşı,bende de aslına bakarsanız sevgi değil hissettiğim ama çok garip bi his. Çok kötü bi durumdayım. Bugün kavga ettik ve ben kendime geldiğimde elim kesilmiş olduğunu fark ettim zarar veriyorum sağlıklı bi durum değl ama ne yapacagimi bilmiyorum

Dışarı çıkma ve arkadaşlar konusundan sürtüşmeler yaşıyoruz demişsiniz. Bunu biraz açabilir misiniz?

Dışarı çıkma ve arkadaşlar konusundan sürtüşmeler yaşıyoruz demişsiniz. Bunu biraz açabilir misiniz?
Şöyle ki ben dışarıya sadece ailem ve onunla çıkıyorum. Herhangi bi arkadaşımla dışarı çıktığımda bugunki olaylar yaşanıyor. Mesela bugün arkadaşımın sevgilisi de vardı ortamda dıploma alma sonrası bi yerde oturup kahve içelim dedik. Habersiz ve bi ışımla geldi aldı beni bana"kendini kullandırıyırsun,bana yalan söyledin gini saçma sapan kelimeler kullandı. Ben sinir krizi geçirdiğimde de ben seni korumaya çalışıyorum dedi. Böyle garip saçma sapan bi duygu durum içerisinde
En son tedavi olman lazım yoksa benim psikolojimi de bozuyosun kendime zarar veriyorum dedim. Kaldı ki ben epilepsi hastasiyim,3 yıldır nöbet geçirmiyorum ama sonuç olarak hala kontrol edildiğin bi sorunum var ve bunu bildiği halde bana bu tarz yaklaşıyo

Yaşlar kaç?
Bir erkekle kavga etti diye kendisi arabadan atacak hale gelen kişi sanırım ergen en fazla genç yetişkindir.
Hiç normal değil bu davranışlar,
acilen tedavi olun.
Fırtınalı aşk denilen şey,bir bakmışsınız,
sizin ruhsal sağlığınızı önüne katıp götürmüş.
Son pişmanlık fayda etmez.

Ben 24 yaşındayım erkek arkadaşım 27 normal değil sonradan farkına varıyorum ama o an sağlıklı hiçbişey düşünemiyorum

Ben 24 yaşındayım erkek arkadaşım 27 normal değil sonradan farkına varıyorum ama o an sağlıklı hiçbişey düşünemiyorum
İKinizin farklı sorunları var ve karşılıklı birbirinizin sorunlu yapısını körüklüyorsunuz.
Bir arkadaş 'zehirli bir ilişki' demiş,katılıyorum.
Ben bu ilişkinin size hayır getirmeyeceğini düşünüyorum ve acilen psikolojik destek almanızı öneriyorum.

Bu adamla evlensen ne olacak? Daha fazla kavga ve huzursuzluk seni bekliyor bu evlilikte. 6 yıllık ilişkiyi bitirmek herkese zor gelir ama evlenip boşanmaktan iyidir.

Psikolojiniz bozulmuş resmen. Sağlıklı bir ruh, şu saydıklarınızın birini bile yaşasa ayrılır. Ben 9 senelik ilişkimi bitirdim. Milyon kat iyisiyle şu an evliyim. İyi ki diğeriyle evlenmemişim, yoksa kesin boşanırdım. Geleceği görmeye bakın, ilişkiniz çöp olmuş bunu görün.

Sizin ilişkiniz düğümler atılı ayrı ipler üzerine kurulu.. o senin düğümü sıktıkça sen geriliyorsun sen onun düğümü sıktıkça o geriliyor ve sonuc itibariyle düğümler çözülse ipler birbirine bağlanacak ama herkes sanki kendi düğümüne bağlı gibi.. fayda gelmez bir ilişki tedavisi zor..

Kangren olmuş bir yeri kesip atmazsanız sizi öldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…