- 20 Kasım 2013
- 568
- 391
- 103
- 35
- Konu Sahibi Bademfindik
-
evet cok haklısınız hepsini bende düsünüyorum ama memleketimizde değiliz suan isimiz yok nereye nasıl gidicez kardesim bi yandan sınava hazırlanıyo keske bu yıla denk gelmeseydi hersey yarım yamalak oldu ne zor zamanlarBurada ne demek istediniz ? Devletten yardim alin.Hep sizin basinizda durmuyor kari-kiz kovalayan adam.Gayet vaktiniz var hazirlik yapip evden cikmaya.Once bilgi alin,sureci ogrenin,Kararlastirin,organize olun ve birakin ne hali varsa gorsun yani.yakinda siz de polis olursunuz mis gibi.icinizi ferah tutun ve umutlu olun biraz.Korkulari birakin.Adam sizi korkuyla sindirmeye alismis.Buna izin vermeyin.
evet canım gercekten öyle bi tane kadın degğil ki bes on kişiyle görüsüyor telefonunda kac tane kadın var inanamıyorum nasıl bu kadar adilesebildiDiğer kadını istiyorsa onunla olsun iste annenden niye boşanmıyo?
Niyeti istediği kadar gönül eglendirmek yaşlılığında da kendini annene baktirmak heralde
jandarmada calısıyokac kere dedim bizden utanmyorsun mesleğine saygın olsun bi de milletin namusunu korumak senin gibi serefsizlere kalmış bunu bile dedim arlanmıyo arada iyiliği tutup gelip ayaklarımza kapanıyo ama bi haftayı gecmiyo aynı
Muhtemelen başında bir komutan, amir olacaktır. Ve emin ol canım baban size evde çektiriyorsa, işyerinde mum gibidir. Komutanıyla görüşmeye çalış. Baban devlet değil canım; devletin sadece basit bir hizmetkarı; tıpkı bizler gibi, tıpkı senin de ileride olacağın gibi.. Baban gücünü sizlerin korkusundan alıyor. Bu durumda, annen ve kardeşin alamayacağına göre, senin risk alıp harekete geçmen gerekir. Allah yar ve yardımcın olsunjandarmada calısıyokac kere dedim bizden utanmyorsun mesleğine saygın olsun bi de milletin namusunu korumak senin gibi serefsizlere kalmış bunu bile dedim arlanmıyo arada iyiliği tutup gelip ayaklarımza kapanıyo ama bi haftayı gecmiyo aynı
aynen uzaklastırma alsa daha kotu gercekten asırı sinirli bi insan ve kardeş,m cok korkuyoÖncelikle birbirinize destek olamanız gerekiyor. Anneniz kardeşiniz siz birbirinize sarılın, yaralarınızı ancak birlikte iyileştirebilirsiniz. Kardeşinin okulu oradaysa nasılsa sizi izler bulur, bu durumda sizin kaçmanızın da anlamı kalmaz. Mümkün mertebe soğuk kanlı olun, polislik sınavını umarım kazanırsınız. Devletten destek alın diyeceğim ama babanıza 3-5 gün uzaklaştırma verseler bitince ne olacak? Bu sefer daha öfkeli geri dönüşler alacaksınız. Onun çekindiği dede, amca falan varsa yardım isteseniz? Allah yardımcınız olsun.
evet canım gercekten öyle bi tane kadın degğil ki bes on kişiyle görüsüyor telefonunda kac tane kadın var inanamıyorum nasıl bu kadar adilesebildi
Bu adam görevini kötüye kullanmaktan gider. Dur bakalım bunun için neler yapabiliriz?
Hadi bakalım hayırlısı.
bize tek iyi tarafı parası para verince babalık yaptım oluyo istemiyorm yemin edeirm parası batsın bizi bıraksın annemi bosaşın tek kurus istemiyorum inan hepimizin psikolojisi bozuk artık . haberlerde hergün kadın cinayeti cok kotü oluorum.. biz bi şeyine sesini cıkarınca hemen insanlar işte böyle katil oluyo diyoİşte böyle tipler yaşlanınca yaltaklanmaya başlar tavır alsanız sizden kötüsü olmaz
Anne baba hakkı tamam da bu baba mı şimdi ne hakkı var bunun
bize tek iyi tarafı parası para verince babalık yaptım oluyo istemiyorm yemin edeirm parası batsın bizi bıraksın annemi bosaşın tek kurus istemiyorum inan hepimizin psikolojisi bozuk artık . haberlerde hergün kadın cinayeti cok kotü oluorum.. biz bi şeyine sesini cıkarınca hemen insanlar işte böyle katil oluyo diyo
Ben sırf aldatma meselesine takılmadım ki..Elbette sadece aldatsa, uyarma kınama alır ama işin içinde şiddet ve ölüm tehdidi var. İş, idari cezadan çıkar; adli vakaya girer.Kan basıncının esiri olmuş uckuru düşük adamdan korkarım o yüzden ben çıkın gidin şöyle yapın böyle yapın diyemiyorum, kesin bir çözüm olmadıkça o adam sizi bulur,amirine şikayet etsen ne yapacak ki en fazla kınama alır uyarma alır, çünkü kadınlar razı taciz yok tecavüz yok, beni rezil ettiniz diye hepten saldırır bu sefer
Ben sırf aldatma meselesine takılmadım ki..Elbette sadece aldatsa, uyarma kınama alır ama işin içinde şiddet ve ölüm tehdidi var. İş, idari cezadan çıkar; adli vakaya girer.
evet öyle valla kafayı yedim artık elimden bişey gelmedikce çıldırıyorumKan basıncının esiri olmuş uckuru düşük adamdan korkarım o yüzden ben çıkın gidin şöyle yapın böyle yapın diyemiyorum, kesin bir çözüm olmadıkça o adam sizi bulur,amirine şikayet etsen ne yapacak ki en fazla kınama alır uyarma alır, çünkü kadınlar razı taciz yok tecavüz yok, beni rezil ettiniz diye hepten saldırır bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?