Çıkmaz bir sokaktayız... :(

Canım benim inan çok üzüldüm belli ki o insandan kurtulmadan hayatınız huzurlu olmayacak ..
Anneniz ayrılmakta kararlı mı ? Karar lı ise yapılacak çok şey var , maalesef bazı kadınlar karar veremiyor bazı şeylere...
Ben olsam kendimi geçtim çocuklarımın ruh sağlığı huzuru için saniye düşünmez giderdim..
Çok af edersiniz havlayan Köpek ısırmaz , sizi garip bulmuş göz dağı veriyor,
Jandarma birimi bünyesinde çalışan insanın ellini kolunu bağlayabiliriz.
Çok şey var yapılacak..
Kesin kararlı iseniz yönlendiririm sizi...

en mantıklsı bu gerçekten ama evde huzur yok heran bişey olcak korkusuyla yaşamak cok kötü kardeşim sürekli msj atıyo abla bişey oldu mu diye icler acısı nasıl bi adam bizi bu hale getiriyo ne kadar vicdansız inan bu evde bi dk bile durulacak gibi değil biraz karakter olsa alır ceketini cıkar gider elin memlektinde bizi böyle çaresiz bırakıyo allahta onu caresiz bıraksın insallah

Allah yardımcınız olsun bilirim nasil zor bi durum oldugunu ne gidebilirsin ne kalabilirsin hayat artik cekilmez birsey oluo cıkar keske tum kotu babalar olse

Inan bende yoruldum o yuzdrn yazini aglayarak okudum ama dersen kendi haline mi banana mi agladin inan hic bilmiyorum sahiden bunaldim yoruldum isin kotusu babam olacak insan yuzunden adam akıllı bi tahsilimde yok bu yastayiz hala eline baktiriyor ne verdigi var nede calismaya izin nede evin ihtiyaclariyla ilgileniyor evde birseyler bitse bizim ev icin kıyamet sebebi insallah kurtulusunuz yakindir

evet kararlıyız annemde istemiyo istenecek bi tarafı kalmadı ki ama yapacak bişey bulamıyorum

bende ağladım zaten gözyasım hiç dinmiyo ben okudum o yönde sıkıntı yok eğitim yönünde maddi hiç kısıtlamıyo ama sansa bende bi atanamadım cekecek cilemiz varmıs demek ki.. allah sizinde yardımcınız olsun insallah bu durumda olan herkes kurtulur

Kendi yaptıkları çok normal yani,böyle mi görüyor ne diyo mesela bu kadar kadınla birlikte olmasın, normal miymiş

Yarın sen evlendin mesela ele karışınca ne olacak
ona göre normal biz huzursuzluk cıkarıyoruz bize yaranmak icin herseyi yapıyomus ama yaranamıyomus ben daha önce dedim baba benim senin gibi biriyle evlenmemi ister miydin benim gibi birini bulsan daha ne istersin diyo böylede rezil bi adam.
ama onun dısında bize cok iyi davranır ne desek yapar edeer ama sürekli sevdigini söyler ama seven insan elin o..ları için evlatlarına silah çekmez.

Karakter baban için kullanılacak en son cümle herhalde. Hiç üstüne gitmeyin. Ne derse He deyip geçin. Hatta soğuk falanda davranma sen ve kardeşin. Şu dönemi atlatın. O şimdi hepiniz ona bağımlısinız ya onunda rahatlıklığı var. İnşallah polisliği kazanırsın. Astsubaylık falan onlarada girsene. Bir süre suyuna gitmekten başka çare yok. Sakın şikayet etmeyin. Hiç bir şey olmaz. Adam ordu mensubu. Allah korusun zarar verir annene. Yani sana şunu yap, bunu yap diyemem. Seu şu an sadece 2 hafta sonra gireceğin sınavı düşün.

Inşallah canin ama su an polisligi zkazanman annen icinde kardesin icinde cok onemli anlamiyorum diye dusunebilirsin ama dershaneye gittigimde eve donunceye kadar hep acaba babam anneme bisey yapti korkusuyla ne dersten birsey anlardim nede aklim birsey alirdi eve gelince annemi gormesem (ki hala oyledir)acaba babam bisey mi yapti korkusuyla icim icimi yer durur annwm gelinceye kadar

Sanirim senden buyugum abla tafsiyesi olarak dusun eger polisligi kazanirsan belki o evden cikma gibi bi sansiniz olur ama kazanmassan cikmaniz cok zor

Meslege basladiginda tek basima korkuyorum vs gibi bahaneler uydur alisincaya kadar annem kardesim benimle kalsin de sonrada hic yollama gerci suan dile kolay geliyo ama sahiden maddi bir gucun olmatinca kurtulmak cok zor

Benimde umudum kpss en azından evdeki maddi durumlar icin el acmassak bi nebze daha huzurumuz olur diye benim icin kazanmak cok zor gorunuyor ama Allaha sıgindım cunku baskada hicbir sansim yok insallah ayni sıkıntilari yasayan herkesin yardimci olur Allah

Belki bir çok kişiye zor gibi gelebilir...
Kaçın şehir değiştirin , az aşım ağrısız başım olur.
Güvendiğiniz kişilerden şimdilik yardım alın ev tutun ,anneniz çalışabilir...babanızın bir üst komutanı ile konuşun , eşinden kaçan hanımlar için kimlik bile değiştirilebiliyor.
Şimdiden azda olsa kenara para atın ...
Ben inanıyorum yapabilirsiniz...
Beyninize silah dayamış bir adam ile aynı evde canınız tehlikede kaçınnnnn....

Canım eski eşim ordu mensubu ilk boşandığımız yıllarda.Oğlum yaz tatilinde 1 haftalığına gitmişti farklı şehire...Benimle Telde görüştürmediler delirdim.
Bölümü yani bölüğü aradım güzelce anlattım , olay büyüdü hemen oğlumla görüştürdüler beni ..Bununla ilgili dilekçe vermemem için çaba sarf ettiler..Yoksa bütün bölüğün başı ağrıycaktı.Genelkurmaya duyurulması o birinin mimlenmiş gibi sürekli denetlenmesi ve üst birimlere amirlere duyurulması rahatlarını kaçırır

Evet zarar veriyo ki hemde nasıl elimde değil iyi davranamıyorum yanımızda msj yazıyo sonra niye yanımda oturmuyosun diyo.

biraz utansın diye en yakın arkadasına söyledim hiç umrunda değil iyi bi sey yapmıs gibi gülüyo bide böyle bi insan biz oturup ağladıgımızda internetten komik video izleyip kahkaha atıyo.. aslında valize esyalarını doldurup kapıya koymak istiyorum aksam gelince al git diye ama öyle bi adam değil kapıyı kırıp iceri girer bize zarar verir. serrinden korkuyoruz

25 e gircem subatta kücük degğilim..bende kpss hazırlandım 80 puanla acıktayım iki sene bize bi ömür gibi gecti..bizde öyle evde yokken korkuyla yasıyoruz..allah bu adamları da aynı korkular aynı caresizliklerde bıraksın. insallah kazanarsın sende allah büyüktür

pat diye kacılmıyo paramız pulumuz yok bosansalar adam akıllı gider düzenimizi kurarız bende işe girer calısırım.annem calısacak durumda degil suan. babama sinirinden hasta oldu bel fıtıgından ameliyat oldu kendi kendini zor idare ediyo.

Off canım be O zaman yapacak tek bir şey var bu şekilde devam etmek , ya tekrar silah dayarsa kuzum nasıl olacak...Çaresiz kalmak bu olsa gerek, Bi yolu olmalı balımmmm...

Amin insallah en kotusude siz o kadar ceker yasarsinizda disaridakiler gulluk gulistanlik hayat yasadiginizi zannederler

Ben okulu kazandim yollamadi onun yuzunden aciktan bi bolum okumak zorunda kaldim ne atamasi var ne ozelde is bulabilirim

Ortaokul liseyide onun yuzunden aciktan okumak zorunda kaldim bu bolumdede kac dersten kaldim calisiyorum calisiyorum bu yastan sonra artik aklimda almiyor kpss deseniz matematik 0 rında alginda dershaneye gitme gibi bir sansimda yok sınav ders kelimesi artik migdemi bulandiriyor

Artık halim kalmadi napayım ne edeyim diye dusunmekten inan zamaninda cok iyi geliri vardi ama kariya kiza yedirmekten elinde birsey kalmadi suan emekli maasida iyi ama onu bile gormuyoruz kari kiz ayaklari devam ediyir aldigi emekli ikramiyesindende haberimiz yok yedi mi duruyo mu ne kadar kaldi ne kadar gitti

Resmen varlik icinde yokluk cektiriyo ettigi eziyette cabasi insallah kurtulursunuz bu yasadiginiz günlerde babanin pismanlikla dizlerini dovmesi icin onun kotu hatiralari olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…