Çıkmaz sokak!

Duham5335

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
325
-199
53
39
Merhaba;
Düne kadar birlikte olduğum biri vardı.Neredeyse 1 seneye yaklaşacak ama bir kez olsun bi paylaşımımız olmadı dışarıya çıktığımız bir günümüz yok. Çalıştığım işyerinde patronun oğlu bu şahıs. Ailesine konuyu açmış ve aile istememiş . Sabret demesi buna rağmen yürütmeye devam etmesini artık hazmedemedim. Sunduğu tek şey aynı işyerinde çalışmamız ve birbirini her gün görmemiz onun için dışarıya çıkmaya ihtiyaç duymaması ara sıra bunu da dile getirmesi .Ama bu durumun altında yatan tek gerçek ailenin beni istememesiymiş.

İzindeyim beni görmemesine rağmen buluşalım demedi. Bn de son noktayı koydum.Hiç gitme de demedi. Sadece üzüldüğünü söyledi. Sevdiğini v.s.. Arada kaldığını söyledi ayrıca.

İki gündür hiç yazmadı .

Sizce doğru olanı mı yaptım?

Bence doğru olanı yapmışsın canım. Seni sevdiğini ve istediğini şu an ailesine kabullendiremiyorsa ilerde daha büyük sorunlarla karşılaşabilirdin.

Bence doğru olanı yapmışsın canım. Seni sevdiğini ve istediğini şu an ailesine kabullendiremiyorsa ilerde daha büyük sorunlarla karşılaşabilirdin.
Ewet.. Kısıtlanmış , sindirilmiş gibi. Kararlarına saygı duyulmuyor.
Hissediyorum .. Onun adına da üzülüyorum.
Aynı işyerindeyiz. Uzak durmaya çalışacağım.

Seni istemeyen bir aileye girmek istemen de bir değişik geldi banaNe eksiğin varmış?Ya da onlar sadrazamın nesi oluyorlarmis?İyi yapmışsın bak kaç yıllık evliyim eşime bir kaç gün önce dedim ki evlenecekse bir kadın onu sevenle evlenmeli sevdiğiyle değil.Kim daha çok seviyorsa o özen gösteriyor karşı tarafa.O yanında istiyor hep o mutlu edeyimlerle uğraşıyor.Sen bilirsin ama seni ailem istemiyor diyen,seninle olmak için zamanı olmayan daha doğrusu hevesi olmayan birine zamanını verme.Zaten evlenemeyiz diyor adam

Evet doğru yapmışsınız. Bence dışarıda sizinle görüşmeye cesareti de yok gibi geldi bana, ailesi duyar da kulağına gider diye. Sizi çok sevseydi bence ailesinin karşısında durup sizin de gitmenize engel olurdu

Farkındayım .. İstenilmemek kötü istemeleri beklemek ondan kötü.
Bitti ..Artık geriye dönüş yok.
Çok teşekkür ederim..Çok haklısınız.

Geç bile kaldığınızı düşünüyorum. Bu profilde olan pasif kişiler genelde insanın modunu düşürmekten başka bir işe yaramazlar. Her zaman kendinize değer verin. Size kendinizi değersiz hissettirip bir de sizi mutsuz ediyorsa da düşünmeden hayatınızdan çıkarın. İnanılmaz hafiflediğinizin farkına varacaksınız. Üzgünüm ama karşınızdaki adam henüz olgunlaşmamış, ailesinin sözünden çıkamayan eziğin tekiymiş. Umarım bundan sonra karşınıza daha karakterli insanlar çıkar. Kendinizi üzmeyin.

Çalıştığım işyerinde patronun oğlu bu şahıs. Ailesine konuyu açmış ve aile istememiş .
Mış.. Miş.. Acaba doğrumu söyledikleri? Hem o sizi ne kadar istemiş ki? Gerçekten seven, aşık olan hiç kimseden onay istemez! Her anını sizinle geçirmek ister. Ailesinin de karşına çıkıp işte sevdiğim kadın bu diyip tanıştırır. Bunların hiçbirini yapmadığı gibi üstüne birlikteliğinizi gizli tutmak istemiş resmen! Bir senelik ilişkide sadece işyerinde görüşmek, hiç dışarıya çıkıp gezip tozmamak kesinlikle anormal! Aile bahane.

Neredeyse 1 seneye yaklaşacak ama bir kez olsun bi paylaşımımız olmadı dışarıya çıktığımız bir günümüz yok.
bir kez olsun benimle bir yere gidip nir şey oaylaşmaya özenmeyen adamın hayatımda olmasını istemem. Tamam işyerinde tüm günü birlikte geçiriyor olabilirsiniz ama insan yine de sevdiğiyle özel zaman paylaşmak ister, onunla gitmek istediği kafeler restoranlar etkinlikler olur.

Hiçbir şey söylemiyor bence sakladığı başka bi bahanesi olabilir tabi bu bir tahmin günahını almak istemem. Ama böyle gelgitli ve aileli mesele oldu mu o evlilik zaten başlamadan biter ki gördüğüm kadarıyla da hiç uğraşmıyor senin için isteyen biri ne olursa olsun ailesini ikna eder etmek için uğraşır yani net bi şey gerek yaevet ya hayır. İstemeyebilirler ona yorum yapamam o zaman sonlandıracak bildiğin oyalayıp zaman geçiriyor bu bence kafanda soru işareti kalmasın çok üzülürsün

Aklıma geldikçe yazılanları okuyacağım.
Umarım işyerinde sağlam durabilirim.
Zor olsa da başaracağım.

Çok haklısın..

Zor ama gerçekler.

Profil bilgilerinizdeki yaş kısmı doğruysa, diğer şahısta üç aşağı beş yukarı o yaşlardadır.
Siz belki de ilerisi için evlilik düşünüyordunuz,
O yaşta, görüşeceği kadın için ailesinden onay bekleyen erkekten, değil koca bir cacık olmaz.
Oğullarının birlikte olacağı kadına karar veren aile de ;İleride ,yemenizden içemenize, sosyal hayatınıza, ne zaman çocuk yapacağınıza kadar müdahil olurlarlardı.

kesinlikle doğru olanı yapmısşın.
ben de dün buna benzer salak birinden kurtuldum.
bayram ilan edicem o derece ama üzgünüm de aynı zamanda. çünkü aylardır resmen kendime işkence ettim. vallahi kendimize yaptığımız eziyeti başkalarına yapmayız. dışarıdan bir göz olsam kendime yaptığımı başkasına yapmam yani. arada kalmışlıklarla, ne olduğu belirsizliklerle yürümüyor maalesef. sadece seven insana verin kendinizi, kalbinizi. böylelerine değil. değer kıymet bilmezler asla. çok doluyum çok. ama ona suç bulma boşver sen kendini üzmemelisin. en büyük haksızlığı insan kendine yapıyor. en büyük deli biziz yani. bir zaman makinem olsa tanışmadığımız güzel günlere dönerdim. şimdi kaybettiğim huzuru geri kazanma, toparlanma ve kendime geri gelme zamanım. kendimden çok gitmişim çünkü ciğeri 1 kuruş etmeyen biri için.
bak inan bana bir insanın sevgisi ve verdiği değer sana ayırdığı, senin için yarattığı zamanla ölçülüyor. sana zaman ayırmayan, senin yanında olmayan, seni aramayan sormayan kişi kadın olsun erkek olsun seni sevmiyordur bundan emin olun. acı tecrübe konuşuyor :)

O kadar haklısınız ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…