Bence doğru olanı yapmışsın canım. Seni sevdiğini ve istediğini şu an ailesine kabullendiremiyorsa ilerde daha büyük sorunlarla karşılaşabilirdin.Merhaba;
Düne kadar birlikte olduğum biri vardı.Neredeyse 1 seneye yaklaşacak ama bir kez olsun bi paylaşımımız olmadı dışarıya çıktığımız bir günümüz yok. Çalıştığım işyerinde patronun oğlu bu şahıs. Ailesine konuyu açmış ve aile istememiş . Sabret demesi buna rağmen yürütmeye devam etmesini artık hazmedemedim. Sunduğu tek şey aynı işyerinde çalışmamız ve birbirini her gün görmemiz onun için dışarıya çıkmaya ihtiyaç duymaması ara sıra bunu da dile getirmesi .Ama bu durumun altında yatan tek gerçek ailenin beni istememesiymiş.
İzindeyim beni görmemesine rağmen buluşalım demedi. Bn de son noktayı koydum.Hiç gitme de demedi. Sadece üzüldüğünü söyledi. Sevdiğini v.s.. Arada kaldığını söyledi ayrıca.
İki gündür hiç yazmadı .
Sizce doğru olanı mı yaptım?
Ewet.. Kısıtlanmış , sindirilmiş gibi. Kararlarına saygı duyulmuyor.Bence doğru olanı yapmışsın canım. Seni sevdiğini ve istediğini şu an ailesine kabullendiremiyorsa ilerde daha büyük sorunlarla karşılaşabilirdin.
Geç olmadan bitirdim. İlk 2 gün zorladı beni. Başka şeylere kafamı vermeye çalıştım.Geç bile kalmışsınız.
Böyleleri ömür törpüsü maalesef
Seni istemeyen bir aileye girmek istemen de bir değişik geldi banaMerhaba;
Düne kadar birlikte olduğum biri vardı.Neredeyse 1 seneye yaklaşacak ama bir kez olsun bi paylaşımımız olmadı dışarıya çıktığımız bir günümüz yok. Çalıştığım işyerinde patronun oğlu bu şahıs. Ailesine konuyu açmış ve aile istememiş . Sabret demesi buna rağmen yürütmeye devam etmesini artık hazmedemedim. Sunduğu tek şey aynı işyerinde çalışmamız ve birbirini her gün görmemiz onun için dışarıya çıkmaya ihtiyaç duymaması ara sıra bunu da dile getirmesi .Ama bu durumun altında yatan tek gerçek ailenin beni istememesiymiş.
İzindeyim beni görmemesine rağmen buluşalım demedi. Bn de son noktayı koydum.Hiç gitme de demedi. Sadece üzüldüğünü söyledi. Sevdiğini v.s.. Arada kaldığını söyledi ayrıca.
İki gündür hiç yazmadı .
Tam isabet olmuş.Evet doğru yapmışsınız. Bence dışarıda sizinle görüşmeye cesareti de yok gibi geldi bana, ailesi duyar da kulağına gider diye. Sizi çok sevseydi bence ailesinin karşısında durup sizin de gitmenize engel olurdu
Mış.. Miş.. Acaba doğrumu söyledikleri? Hem o sizi ne kadar istemiş ki? Gerçekten seven, aşık olan hiç kimseden onay istemez! Her anını sizinle geçirmek ister. Ailesinin de karşına çıkıp işte sevdiğim kadın bu diyip tanıştırır. Bunların hiçbirini yapmadığı gibi üstüne birlikteliğinizi gizli tutmak istemiş resmen! Bir senelik ilişkide sadece işyerinde görüşmek, hiç dışarıya çıkıp gezip tozmamak kesinlikle anormal! Aile bahane.Çalıştığım işyerinde patronun oğlu bu şahıs. Ailesine konuyu açmış ve aile istememiş .
bir kez olsun benimle bir yere gidip nir şey oaylaşmaya özenmeyen adamın hayatımda olmasını istemem. Tamam işyerinde tüm günü birlikte geçiriyor olabilirsiniz ama insan yine de sevdiğiyle özel zaman paylaşmak ister, onunla gitmek istediği kafeler restoranlar etkinlikler olur.Neredeyse 1 seneye yaklaşacak ama bir kez olsun bi paylaşımımız olmadı dışarıya çıktığımız bir günümüz yok.
Hiçbir şey söylemiyor bence sakladığı başka bi bahanesi olabilir tabi bu bir tahmin günahını almak istemem. Ama böyle gelgitli ve aileli mesele oldu mu o evlilik zaten başlamadan biter ki gördüğüm kadarıyla da hiç uğraşmıyor senin için isteyen biri ne olursa olsun ailesini ikna eder etmek için uğraşır yani net bi şey gerek yaevet ya hayır. İstemeyebilirler ona yorum yapamam o zaman sonlandıracak bildiğin oyalayıp zaman geçiriyor bu bence kafanda soru işareti kalmasın çok üzülürsünMerhaba;
İki gündür hiç yazmadı .
Aklıma geldikçe yazılanları okuyacağım.Hiçbir şey söylemiyor bence sakladığı başka bi bahanesi olabilir tabi bu bir tahmin günahını almak istemem. Ama böyle gelgitli ve aileli mesele oldu mu o evlilik zaten başlamadan biter ki gördüğüm kadarıyla da hiç uğraşmıyor senin için isteyen biri ne olursa olsun ailesini ikna eder etmek için uğraşır yani net bi şey gerek yaevet ya hayır. İstemeyebilirler ona yorum yapamam o zaman sonlandıracak bildiğin oyalayıp zaman geçiriyor bu bence kafanda soru işareti kalmasın çok üzülürsün
Çok haklısın..Hiçbir şey söylemiyor bence sakladığı başka bi bahanesi olabilir tabi bu bir tahmin günahını almak istemem. Ama böyle gelgitli ve aileli mesele oldu mu o evlilik zaten başlamadan biter ki gördüğüm kadarıyla da hiç uğraşmıyor senin için isteyen biri ne olursa olsun ailesini ikna eder etmek için uğraşır yani net bi şey gerek yaevet ya hayır. İstemeyebilirler ona yorum yapamam o zaman sonlandıracak bildiğin oyalayıp zaman geçiriyor bu bence kafanda soru işareti kalmasın çok üzülürsün
Zor ama gerçekler.Mış.. Miş.. Acaba doğrumu söyledikleri? Hem o sizi ne kadar istemiş ki? Gerçekten seven, aşık olan hiç kimseden onay istemez! Her anını sizinle geçirmek ister. Ailesinin de karşına çıkıp işte sevdiğim kadın bu diyip tanıştırır. Bunların hiçbirini yapmadığı gibi üstüne birlikteliğinizi gizli tutmak istemiş resmen! Bir senelik ilişkide sadece işyerinde görüşmek, hiç dışarıya çıkıp gezip tozmamak kesinlikle anormal! Aile bahane.
O kadar haklısınız ki...Profil bilgilerinizdeki yaş kısmı doğruysa, diğer şahısta üç aşağı beş yukarı o yaşlardadır.
Siz belki de ilerisi için evlilik düşünüyordunuz,
O yaşta, görüşeceği kadın için ailesinden onay bekleyen erkekten, değil koca bir cacık olmaz.
Oğullarının birlikte olacağı kadına karar veren aile de ;İleride ,yemenizden içemenize, sosyal hayatınıza, ne zaman çocuk yapacağınıza kadar müdahil olurlarlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?