Kac defa soyledim cnm anlamiyor kizdim olmadi laf soyledim olmadi anlamiyor kadinE kv ya da eşinize söyleyene kadar, kendisiyle konuşmayı denediniz mi?
O zaman gelince kapıyı açma. Başka türlü anlamaz sanıyorum.Kac defa soyledim cnm anlamiyor kizdim olmadi laf soyledim olmadi anlamiyor kadin
Sorumluluk almaksa derdiniz görümceniz sizen çıkar çıkmaz kv nizi arayıp hal hatır sorup "biz de X le oturduk biraz işte şimdi çıktı" falan diyin bilgileri olsun olay sizden çıksın.. Bu kadar büyütmeyin herkesin kendi özeli ne isterse onu yapar.Slm kizlar ben esim evlendim kayinvalidemgil gorumcelerim ertesi gun geldiler aksama kadar. bir gorumcem var surekli bize geliyor hic demiyor yeni evliler zamanli zamansiz gelir 5 veya 6 saat oturup gider onceleri ne derse inaniyordum bir bakttim yalan soyluyor meger baska adamlarla gorusmek icin gelip oturuyormus cikinca adamlarla gorusuyormus nereye gittin diye sorarlasa abime gidiyorum diyormus kac defa kayinvalideme kizinin yanlis yolda oldugunu soyledim anlatamam en son esime soyledim ben bu insanla gorusmek istemiyorum diye o zaten sen demesende ben bacimi biliyorum dedi ama kayinvalidem diger gorumcelerim bildigi halde seslerini cikar miyorlar gorumcem 3 evlilik yapmis 3 tanede kucuk cocugu var ben artik bu insandan sıķıldım anlatamayacagim seyler yapiyor artik esimle aram iyi ama bu insanlarda o kadar sıkıldım ki onunla ayrılmayı bile dusundum.inanin evime gelince hic saygisizlik yapmam ama bir laf vardir iyi ile oturusan iyi olursun kotu ile oturursan kotu olursun.ben ne yapacagimi bilmiyorum evime gelmezse bile kayinvalidemi bana karsi dolduruyor gorumcem Allah'a havale ettim
Soyledim cnm dedim hic birsey olmamis gibi davraniyor esimin isi nedeniyle ayri kaliyoruz birkac ay korkuyorum bu kadin iftira atar diye herturlu pislik var cunku bu kadinda ailesi goz yumuyor ama ben goz yumamam evime gelip giden insana dikkat etmem gerekiyorAçık açık söyle senin burdan çıkıp nerelere gittiğini biliyorum bizi bu duruma alet etmene göz yumamam artık seninle görüşmek istemiyorum de.
Geleceği zaman işim var müsait değilim de.
Kim kimi doldurursa doldursun eşin sana destekse diğerleriyle muhattap olma bile.
İnsanlara nasıl mesefe konacağını çoğu kişi bilemiyor.Önceden onun her dediğine inanırdım demişsiniz, demekki önceden aranız iyi idi. Sen yapamıyorsan bu işi eşin çözecek.Slm kizlar ben esim evlendim kayinvalidemgil gorumcelerim ertesi gun geldiler aksama kadar. bir gorumcem var surekli bize geliyor hic demiyor yeni evliler zamanli zamansiz gelir 5 veya 6 saat oturup gider onceleri ne derse inaniyordum bir bakttim yalan soyluyor meger baska adamlarla gorusmek icin gelip oturuyormus cikinca adamlarla gorusuyormus nereye gittin diye sorarlasa abime gidiyorum diyormus kac defa kayinvalideme kizinin yanlis yolda oldugunu soyledim anlatamam en son esime soyledim ben bu insanla gorusmek istemiyorum diye o zaten sen demesende ben bacimi biliyorum dedi ama kayinvalidem diger gorumcelerim bildigi halde seslerini cikar miyorlar gorumcem 3 evlilik yapmis 3 tanede kucuk cocugu var ben artik bu insandan sıķıldım anlatamayacagim seyler yapiyor artik esimle aram iyi ama bu insanlarda o kadar sıkıldım ki onunla ayrılmayı bile dusundum.inanin evime gelince hic saygisizlik yapmam ama bir laf vardir iyi ile oturusan iyi olursun kotu ile oturursan kotu olursun.ben ne yapacagimi bilmiyorum evime gelmezse bile kayinvalidemi bana karsi dolduruyor gorumcem Allah'a havale ettim
Bu benim kardesimde olsa canim aynisini yapardim mesafe o kadar kolay olmuyor anlatamadim seyler var kardesim bilsen boyle konusmazdin inanKimi kime şikayet ediyorsunuz ki , k.bakmayın ama görümceniz ne yaparsa yapsın kimle görüşürse görüşsün bu sizi ilgilendirmez, huyunu sevmiyorsanız mesafe koyarsınız olur biter, iyiyle oturan iyi köyüyle oturan kötü oluyorsa eğer en ufak hatası olan arkadaşlarınızı ailemizi çıkaralım hayatımızdan gerçekten tuhaf düşünceler yaşının küçük olduğunu düşünüyorum, yapcagın tek şey mesafe koyarsın olur biter.
Kimsem yok burada gurbetteyim onun icin iyi sandim arkadas gibi hatasiz kul olmaz bilemiyorsunuz kimin iyi kotu oldugunuİnsanlara nasıl mesefe konacağını çoğu kişi bilemiyor.Önceden onun her dediğine inanırdım demişsiniz, demekki önceden aranız iyi idi. Sen yapamıyorsan bu işi eşin çözecek.
Ooo canim kiyamet kopar ailesi arkasindaSorumluluk almaksa derdiniz görümceniz sizen çıkar çıkmaz kv nizi arayıp hal hatır sorup "biz de X le oturduk biraz işte şimdi çıktı" falan diyin bilgileri olsun olay sizden çıksın.. Bu kadar büyütmeyin herkesin kendi özeli ne isterse onu yapar.
Tamam işte, artık tanımışın...evine gelirse açma kapıyı, arasa kısa kes...sen hep ret ettikçe, oda anlar zamanla...Kimsem yok burada gurbetteyim onun icin iyi sandim arkadas gibi hatasiz kul olmaz bilemiyorsunuz kimin iyi kotu oldugunu
Diyck bişey yok o zamanBu benim kardesimde olsa canim aynisini yapardim mesafe o kadar kolay olmuyor anlatamadim seyler var kardesim bilsen boyle konusmazdin inan
Izin vermiyorlar keskeSanırım çalışmıyorsunuz. Bence iş bulun çalışın.
iyi de sanki sizi kullanıyo gibi anlattınız az önce ben mi yanlış anladım ailesi sorarsa sizdeyim diyebilmek için gelmiyo muydu bu kadın size?Ooo canim kiyamet kopar ailesi arkasinda
Hepsini yapttim canim bekliyorum insallah olurTamam işte, artık tanımışın...evine gelirse açma kapıyı, arasa kısa kes...sen hep ret ettikçe, oda anlar zamanla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?