- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi Nymphadoora
- #21
Gün gün bitmek kısmı son zamanlarda kendime en sık söylediğim şey galiba. Hem kendim olup hem bu adamla kalma şansım olsun istiyorum. Böyle anlatınca kendimi ifade edememiş ya da ilişkiyi çok basite indirgemiş olabilirim ama inanın bir çırpıda atabileceğim biri asla degil yazıda da belirttim tam aklımdaki profili çizsem dahi onun yerine koymak istemem. Sadece onda küçük parca değişiklikleri olsun istiyorum![]()
Bu konuyu ciddi bir şekilde konuşacak, ortada buluşacaksınız madem seviyorsunuz. Sevgi, fedakarlık içerdiği kadar hakkını da görmelidir yalnız. Tek tarafın tavizi ile hiçbir ilişki sağlıklı olmaz. Siz, bir arada olmak için onun isteklerine bir miktar uyuyorsanız, aynı şekilde o da sizin sevginiz hatırına kendisinden fedakarlık yapmalı.
Şu soruyu sorun kendinize:
"O üzülüyor diye ben kendimden taviz verdim. Peki ben bu tavize üzülüyorum diye o da kendinden bir miktar niçin vermedi ve sadece onun üzüntüsü üstünmüş gibi gözüme gözüme soktu?" Diyorum ya, bu duygusal manipulasyon. O sizi kısıtlarken sizin de buna üzüleceğinizi bilmiyor muydu?
