- 28 Haziran 2014
- 709
- 1.933
- 313
- Konu Sahibi kkelebeketkisi
-
BilmiyorumBence annenlere gercegi söyle Ogrenirlerse daha kotu olur
Bi de neden icmis ki?
Off romatizma deme benimde dizimde olduğunu düşünüyorum bazen hiç yok sanki bazende öyle garip bir ağrısı oluyorki o gün hayatım kararıyor artık adamın nasıl ağrısı varsa kendini uyuşturmak istemişRomatizma hastası ağrıları yüzünden bide ben sanırım.çok
Sıktım ondan içmiş...kokuyu aldığımda ilk çok fazla tepki verdim :'( onun sözü bu oldu nedenini keşke sorsaymışım kızlar çok üzgünüm yaaaçook iradeli bi adamdır normalde niye böyle yaptı ki niye mahvetti böyle herşeyi kızlar yaaaa
Romatizma hastası ağrıları yüzünden bide ben sanırım.çok
Sıktım ondan içmiş...kokuyu aldığımda ilk çok fazla tepki verdim :'( onun sözü bu oldu nedenini keşke sorsaymışım kızlar çok üzgünüm yaaaçook iradeli bi adamdır normalde niye böyle yaptı ki niye mahvetti böyle herşeyi kızlar yaaaa
Babam annemin hayatını mahvetti bu içki yüzündennnn inanın çook korkuyorumm yaa gerçekten öyle mi ayda yılda birden bişey çıkmıcak erkekler var mıdır yaa gerçekten bi umut görsem koşarak kucaklıcam yaa ayrılmak istemiyorum çook kötüyüm çoookkAyda yılda bir içse bişey olmaz ya neden ayyaş muamelesi yapıyorsun ama önceden konuşmuşsun haklısın bu yüzden ayrılınırmı bilemedim
Ne alakası var bende eşimde ayda yılda bir keyif veya ortam olduğunda içeriz hergün içen erkek çok azdır zaten naptın bacım yaBabam annemin hayatını mahvetti bu içki yüzündennnn inanın çook korkuyorumm yaa gerçekten öyle mi ayda yılda birden bişey çıkmıcak erkekler var mıdır yaa gerçekten bi umut görsem koşarak kucaklıcam yaa ayrılmak istemiyorum çook kötüyüm çoookk
Benden önce kendini.uyuşturmak için hep içermişYa daha once iciyor muydu birakmis miydi? Valla aliskanligi olan hep icer. Ben de cok hassasim bu konuda o yuzden sana hak veriyorum..
Yaaa ne biliyim ya babam para bulduğunda direkt içkiye yatırırdı çevreden de hep içki kötü diye gördüm :/ ondan dolayı korkuyorum çooookNe alakası var bende eşimde ayda yılda bir keyif veya ortam olduğunda içeriz hergün içen erkek çok azdır zaten naptın bacım ya
Yahu akilli ol adam yillarin bagimliligini senin icin birakmaz. O iciyodur sen 2 kere yakalamissindir. Ickiyi birakan adam kendi istiyosa birakir sadece.Benden önce kendini.uyuşturmak için hep içermiş
tanıştığımızdan beri bu 2. Kez oluyor :/ napıyım bi akıl verin
Yaaa öyle mi.diyosunuzzzYahu akilli ol adam yillarin bagimliligini senin icin birakmaz. O iciyodur sen 2 kere yakalamissindir. Ickiyi birakan adam kendi istiyosa birakir sadece.
Heralde yani ne saniyosun. Kaldi ki adam nikahi yapinca zaten bu kiz elimin altinda diye hepten rahat olacak. Madem ickiden korkuyodun icki bagimlisi adamla ne diye nisanlandinYaaa öyle mi.diyosunuzzz
Ayrılmam mı en doğrusu sizce yoksa bi.süre uzak durmalı.mıyım napıyım. SizceeValla icecek adam icer oyle yasaklamayla olmaz o isler. Simdi bile seni dinlemiyo evlenince hic tinlamaz.
Benden önce kendini.uyuşturmak için hep içermiş
tanıştığımızdan beri bu 2. Kez oluyor :/ napıyım bi akıl verin
Ben ayril diyemem o karari sen vereceksin. Ama cocuk bagimliysa bagimlidir kendi de istemiyo birakmayi senin baskinla birakmazAyrılmam mı en doğrusu sizce yoksa bi.süre uzak durmalı.mıyım napıyım. Sizcee
Ama çok iradeli görmüştüm...2 seferden başka içtiğini sanmıyorum yalan söylemiş olamaz :/Heralde yani ne saniyosun. Kaldi ki adam nikahi yapinca zaten bu kiz elimin altinda diye hepten rahat olacak. Madem ickiden korkuyodun icki bagimlisi adamla ne diye nisanlandin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?