Çıkmaza düştüm kızlar yardım edin nolurrr :'(

Sürekli derken hergün içen adam mıydı konu sahibi arada arkadaşlarıyla takılanmı ben pek anlamadım ne diyorsun ağlak tarza yazıcağına detaylı yazsan

Benden önce bi ilişki yaşamış kız habersizce başkasıyla evlenmiş sonra nişanlım kıza ulaşamamış sonra bide ağrıları olunca falan acılarını dindirmek için içmeye başlamış hergün okulu bu yüzden sıkıntıya girmiş ...ama onun özünde ailesi falan çok dindarlar kendide öyleymiş olaylar yüzünde n böyle olmuş...benle tanıştıktan sonrada içkiyi terk etmişti...bigün ona hediye ettiğim bi deftere babamdan o gece nefret edip ertesi gün barışıyordum kendi içimde babamla, yazmıştım bundan çok etkilenip bi daha içmiceni söylemişti...o gün son kez içti bidaha içtiğini görmedim ben :/

Of be ben de kederlendim :/ bi de sen terk etsen bu cocuk iflah olmaz. Arada bi iciyosa bi sey olmaz sen rahat birak bakalim her gun mu icecek yoksa haftada bir falan mi

Of be ben de kederlendim :/ bi de sen terk etsen bu cocuk iflah olmaz. Arada bi iciyosa bi sey olmaz sen rahat birak bakalim her gun mu icecek yoksa haftada bir falan mi
yaaaa inşallahh hayırlısı olur yaa ondan ayrılmamam hayırlı olan olsun inşallahhh....bişey sorucam şimdi yarın soğuk mu davranmalıyım napıyım

yaaaa inşallahh hayırlısı olur yaa ondan ayrılmamam hayırlı olan olsun inşallahhh....bişey sorucam şimdi yarın soğuk mu davranmalıyım napıyım
Ben olsam ASKIM BEN SENIN ANNEN DEGILIM KI NISANLINIM SANA YASAKLAR KOYMAM HATAYDI SEN "SENIN YASAKLARIN YUZUNDEN ICIYORUM" DEYINCE BUNU ANLADIM, ARTIK ISTEDIGIN GIBI YASAYABILIRSIN ICIYOSAN IC SENIN SAGLIGIN BOZULAN GIDEN SENIN PARAN GUNAH DA KELLENE BENLIK DURUM YOK derim sonra izlemeye baslarim bi 6 ay izlerim sonra duruma gore karar veririm. Arada bi iciyosa bi sey olmaz. Her gun iciyosa sikinti

çoook teşekkürler alacağımı aldım aklımda olucak söyledikleriniz...Gerçekten hepinizde iyi ki varsınız.. Hepinizden Allah razı olsun

Ben hiçbir dr den ağrıların çözümü için içki için diye bir reçete duymadım.Hastalığını bahane etmiş,sizde inanmışsınız.Keşke o yüzden içtiğini söyleseydi diyorsunuz.Sizce ne kadar mantıklı söylediği.İçkiden rahatsızdınız madem nişanlanmayacaktınız.Bugün bıraktım der.Yarın en ufak bir şeyi bahane eder yine içer.

Bak sana söyleyeyim ben olacakları. Nisanlin caninj sikan her olayda hemen içkiye başvuracak. Aranızda bir sıkıntı olsa.kendini içkiye verecek. Ha belki küçük bir ihtimal boyle olmayabilir de ama siz yine iyi düşünün.

kabul edemeyeceğin bir durum ise ayrıl derim

bence ayrıl şimdi bikaçgün üzülürsün ileride hergün üzülmeden iyidir evlennce düzelir yanılgısına kapılma daha beter olur

Çocukmusun sen? Bu tepki bu abartı hareketler neden? Sürekli içiyosa bas tekmeyi gitsin, hiç uğraşma bile düzeldi sansan bile düzelmez. ayda yılda bi içiyo belliki onada karışma bi zahmet. Öyle bi yazmışsınki , hiç yapmaması gerek bişey yapmışşşşşş iiiiiççkiıiiiii içççmmmiiiişşş hemennn koşşş annneeeeeneee söyleeee

Her alkol alan erkek alkolik olmaz. Ayda yılda bir tadında içmeyi bilen insanlar da var.
Nişanlın ne kadar zamanda bir nasıl ortamlarda içiyor bunu bilmelisin. Haftada bir veya bir kaç kere içiyorsa sıkıntı.
Ya ileride bu ağrıları çoğalırsa ne olacak?

Ben de içki konusunda hassasım. Benim babam içmediğinden alışık olmadığım bir ortam olduğu için evimde istemem. Diğer taraftan alkolün insanları ne kadar değiştirdiğini de gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…