- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 187.997
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi kkelebeketkisi
-
Kız şakamı yapıyorsun adamın bağımlı olduğunu nerden çıkardınHeralde yani ne saniyosun. Kaldi ki adam nikahi yapinca zaten bu kiz elimin altinda diye hepten rahat olacak. Madem ickiden korkuyodun icki bagimlisi adamla ne diye nisanlandin
Konu sahibi diyo benden once surekli iciyomus diyo yani oyle arada bi icen adam degilKız şakamı yapıyorsun adamın bağımlı olduğunu nerden çıkardın
Kizim adam sana ictim dememis ki kokusundan anlamissin. Senin yaninda degilken normal yasiyo iste. Sen bayagi safsin ortalama bi adam seni cok rahat kandirirAma çok iradeli görmüştüm...2 seferden başka içtiğini sanmıyorum yalan söylemiş olamaz :/
Surekli kendini uyusturuyomus yazinca ayyas oldugunu dusundum :d eskiden arada bi iciyo olsa bu kadar aglamaz zaarSürekli derken hergün içen adam mıydı konu sahibi arada arkadaşlarıyla takılanmı ben pek anlamadım ne diyorsun ağlak tarza yazıcağına detaylı yazsan
Of be ben de kederlendim :/ bi de sen terk etsen bu cocuk iflah olmaz. Arada bi iciyosa bi sey olmaz sen rahat birak bakalim her gun mu icecek yoksa haftada bir falan miBenden önce bi ilişki yaşamış kız habersizce başkasıyla evlenmiş sonra nişanlım kıza ulaşamamış sonra bide ağrıları olunca falan acılarını dindirmek için içmeye başlamış hergün okulu bu yüzden sıkıntıya girmiş ...ama onun özünde ailesi falan çok dindarlar kendide öyleymiş olaylar yüzünde n böyle olmuş...benle tanıştıktan sonrada içkiyi terk etmişti...bigün ona hediye ettiğim bi deftere babamdan o gece nefret edip ertesi gün barışıyordum kendi içimde babamla, yazmıştım bundan çok etkilenip bi daha içmiceni söylemişti...o gün son kez içti bidaha içtiğini görmedim ben :/
yaaaa inşallahh hayırlısı olur yaa ondan ayrılmamam hayırlı olan olsun inşallahhh....bişey sorucam şimdi yarın soğuk mu davranmalıyım napıyımOf be ben de kederlendim :/ bi de sen terk etsen bu cocuk iflah olmaz. Arada bi iciyosa bi sey olmaz sen rahat birak bakalim her gun mu icecek yoksa haftada bir falan mi
Ben olsam ASKIM BEN SENIN ANNEN DEGILIM KI NISANLINIM SANA YASAKLAR KOYMAM HATAYDI SEN "SENIN YASAKLARIN YUZUNDEN ICIYORUM" DEYINCE BUNU ANLADIM, ARTIK ISTEDIGIN GIBI YASAYABILIRSIN ICIYOSAN IC SENIN SAGLIGIN BOZULAN GIDEN SENIN PARAN GUNAH DA KELLENE BENLIK DURUM YOK derim sonra izlemeye baslarim bi 6 ay izlerim sonra duruma gore karar veririm. Arada bi iciyosa bi sey olmaz. Her gun iciyosa sikintiyaaaa inşallahh hayırlısı olur yaa ondan ayrılmamam hayırlı olan olsun inşallahhh....bişey sorucam şimdi yarın soğuk mu davranmalıyım napıyım
çoook teşekkürler alacağımı aldım aklımda olucak söyledikleriniz...Gerçekten hepinizde iyi ki varsınız.. Hepinizden Allah razı olsunBen olsam ASKIM BEN SENIN ANNEN DEGILIM KI NISANLINIM SANA YASAKLAR KOYMAM HATAYDI SEN "SENIN YASAKLARIN YUZUNDEN ICIYORUM" DEYINCE BUNU ANLADIM, ARTIK ISTEDIGIN GIBI YASAYABILIRSIN ICIYOSAN IC SENIN SAGLIGIN BOZULAN GIDEN SENIN PARAN GUNAH DA KELLENE BENLIK DURUM YOK derim sonra izlemeye baslarim bi 6 ay izlerim sonra duruma gore karar veririm. Arada bi iciyosa bi sey olmaz. Her gun iciyosa sikinti
Kızlar kafayı yicem yardım edin bi akıl verin nolurrrnişanlım hiç yapmaması gereken bi şeyi yaptı bu gece... İçki içmiş..2 yıllık bi ilişkimiz var benim bu konuda babam yüzünden ne kadar hassas olduğumu biliyodu kızlar yardımmm edinnn ne yapmalıyım danışcak kimsem yokk bitirmek istemiyorum ama annem büyük konuşmuştu içerde sen onu öyle kabul edersen hakkımı helal etmem diye kızlarrr bırakmak istemiyorum ama yaa böyle devam ederse devamlı içmeye güvenim sarsıldı çoook napıcam bennnn :'(
Babam annemin hayatını mahvetti bu içki yüzündennnn inanın çook korkuyorumm yaa gerçekten öyle mi ayda yılda birden bişey çıkmıcak erkekler var mıdır yaa gerçekten bi umut görsem koşarak kucaklıcam yaa ayrılmak istemiyorum çook kötüyüm çoookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?