Çıkmaza düştüm kızlar yardım edin nolurrr :'(

Benden önce kendini.uyuşturmak için hep içermiş
tanıştığımızdan beri bu 2. Kez oluyor :/ napıyım bi akıl verin

Kendini uyuşturmak için içtiğine göre sınırı aşıyormuş demektir.Hep içermiş ama artık içmiyor...Ama 2 kez içti !
2 kez içtiyse hep içer.Bağımlılıklar ya hep ya hiçtir.Sigara da böyledir,bıraktım ama bir tane yakayım dersin yakış o yakış.
Geçmişte üzüntüsünden içmiş.Eee bu adam bir daha hiç üzülmeyecek mi ? İleride tartışsanız içkiye sarılacak.Bağımlılarla ilişkilerde genellikle bağlayıcı duygu sömürüleri vardır.Sen beni sıkmasan içmem,sen beni üzmesen içmem.Karşılrındakini suçlu hissettirip sorumluluk yüklerler.
Bence durumun olumsuz,anneni dinlemeni öneririm.

İçiyor demek ki arada. Benim bir yerim ağrısa ağrı kesici içerim. Bir sıkıntı da da hiç aklıma gelmez çünkü hiç içmem. Tuhaf geldi. Birde seni suçlaması daha da kötü senin yüzünden içmiş. Sonra : senin yüzünden geç geldim, senin yüzünden eve gelmedim, senin yüzünden sevgili yaptım. Olur. Uzak dur derim.

İçki ile sigara bir değil biliyorum ama eğer sürekli içen biriyse bırakırım deyip birakmaz çünkü benim eşim de sigara içiyodu bırak dedim yasakladı bıraktım dedi bende güvendim 1 sene sevgili lik 1.5 sene nişanlılik boyunca içmiş ve bana bunu evlendikten sonra itiraf etti şimdi engel olamıyorum o yüzden pes ettim

sorunlarıyla,yaşamla,yaşadıklarıyla vs baş edemeyen aciz insan kendini uyuşturmak ister demem odur gerisini sen anla kardeş

İçse ne olur ya ne kadar abartıyorsun. Allah başka dert vermesin!!!

Kendince agrisina care bulmus. Ne var bunda yahu? Romatizma agrisi uyutmaz üstelik. Cok büyütme. Bir daha yaparsa ayrilirsin bu seferlik uyarırsın yani.

bide ağrıları olunca falan acılarını dindirmek için içmeye başlamış

Hiç bu kadar saçma sebep duymamıştım.

Sevdiğim bir sözü buraya tekrar yazmak istiyorum: Su kaybolursa onu derede, rüzgar kaybolursa tepede bulursun. Kaybolan güveni bulabileceğin bir yer yoktur.

Bence eşler birbirine sınırsız güvenmeli. Etraftaki 100 kişi evet dese ama benim eşim hayır dese ben eşime inanabilmeliyim. Eşimin dediği, yaptığı doğrudur, çünkü ona güveniyorum diyebilmeliyim.

Aynen ya valla bana da aşırı saçma gelmişti acısı varsa ağrı kesici yaptırsaymış

İçkinin bahanesi çoktur
Sebep üzüntü olur sıkıntı olur mutluluk olur
Ne yapmanız gerektiğini bilmiyorum belki bir kerelik içmiştir devamı gelmeyecekse unutabilirsin

valla demekki eskiden de alkol kullaniyormus bu adam icin yeni birsey degil size veya aile yapiniza uymuyorsa onu nisanlanmadan once dusunecektiniz, ``soz veriyorum askim icmicim `` dedi diye inandiniz mi yani. Adam simdi bile sizi takmiyor evlenince hic takmaz. Kesin karsi bir fikriniz varsa bu konuda ve ileride sizin icin sorun yaratacaksa simdiden vazgecin bu evlilik ruyasindan derim. Bu tarz aliskanliklar degismez cunku.

Canım yani nasıl inandin icmedigine kandirmis işte seni her hasta olan icsin o zaman ilaç denen bişey var.

Annenizin kaderine benzemez inşallah kaderiniz. Alkol sevgiye mikrop muamelesi yapıp sevgiyi öldürebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…