çıkmaza girdim yardım edin

uurboce12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2022
44
21
8
21
ben 80 kilodan 55 kiloya neredeyse aç kalarak( 1 çorba 1 meyve 2 tane lokum ) düştüm. suanda çok yoruldugum için ara verdim ama nasıl beslenicem kilo almamak için hiç bir fikrim yok. normal beslenme düzenime devam edersem ( günlük kalori ihtiyacım kadar kalori alırsam) kilo alır mıyım tekrar ??

ben 80 kilodan 55 kiloya neredeyse aç kalarak( 1 çorba 1 meyve 2 tane lokum ) düştüm. suanda çok yoruldugum için ara verdim ama nasıl beslenicem kilo almamak için hiç bir fikrim yok. normal beslenme düzenime devam edersem ( günlük kalori ihtiyacım kadar kalori alırsam) kilo alır mıyım tekrar ??
Bence sağlıklı bir diyet yemeği oluşturun kendinize ama ömürlük olsun. Ömrümüz boyunca sağlıklı ve az yiyin. Alıştığınız zaman bu tür enerji kayıpları hissetmiyorsunuz. Arada bir kaçamak olabilir fakat bu 2 - 3 haftada bir falan olmalı. Emin olun bir süre sonra o kaçamaklar bile size çok fazla gelecek ve aserdiginiz şeyi bitiremeyeceksiniz

Diyet nasıl yaptığını anlatırmısın
Nescafe içtin mi
Detaylı olarak yazabilirmisin
Çok güzel kilo vermişsin tebrikler

Diyet nasıl yaptığını anlatırmısın
Nescafe içtin mi
Detaylı olarak yazabilirmisin
Çok güzel kilo vermişsin tebrikler

Diyet yapmamış; ölmemek için vücuda biraz kalori sağlamış :) Hastanelik olmadığı için şanslı..Konu sahibi banlanmış olumsuz konuşmalarından dolayı o yüzden size cvp veremez şuan :)

Back
X