Merhaba kk üyeleri biraz ayrıntılı anlatacagim ben 3 yıllık evliyim eşimle severek eevlendik ailem karşı ciktı eşimin bi hatası yüzünden ama bem çok isteyince kabul ettiler evlendiğimizde eşimle çok tartismalarimz oldu eşim biraz ilgisizdır eve gelir tvnin başında oturur ben çok konuskanimdir biraz konusunca bana sus der arkadaşlarıyla kahveye gitmek ister birlikte hiçbir şey yapamayiz vs bu yüzden çok kavgalarımız oldu her neyse 2 ay önce doğum yaptım yanıma kv geldi esimden bir şeyler istedim süt yapsin diye eşim istediklerimi sırf çocuğu için alacağını söyledi çok zoruma gitti durup durürken söyledikleri kavga ettik çayı halıya devirdi(ki hiç yapmaz böyle seyler) çıktı gitti annesi geldi oglumla niye kavga ediyorsun sen maaşına ve ailene güveniyorsun gibi şeyler söyledi bir şey demedim sonra eltime benim hakkımda soylendi duydum dayanamadım gidip anne arkamdan konuşma ben senin düşmanım değilim dedim o sırada eşim duydu geldi bana bağırdı cağırdı onlarin yanında benden bıktığıni söyledi eski kavga konularimizi açtı bana kötü kelimeler kullandi tartıştık ben odama gectim gelip annesinden özür dilememi istedi ben de özür dileyecek bir şey yapmadığımı söyledim seni saçından sürükleyerek özür diletirim dedi ben yine dilemeyince tepsiyi bana fırlattı ertesi gün kizim hastalandı hastaneye gittik orda güzel bir dille annesini evine götürmesini bir kac gün kafamı dinlemek istediğimi söyledim eşim yine sinirlendi odada kumandayı fırlattı defol babanın evine çocuğu bana bırak sana para veririm dedi ben cocugumu alirim deyince de karsima kim cikatsa oldururum dedi bana namusuyla ona çocuk vermiş kadına çok ağır kelime kullandi annemi aradım annem geldi tartismalar oldu kv her zaman oğlunu kusursuz görür melektir onun oğulları neyse annem im yaninda heo oglunu savundu oglumun sucu yok vs dedi ( kv erkek ne yaprsa yapsin kadinn alttan alip susup karsilik vermemesi gerektigini savunurlar )annem ortamı düzeltti gitti sabah kv bana kalk makarna yap dedi oğluma bir de çamaşırları topluyordu ben de anne yapma dedim ben yaparim dedim çünkü minnet etmislerdi tartisma sirasinda tekrar soylendi ve ondan sonra evine gitti kv eşim de her sabah onlara gitti akşama kadar gelmedi lohusa halimle evde yalnız kaldım hep sonra babamın evine gittim 10 gün orda kalıp geldim eşimle aram Biraz düzeldi Kadir gecesinde eşim annesigile gitti gece 12de geldi tartıştık geç geldi diye bana tokat attı ağlama krizine girdim özür diledi affetmedim şimdi de gayet güzel hayatına devam ediyor ne yapacağımı bilmiyorum içimdeki sevgisini bitirdi