Eşimin arabası var. 3 tane hem de. Annemi arayıp bi kere bile geçmiş olsun , bir ihtiyacın var mı dememiş. Bize geldiğinde de selam dışında muhabbet bile etmemeyi seçmişti. Biz muhabbet ederken tv sesini bile açtı üzerine. Bunlar annemi iyice doldurdu sanırım.Ablaniz ve enişteniz ilgilenmiş zaten ustelik eşinizin arabasi da yok anladigim kadariyla ne yapacak ki adam bir şey lazimsa arayip rica etmişler mi?
Ne yapmasi gerekiyomuş tam olarak?anlamadim
Ben öğreneli 3. gün bugün. 1 aydır kansermiş annem ve eşim 1 aydır biliyormuş.Ben diger konuyu da okumuştum. Orada kanserden hic bahsedilmemisti. Siz de mi yeni ogrendiniz annenizin kanser oldugunu. O kismi anlayamadım. Siz bilmiyordunuz ama eşiniz mi biliyormuş?
Şöyle annemi savunmak gibi gelmesin lütfen ama hiç aralarında kötü bir şey yoktu. Zaten dediğim gibi bu zamana kadar da her türlü konuda birbirimize yardımcı olduk biz. Eşim de öyleydi. Beni de bu kadar şaşırtan ve üzen şey bu.Ben anladım. Çok haklısınız. Bilmediğiniz bir şey mi var acaba anneniz bir şey yapmıştır da sevmiyordur filan?
Eşimin arabası var. 3 tane hem de. Annemi arayıp bi kere bile geçmiş olsun , bir ihtiyacın var mı dememiş. Bize geldiğinde de selam dışında muhabbet bile etmemeyi seçmişti. Biz muhabbet ederken tv sesini bile açtı üzerine. Bunlar annemi iyice doldurdu sanırım.
Şu saatten sonra asla da düzelmeyecek sanıyorum araları. Bu yüzden evliliğimi sorgulamaya başladım ben de.Gercekten cok ayip etmiş.annenizi sevmese bile hastalik bu ve sizin anneniz sirf sizin icin bile bir gecmis olsun deseymis keske
Ben de üzüldüm. Gerçekten ilgilenmesi gerekirdi. Umarım sizi de annenizi de hoş eder. Gönlünüzü alır.Şöyle annemi savunmak gibi gelmesin lütfen ama hiç aralarında kötü bir şey yoktu. Zaten dediğim gibi bu zamana kadar da her türlü konuda birbirimize yardımcı olduk biz. Eşim de öyleydi. Beni de bu kadar şaşırtan ve üzen şey bu.
Yani ben eşimin annesini hiç sevmem ama böyle bir durumda destek olurdum mutlaka . İnşallah yapar bilemiyorum, yoksa gerçekten beni ve doğmamış kızını kaybedecek..Ben de üzüldüm. Gerçekten ilgilenmesi gerekirdi. Umarım sizi de annenizi de hoş eder. Gönlünüzü alır.
Çok teşekkür ederim...Çok haklısınız ya
Ne diyeceğimi bilemedım
Annenize acil şifalar diliyorum
Konuştum, geçerli bir sebebi yok. Ben yalakalık yapamam dedi ve geçiştirdi. Sonrası zaten kavga.Eşiniz çok ayıp etmiş. Konuştunuz mu? Mazareti neymiş
Çok ayıp yahu cidden ayıp.Eşimin arabası var. 3 tane hem de. Annemi arayıp bi kere bile geçmiş olsun , bir ihtiyacın var mı dememiş. Bize geldiğinde de selam dışında muhabbet bile etmemeyi seçmişti. Biz muhabbet ederken tv sesini bile açtı üzerine. Bunlar annemi iyice doldurdu sanırım.
Yalakalıkta ne ilgisi var bunun yani ne biçim bakış açısı var eşinizin. Hasta olan birine moral olacaktı - ki kanserde en önemli şey.Konuştum, geçerli bir sebebi yok. Ben yalakalık yapamam dedi ve geçiştirdi. Sonrası zaten kavga.
Ben de böyle düşünüyorum demek ki benim de hatrım yokmuş. Hiç tanımadığımız insanlar bile kanser olduğunda üzülüp yardım etmeye çalışıyoruz ama koynumda yatan adam anneme anne diyebile adam bir nasılsını bile çok görmüş.Çok ayıp yahu cidden ayıp.
Eşinizi yakın bilip ahenr vermişler birde.
Nasılsın arayıp sormaz, gitmez yanına.
Sorunları da yokmuş ki ufak tefek seylerin lafı olmaması lazım hastalık söz konuysa.
Sizin de zere hattınız yokmuş demek ki eşiniz için.
Üzücü gerçekten.
Zaten benim de şaşırdığım bu. 9 senedir tanıdığım adam, nasıl böyle bir kişiliğe büründü. Ben bile tiksindim kendisinden.Yalakalıkta ne ilgisi var bunun yani ne biçim bakış açısı var eşinizin. Hasta olan birine moral olacaktı - ki kanserde en önemli şey.
Yapmak zorunda değil ama yapmayınca da işte soğuma, vefasızlık vs oluyor yani.
Yapmak zorunda olmadığı şeyin sonuçlarının olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu durum.
Yapmak zorunda değildi yapmadı şu an eşiyle de aradı bozuldu, aile içinde de kötü anılıyordur. Yazık eşinize çok ayıp etmiş. Çok büyük ayıp hemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?