çok teşekkür ederim,yapıcı önerileriniz için ben de aynen buna karar verdim bir süre yarı zamanlı yardımcı alacağımbenim yorumum arda kaynadı. Bir daha dile getirmek istedim.
Eşinizin geliri iyiymis sizinde maasınız fena degildir kamudasınız cünkü eve hergün gelen bir yardımcı alsanız? yemegi temizligi yapar sizde ailenize daha cok vakit ayırırsınız.
Esinizle ilerisim probleminiz var gibi ve anladigim kadarıyla esiniz ev islerinede yardimci degil. ev islerini uzerinizden atarsanız esinizle ve cocugunuzla iletisimiz artar bu da sizi bir nebze rahatlatır.
Bende calisiyorum ve cocugum hareketli. Haftasonları cocuk oyun alanı olan bir restorena gitmek bana cok iyi geliyor mesela. oglum oradaki top havuzlarini seviyor ve oynuyor orada bizde esimle sohbet edecek vakit buluyoruz. Benim esim de cok sohbet etmez ama konuyu ben acarım ve yumusak bir dille cocuga soyle davranınca daha hırcın oluyor bir daha oyle davranmayalım diye alttan alttan mesaj veririm. suclamam sen davrandında oldu demem biz davrandik biz yapmayalim derim.
Yükünüzü hafifletip daha cok iletisime gecerseniz esinizle bence düzelebilir birçok sey.
bir de böyle deneyeceğim,
burda insanlar kendi hayatlarının hıncını başka konulardan çıkarıyor gibiler çok üzücü..
kadın kadına dost olabilmeli çünkü hayat bizler için daha zor