Çıkmazda hissetmek

benim yorumum arda kaynadı. Bir daha dile getirmek istedim.

Eşinizin geliri iyiymis sizinde maasınız fena degildir kamudasınız cünkü eve hergün gelen bir yardımcı alsanız? yemegi temizligi yapar sizde ailenize daha cok vakit ayırırsınız.

Esinizle ilerisim probleminiz var gibi ve anladigim kadarıyla esiniz ev islerinede yardimci degil. ev islerini uzerinizden atarsanız esinizle ve cocugunuzla iletisimiz artar bu da sizi bir nebze rahatlatır.

Bende calisiyorum ve cocugum hareketli. Haftasonları cocuk oyun alanı olan bir restorena gitmek bana cok iyi geliyor mesela. oglum oradaki top havuzlarini seviyor ve oynuyor orada bizde esimle sohbet edecek vakit buluyoruz. Benim esim de cok sohbet etmez ama konuyu ben acarım ve yumusak bir dille cocuga soyle davranınca daha hırcın oluyor bir daha oyle davranmayalım diye alttan alttan mesaj veririm. suclamam sen davrandında oldu demem biz davrandik biz yapmayalim derim.

Yükünüzü hafifletip daha cok iletisime gecerseniz esinizle bence düzelebilir birçok sey.
çok teşekkür ederim,yapıcı önerileriniz için ben de aynen buna karar verdim bir süre yarı zamanlı yardımcı alacağım
bir de böyle deneyeceğim,
burda insanlar kendi hayatlarının hıncını başka konulardan çıkarıyor gibiler çok üzücü..
kadın kadına dost olabilmeli çünkü hayat bizler için daha zor

çok teşekkür ederim,yapıcı önerileriniz için ben de aynen buna karar verdim bir süre yarı zamanlı yardımcı alacağım
bir de böyle deneyeceğim,
burda insanlar kendi hayatlarının hıncını başka konulardan çıkarıyor gibiler çok üzücü..
kadın kadına dost olabilmeli çünkü hayat bizler için daha zor

eski konularınızda arabanız olmadığıni soylemistiniz hala durum ayni ise kesinlikle araba alin. Eşiniz bir eve iki arabayı fazla görüyorsa esinizin kullandigi arabayi siz alın. ben cocuklu bayanim araba olmazsa olmaz diyin. Bu da sizi bir nebze rahatlatacaktir toplu tasima kullanmanin stresi var. şöförlüğünüz yoksa özel ders alın ama mutlaka arabanız olsun.

Çalışan bayan için yardımcı ve araba olmazsa gercekten cok zor her yükün altından kalkmak. Siz rahatladıkça cocugunuzda daha sakinlesecektir emin olun.

eski konularınızda arabanız olmadığıni soylemistiniz hala durum ayni ise kesinlikle araba alin. Eşiniz bir eve iki arabayı fazla görüyorsa esinizin kullandigi arabayi siz alın. ben cocuklu bayanim araba olmazsa olmaz diyin. Bu da sizi bir nebze rahatlatacaktir toplu tasima kullanmanin stresi var. şöförlüğünüz yoksa özel ders alın ama mutlaka arabanız olsun.

Çalışan bayan için yardımcı ve araba olmazsa gercekten cok zor her yükün altından kalkmak. Siz rahatladıkça cocugunuzda daha sakinlesecektir emin olun.

o olaydan sonra almıştı,evet gerçektenten lüx değil ihtiyaçmış

evliliğinizde sıkıntılar var belli, boşanmak çözümse buyrun siz adım atın, boşanmak gibi bir düşüncem yok,iki yorumdan biri bunu söylüyorsunuz, evlilik kurumuna düşmün mısınız

Evet o kadar düzelmiş ki maşallahınız var.

Bu arada bi prof hocamız demişti ki kişilik bozukluğu yoktur kötü insan vardır,psikoloji de kötü insanları kategorize etmek için narsist der,sosyopat der der de der 😏🤓

Onu ben de sacmalik buluyorum, abuk subuk tiplere bahane bulmak icin aartik her sey kisilik bozuklugu, o bozuklugu, bu bozuklugu...basbayagi kotu insan iste kardesim.

Eşiniz size karsı da çocugunuza karsı da zorba. Siz kabul etmeseniz de benim gözümden ben böyle görüyorum olayı. İnşallah yarı zamanlı yardımcı alarak evliliğiniz ve çocugunuzla olan iletisiminiz düzelir. Ama bence sizin korkularınız var. İşi bırakırsam beni bırakır mı diye. İstemediğiniz işte bu yuzden çalısıyorsunuz. Evlilik böyle biriey değil. Sizin çocugunuzun ve kocanızın mutlka terapiye ihtiyacınız var. Kurban rolündesiniz hatta bundan mutlu gibisiniz de bilemedim. Daha fazlasını yazıp kırıcı olmak istemiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Narsist bir insanla yaşamak hiç kolay değil. Bu adam bir şekilde size çekici geldiyse ebeveynlerinden en az birinin bu tarz özellikler taşıdığını ve böyle bir şablon oluşturduğunuz düşünebiliriz.
Kendinizi çözmeye bakın, bunun icin YouTube'dan psikolog Tülay kok'un videolarını, Serhat yabanci'nin kitap ve videolarını tavsiye ederim.
Sonra konunuzu tekrar degerlendirirsiniz.
EMDR yöntemini araştırın, eşiniz ikna olup gitmese bile siz gidin.
Temizliğe vs yardımcı mutlaka alın, size bir nefes aldırır.
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.

Ekonomik anlamda güçlü manevi anlamda güçsüz kadınlara hasta oluyorum 🤪
İNSANLARIN zaman zaman güçlü zaman zaman güçsüz hisstettiği olur,oturduğu yerden sallayanlardan da ben hazzetmiyorum.
kafam bulanıkken olayın sıcaklığıyla yazarım belki mübalağ da yapıyorumdur bu yüzden
neyse gene sıkıntım olursa yazarım üzgünüm sizi hasta edicem haa bu kadar kolay hastalanıyorsanız da bir dr a görünün derim.
ister beğenin ister beğenmeyin konularım hep aynı olacak
hastalanan bir daha yazmasın benim başlıklarıma herkes huzur bulur
şifayla kalın.

Back
X