Universitede okurkrn tanistk canimBiz İstanbulda yaşıyoruz nişanlımla. Nişanlım Nusaybinli. Ben onun memleketine taşınmayı düşünüyorum evlendikten sonra sıkıldım istanbuldan. ama bana dayatsaydı gitmezdim. Cizreli çok arkadaşım var ama hiç böyle inatçısını görmedim. peki gerekçeleri ne? neden böyle ısrar ediyor illa Cizre diye. kopmak mı istemiyor ailesinden, kültüründen vs? ailesine mi bakmak zorunda? nereden buldun bu inatçı adamı sen =) tekrar söylüyorum, geleceğinizle ilgili kararları tek başına alamaz, senin de isteklerini kaygılarını düşünmek zorunda. inadından vazgeçmezse bu adamı bırak derim.
Cnm bende aslen doguluyum Doğuda yaşamazsamda az çok biliyorum o tarafları cnm eğer erkek arkadaşını hattatımdan daha çok seviyorsan gidersin öbür türlü dayanamasın çok hamarat ve iyi bi bayan olursan seni el üstünde tutarlar yok ben yavaş yavaş işimi yaparım dersen üstüme gelene cvp veririm Altan kalmam derse boşuna evlenme çünkü evlenince öyle kolayda bolanamazsın bilgine[/QUOT ilimli biriyimdr fkat ben mi tek seviyorum ki. Coluk cocuk baya enine boyuna dusunuyorum sz nerelisnz
Fedakarlık yapman yanlış. Neden fedakarlık yapmak zorunda hissediyorsun. Kendini canlı canlı gömeceksin. Tek taraflı düşünen bir insanla mutlu bir beraberlik olmaz.Ben elimden gelen fedarkarligi yapiyorum fkt gelmem bile demiyorum.fkt hicbir fedakarligi yok.dediginiz gibi aslinda cok sevdgim icn her turlu yolu denedim
evlenme5 yillik ilskim vardi 3 ay oluyor ayrilali. Ben karadenzli o dogulu. Ben antalyafa yasiyorm o sirnak cizrede.Bizimkiler onyargiliydi ama elimdn geleni yaptm annemle ablamla vs tanistrdm ailede herks biliyor onu.onyargilari yok ettm ve sevdiler. Fakat ciddi adimlar atalim derk bir konuda anlasamiyorz. Cizre de oturcm diye diretiyor bana. Ya gelirsn ya cik hayatimdan dedi. Bnde ilk baslarda hayir dedim cunku benim annem cocugm olursa istedgi zman goremzse diye laf soyleyip bencillik yapiyordu.neyse sevgimden dolayi yumusatm dedim ortak sehir olsn ikimizn ailesnede yakin.olmaz dedi. Neyse ben onu cok sevdgimden seninle gelirim mutlu huzurlu olursam baska il istemeyecgjme soz verdim fkat ya yapamazsm sizin aileye yakin olan urfa diyarbakir antep gibi gelismis bir sehir olsn dedim ne dediysem kabul etmiyor. Hicbir zmn ailemin yanina gel demedim.annem omur boyu orda yapabilcegime inanmiyor.antalyada ki dogulu arkadaslarima soruyorum yapamazsn diyorlar .bende korkuyorm haliyle ancak bu kadarina yapabljrm .lutfen yardm edn ne yapablirm?
Benim 1.5 yıl olmadı eşimden dolayı asla kabul etmediler hocalara doktorlara götürelim diyorlarlardı anlatmama rağmen kabullenmediler zor valla ya
5 yillik ilskim vardi 3 ay oluyor ayrilali. Ben karadenzli o dogulu. Ben antalyafa yasiyorm o sirnak cizrede.Bizimkiler onyargiliydi ama elimdn geleni yaptm annemle ablamla vs tanistrdm ailede herks biliyor onu.onyargilari yok ettm ve sevdiler. Fakat ciddi adimlar atalim derk bir konuda anlasamiyorz. Cizre de oturcm diye diretiyor bana. Ya gelirsn ya cik hayatimdan dedi. Bnde ilk baslarda hayir dedim cunku benim annem cocugm olursa istedgi zman goremzse diye laf soyleyip bencillik yapiyordu.neyse sevgimden dolayi yumusatm dedim ortak sehir olsn ikimizn ailesnede yakin.olmaz dedi. Neyse ben onu cok sevdgimden seninle gelirim mutlu huzurlu olursam baska il istemeyecgjme soz verdim fkat ya yapamazsm sizin aileye yakin olan urfa diyarbakir antep gibi gelismis bir sehir olsn dedim ne dediysem kabul etmiyor. Hicbir zmn ailemin yanina gel demedim.annem omur boyu orda yapabilcegime inanmiyor.antalyada ki dogulu arkadaslarima soruyorum yapamazsn diyorlar .bende korkuyorm haliyle ancak bu kadarina yapabljrm .lutfen yardm edn ne yapablirm?
Dönmuyor canim cnku biz bu sureci 1 yildr yasiyorz ayril baris bars bi ise yaramadicıdden anlamıyorum bır sehır için senı terketmeye hazır adam için ağlıyopsun.kendı aılesını secmenı ıstıyor.senın aıleni hiçe sayıyor.restı cek bakalım 90 drece donmuyormu
Hayir canim kpssye hazirlaniyor.ve hani babasindan gecen bir is gibi durumuda yok .ve ozel sektor icn ise is bulunmaz vs diodu bu yuzden 2 senedr yazlari otelde calisti orda maas az veriolarms. Ama nedense kpss yi kazaninca sirnak olckms gibi yda orda ozel sektr bulckms gibi kesn konusuyor. Bn zaten gelmem demiyorum orda mutlu gderm mutlu olrsm zatn baska il onermem dedim ya yapamzsm diye bise bulsn istedim amaa illa cizre diyor yapamazsm lafini kabul etmiyor bilebabanın evinin suyumu çıktı guzel kardeşim , başına geleceklerinden haberın bile yok ,
sen gelmıyorsan ben hiç gelmıyorum demedıgın için adam seni zzorluyor , sevgilin esnaf mı onun içinmi oradan ayrılamıyor ,
Hayir canim kpssye hazirlaniyor.ve hani babasindan gecen bir is gibi durumuda yok .ve ozel sektor icn ise is bulunmaz vs diodu bu yuzden 2 senedr yazlari otelde calisti orda maas az veriolarms. Ama nedense kpss yi kazaninca sirnak olckms gibi yda orda ozel sektr bulckms gibi kesn konusuyor. Bn zaten gelmem demiyorum orda mutlu gderm mutlu olrsm zatn baska il onermem dedim ya yapamzsm diye bise bulsn istedim amaa illa cizre diyor yapamazsm lafini kabul etmiyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?