Cıkmazdayim evlilik konusunda lutfen fikirlerinizle yardimci olun bana

Universitede okurkrn tanistk canim

Ben elimden gelen fedarkarligi yapiyorum fkt gelmem bile demiyorum.fkt hicbir fedakarligi yok.dediginiz gibi aslinda cok sevdgim icn her turlu yolu denedim
Fedakarlık yapman yanlış. Neden fedakarlık yapmak zorunda hissediyorsun. Kendini canlı canlı gömeceksin. Tek taraflı düşünen bir insanla mutlu bir beraberlik olmaz.

Her fedakarlığı senden beklemesi nekadar yanlış Ben burda 5-10km uzaga geldım de adapte olmakta gucluk cektım benım yaşam tarzım daha farklı eşimin tarafı daha farklı yakınımdakı cevreye bıle gucluk cektım kendımı kanıksatana dek. Senın durumu hayal bıle edemıyorum. Ha belkı yapabilirsin o ayrı karşı tarafa da bağlı bu biraz. Mesela Yakınında olur anlaşamazsın aılesıyle cevresıyle ama uzakta belkı cokdaha ıyı muamele gorup zorluk yaşamayabılırsın bu bıraz da şans işi. Yasamadan bılemezsın bunu ama sen kendın bu şüpheye dustuysen zaten yapamama olasılıgın cok fazla sanırım Hem zaten Ayrılalı 3ay olmuş kabul edersen barışcak mı tekrar senınle merak ettım o kısmı?

evlenme

Bende Şırnak ta birini sevmiştim ama sonra düşündüm yapamayacağımı anladım kültür farklı imkanlar farklı yaşamlar farklı evet ilk zamanlar herşey güzel gider ama sonra aile özlemi başlar istediğiniz her an gidemeyeceksiniz hele çocuk olur ve okula başlarsa. İnce eleyip sık dokuyun.
Haa ben şimdi pişmanmıyım değilim çok aşıktım seviyordum ama pişman değilim çünkü anne ve babamı daha çok seviyorum

Benim 1.5 yıl olmadı eşimden dolayı asla kabul etmediler hocalara doktorlara götürelim diyorlarlardı anlatmama rağmen kabullenmediler zor valla ya

Bunun Doğusu batısı yok ne yazık ki cahil kesim fazla. İnşallah gelecek nesil böyle olmayacak diye umuyorum. Ben aynı Batı’da büyümüş biriydim Doğuda genel kanı okumuş kız iş bilmez yemek bilmez ahlak bilgisi sıfır acık giyinir. Tek namus onlarda var. 2 üniversite bitirdim ana dilim gibi İngilizce konuşurum pek çok yabancı ülke gezdim ama onlardaki o cahil egosu bende yok :)) kültür çok farklı ama anlayış sıfır. Benim eşimin ailesi hayattan soğuttu beni. Tam bir iki yüzlülük eseri hepsi. Erkeklerin yanında melek onlar gidince şeytan. Hemen laf sokmalar iğnelemeler:) evde şeytanlık düşünmeye çok mu vakit buluyorlar bilmem ama bütün hayatları nerede laf soksam ve nasıl ezmeye kalksam bu yani. Konu sahibi arkadasım fırsatın varken kaç gidebildiğin kadar uzağa kaç. Evlilik diye gördüğün şey ölüm İnan bana. Kendi düşüncende olan birini bul mesele sadece kültür de değil. Cehaletten uzak dur. Değiştiremezsin.

E 3 ay önce ayrıldım demişsiniz.

Bazı konular vardır onlarda fazla ısrarcı olmamak lazım sonucu pek iyi olmaz ...hem ne zamana kadar sen fedakârlık yapacaksın ki...!!!

Senin onu sevdigi kadar o seni sevmiyor demekki
Simdiden bazi seyler icin bu kadar diretiyorsa evlenince dahada kotu olur

Sen kendi kendinin başini yakmaya cok merakli geldin bana ... adam senin icin hic bir fedakarlik yapmiyor sen hala tutturmussun evlencem diye git evlen 2 gun sonra burda okuruz kaynanam soyle yapti, kocami dolduruyor ,pismanim nerden evlendim diye

cıdden anlamıyorum bır sehır için senı terketmeye hazır adam için ağlıyopsun.kendı aılesını secmenı ıstıyor.senın aıleni hiçe sayıyor.restı cek bakalım 90 drece donmuyormu

cıdden anlamıyorum bır sehır için senı terketmeye hazır adam için ağlıyopsun.kendı aılesını secmenı ıstıyor.senın aıleni hiçe sayıyor.restı cek bakalım 90 drece donmuyormu
Dönmuyor canim cnku biz bu sureci 1 yildr yasiyorz ayril baris bars bi ise yaramadi

babanın evinin suyumu çıktı guzel kardeşim , başına geleceklerinden haberın bile yok ,

sen gelmıyorsan ben hiç gelmıyorum demedıgın için adam seni zzorluyor , sevgilin esnaf mı onun içinmi oradan ayrılamıyor ,

Hayir canim kpssye hazirlaniyor.ve hani babasindan gecen bir is gibi durumuda yok .ve ozel sektor icn ise is bulunmaz vs diodu bu yuzden 2 senedr yazlari otelde calisti orda maas az veriolarms. Ama nedense kpss yi kazaninca sirnak olckms gibi yda orda ozel sektr bulckms gibi kesn konusuyor. Bn zaten gelmem demiyorum orda mutlu gderm mutlu olrsm zatn baska il onermem dedim ya yapamzsm diye bise bulsn istedim amaa illa cizre diyor yapamazsm lafini kabul etmiyor bile

bu kadar dik başlı biriyle evlilik çok zor , iyi düşün sonra çok pişman olursun

Canım sen çok mu degersizsin ailen cokmu değersiz? Neden kendini hiçe sayıyorsun.sevgilinin memleketi büyük şehir olsa ve sana bunu dayatsa bir nebze anlayacağım ama Cizre gibi imkanları kısıtlı olan kültürel yaşamı çok fazla olmayan hayatın her açıdan zor olduğu bir yere gitmeyi düşünmek çok saçma.bahaneleri de komik kpss hazırlanıyor eeee hemen kazandı hemen de oraya atandı ...yada özelde calisacakmis hemde Cizre'de .. Cizre'de özelde çalışacak kaç tane büyük firma fabrika holding vs varmış acaba? Batıda yada batıya yaklaşan her yerdeki iş imkanı Cizre'den bin kat fazladır. Bunlar hep bahane seni oraya getirdikten sonra ailesiyle bir iş yapar sen evinde kayınvalide diğer gelinler çoluk çocuk yaşar gidersin. Haa bu arada genelde evin gelinleri Pekde evden çıkmazlar çıkarlardı da anca kayınvalideleri ile çıkarlar ..bunlara hazırmısin? Aşk için fedakarlık gerekir klişe si anca filmlerde olur. Mantiginla hareket etmezsen aşkın heyecanı bittiğinde nerede olduğunu farkettiğinde çok mutsuz olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…