Cıkmazdayim evlilik konusunda lutfen fikirlerinizle yardimci olun bana

Bende bilmiyorum ama is icn baska sekgir olsa bile yine cizreye gelcm diyor .bn glmesnde demedm guya bn fedakarligi gostereym dedim giderim mutlu huzurlu olursak kalirz olmzsam baska daha yakin gelisms sehir dedm fkt bunun fikrine bile tahammul edemiyor .dogru diyorsnz

kültürü geçtim. cizreye gelmezsen hayatımdan çık ne demek yav.o zaman sevdiği ama cizreye gelmeyen birini hiç sevmediği cizrede oturan birine tercih ederim diyorsa. bırak tercih etsin demek sevmek geçinmek hak getire gözünde o kişinin.

Eş adayin bencil bunu bilmelisin şırnak çok küçük ve imkanlar kısıtlı büyük şehire alistiysan yapamazsın bizim bu yıl tayinimiz çıktı kurtulduk küçük izbe bir şehirde yaşadık her şeyi neredeyse internetten alıyorduk tercih zamanında 5 yasindaki kizim yanımıza gelip anne gittiğimiz yerde internetten almicaz dimi çok büyük sehir olsun gezip gezip bitmesin demişti düşün 5 yasindaki cocuk bunu dedi

Evet antalyada yasiyorm alistm buyuksehire.

Sevgilinin tutumunu göre göre bu hataya düşersen eğer,şikayet edebileceğin kimsen olmayacak..
Insanin kaderi tercihlerinden ibaret..
Sevgi de fedakarlıkta tek başına olmaz malesef,ah kafam demeden önce çok iyi düşün..

Evladım büyük şehirde yaşayıp cizre gibi bir yerde yaşamak sana işkence gelir..
Sana yaptığı baskı tam anlamıyla manevi taciz aslında,ya gelirsin ya hayatımdan çık diyor..
Örf adetleri farklıdır yemekleri farklıdır aile düzenleri farklıdır.
Anneni dinle ne olur,sevgiymiş aşkmış bunu aşman için yeterli olmaz..
Üzülürsün sonra....

Bu kadar kisi ne guzel tavsiylerde bulunmus peki ne yapacaksiniz? Merak ettim

E ayrılmışsın ya

Ayni onerileri kuzenime de cok yaptik ama kendi bildigini okudu suan hayati mahvolmus hicbir seyden zevk alamayan gencligini yasamayamayan bir kiz cok pismanim diyor yasi 23 ruhu 50 ve evleneli de 4 yil oluyor. Benim tavsiyem yok sen gercekleri bildigin halde sanirim birkac kisinin yaparsin merak etme vs tarzindan yorumlarini bekleyip kendini teselli edeceksin kuzenim de farkli bir ile gelin gittigi halde inanilmaz kultur farkliligi yasiyorlar secim senin...

Şırnak merkezde görev gereği on gün kaldım ben yaşayamazdım orda,ben de eşim için şehir değiştirdim ama sanayisi olan büyük bi şehire. Ayrılmanız daha mantıklı gibi geldi bana.

Aman aman.inanki cok zor yapamazsın.hadi mecburiyet olsa dayanır snra gdersinde seni dayatmasına izn verme.cok seviyosa o gelsn sennle.ben gğn sayıyorm resmen hastane sınırlı herşey sınırlı.ha blki hep burda olsak alısırdık tabiki ama büyüksehrden gelnce alısamıyrsun

İlla onun ailesinin yanı olacak, sen ağaç kovuğundan çıktın değil mi ?
Mesele Cizre değil, mesele bu zihniyet
Yol ver gitsin

Yorumunuz icin tesekkur ederim

Şırnak merkezde görev gereği on gün kaldım ben yaşayamazdım orda,ben de eşim için şehir değiştirdim ama sanayisi olan büyük bi şehire. Ayrılmanız daha mantıklı gibi geldi bana.
Sirnak merkez degildi cizreydi yasadigi yer. Yer. Tesekkur ederim cevap verip en azndn kendinzdn bir cikarim yapmissnz

Siz cizrede misin

Sirnak merkez degildi cizreydi yasadigi yer. Yer. Tesekkur ederim cevap verip en azndn kendinzdn bir cikarim yapmissnz

Cizrede de vakit geçirdik hatta giderken uçakta yanıma cizrede görev yapan bi öğretmen oturmuştu,o kadar korkunç şeyler anlatmıştı ki çok kaygılanmıştım,on aylık bebeğini bile memleketinde bırakmış yine de cizreye getirmemişti,hasta olsa götürecek doktor başka bi problem bakıcı başka problem birsürü sıkıntı anlatmıştı. Eğer malum siyasi görüşte değilseniz orda bikaç kat daha fazla zorlanırsınız ,benim tecrübelerim bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…