Bende bilmiyorum ama is icn baska sekgir olsa bile yine cizreye gelcm diyor .bn glmesnde demedm guya bn fedakarligi gostereym dedim giderim mutlu huzurlu olursak kalirz olmzsam baska daha yakin gelisms sehir dedm fkt bunun fikrine bile tahammul edemiyor .dogru diyorsnzCanım sen çok mu degersizsin ailen cokmu değersiz? Neden kendini hiçe sayıyorsun.sevgilinin memleketi büyük şehir olsa ve sana bunu dayatsa bir nebze anlayacağım ama Cizre gibi imkanları kısıtlı olan kültürel yaşamı çok fazla olmayan hayatın her açıdan zor olduğu bir yere gitmeyi düşünmek çok saçma.bahaneleri de komik kpss hazırlanıyor eeee hemen kazandı hemen de oraya atandı ...yada özelde calisacakmis hemde Cizre'de .. Cizre'de özelde çalışacak kaç tane büyük firma fabrika holding vs varmış acaba? Batıda yada batıya yaklaşan her yerdeki iş imkanı Cizre'den bin kat fazladır. Bunlar hep bahane seni oraya getirdikten sonra ailesiyle bir iş yapar sen evinde kayınvalide diğer gelinler çoluk çocuk yaşar gidersin. Haa bu arada genelde evin gelinleri Pekde evden çıkmazlar çıkarlardı da anca kayınvalideleri ile çıkarlar ..bunlara hazırmısin? Aşk için fedakarlık gerekir klişe si anca filmlerde olur. Mantiginla hareket etmezsen aşkın heyecanı bittiğinde nerede olduğunu farkettiğinde çok mutsuz olursun...
Siz nerelisiniz merak ettim tabi cevap vernk zorunda degilsnz :)
Evet antalyada yasiyorm alistm buyuksehire.Eş adayin bencil bunu bilmelisin şırnak çok küçük ve imkanlar kısıtlı büyük şehire alistiysan yapamazsın bizim bu yıl tayinimiz çıktı kurtulduk küçük izbe bir şehirde yaşadık her şeyi neredeyse internetten alıyorduk tercih zamanında 5 yasindaki kizim yanımıza gelip anne gittiğimiz yerde internetten almicaz dimi çok büyük sehir olsun gezip gezip bitmesin demişti düşün 5 yasindaki cocuk bunu dedi
5 yillik ilskim vardi 3 ay oluyor ayrilali. Ben karadenzli o dogulu. Ben antalyafa yasiyorm o sirnak cizrede.Bizimkiler onyargiliydi ama elimdn geleni yaptm annemle ablamla vs tanistrdm ailede herks biliyor onu.onyargilari yok ettm ve sevdiler. Fakat ciddi adimlar atalim derk bir konuda anlasamiyorz. Cizre de oturcm diye diretiyor bana. Ya gelirsn ya cik hayatimdan dedi. Bnde ilk baslarda hayir dedim cunku benim annem cocugm olursa istedgi zman goremzse diye laf soyleyip bencillik yapiyordu.neyse sevgimden dolayi yumusatm dedim ortak sehir olsn ikimizn ailesnede yakin.olmaz dedi. Neyse ben onu cok sevdgimden seninle gelirim mutlu huzurlu olursam baska il istemeyecgjme soz verdim fkat ya yapamazsm sizin aileye yakin olan urfa diyarbakir antep gibi gelismis bir sehir olsn dedim ne dediysem kabul etmiyor. Hicbir zmn ailemin yanina gel demedim.annem omur boyu orda yapabilcegime inanmiyor.antalyada ki dogulu arkadaslarima soruyorum yapamazsn diyorlar .bende korkuyorm haliyle ancak bu kadarina yapabljrm .lutfen yardm edn ne yapablirm?
Onerilernizi dinlicem :)Bu kadar kisi ne guzel tavsiylerde bulunmus peki ne yapacaksiniz? Merak ettim
E ayrılmışsın ya5 yillik ilskim vardi 3 ay oluyor ayrilali. Ben karadenzli o dogulu. Ben antalyafa yasiyorm o sirnak cizrede.Bizimkiler onyargiliydi ama elimdn geleni yaptm annemle ablamla vs tanistrdm ailede herks biliyor onu.onyargilari yok ettm ve sevdiler. Fakat ciddi adimlar atalim derk bir konuda anlasamiyorz. Cizre de oturcm diye diretiyor bana. Ya gelirsn ya cik hayatimdan dedi. Bnde ilk baslarda hayir dedim cunku benim annem cocugm olursa istedgi zman goremzse diye laf soyleyip bencillik yapiyordu.neyse sevgimden dolayi yumusatm dedim ortak sehir olsn ikimizn ailesnede yakin.olmaz dedi. Neyse ben onu cok sevdgimden seninle gelirim mutlu huzurlu olursam baska il istemeyecgjme soz verdim fkat ya yapamazsm sizin aileye yakin olan urfa diyarbakir antep gibi gelismis bir sehir olsn dedim ne dediysem kabul etmiyor. Hicbir zmn ailemin yanina gel demedim.annem omur boyu orda yapabilcegime inanmiyor.antalyada ki dogulu arkadaslarima soruyorum yapamazsn diyorlar .bende korkuyorm haliyle ancak bu kadarina yapabljrm .lutfen yardm edn ne yapablirm?
5 yillik ilskim vardi 3 ay oluyor ayrilali. Ben karadenzli o dogulu. Ben antalyafa yasiyorm o sirnak cizrede.Bizimkiler onyargiliydi ama elimdn geleni yaptm annemle ablamla vs tanistrdm ailede herks biliyor onu.onyargilari yok ettm ve sevdiler. Fakat ciddi adimlar atalim derk bir konuda anlasamiyorz. Cizre de oturcm diye diretiyor bana. Ya gelirsn ya cik hayatimdan dedi. Bnde ilk baslarda hayir dedim cunku benim annem cocugm olursa istedgi zman goremzse diye laf soyleyip bencillik yapiyordu.neyse sevgimden dolayi yumusatm dedim ortak sehir olsn ikimizn ailesnede yakin.olmaz dedi. Neyse ben onu cok sevdgimden seninle gelirim mutlu huzurlu olursam baska il istemeyecgjme soz verdim fkat ya yapamazsm sizin aileye yakin olan urfa diyarbakir antep gibi gelismis bir sehir olsn dedim ne dediysem kabul etmiyor. Hicbir zmn ailemin yanina gel demedim.annem omur boyu orda yapabilcegime inanmiyor.antalyada ki dogulu arkadaslarima soruyorum yapamazsn diyorlar .bende korkuyorm haliyle ancak bu kadarina yapabljrm .lutfen yardm edn ne yapablirm?
Aman aman.inanki cok zor yapamazsın.hadi mecburiyet olsa dayanır snra gdersinde seni dayatmasına izn verme.cok seviyosa o gelsn sennle.ben gğn sayıyorm resmen hastane sınırlı herşey sınırlı.ha blki hep burda olsak alısırdık tabiki ama büyüksehrden gelnce alısamıyrsun5 yillik ilskim vardi 3 ay oluyor ayrilali. Ben karadenzli o dogulu. Ben antalyafa yasiyorm o sirnak cizrede.Bizimkiler onyargiliydi ama elimdn geleni yaptm annemle ablamla vs tanistrdm ailede herks biliyor onu.onyargilari yok ettm ve sevdiler. Fakat ciddi adimlar atalim derk bir konuda anlasamiyorz. Cizre de oturcm diye diretiyor bana. Ya gelirsn ya cik hayatimdan dedi. Bnde ilk baslarda hayir dedim cunku benim annem cocugm olursa istedgi zman goremzse diye laf soyleyip bencillik yapiyordu.neyse sevgimden dolayi yumusatm dedim ortak sehir olsn ikimizn ailesnede yakin.olmaz dedi. Neyse ben onu cok sevdgimden seninle gelirim mutlu huzurlu olursam baska il istemeyecgjme soz verdim fkat ya yapamazsm sizin aileye yakin olan urfa diyarbakir antep gibi gelismis bir sehir olsn dedim ne dediysem kabul etmiyor. Hicbir zmn ailemin yanina gel demedim.annem omur boyu orda yapabilcegime inanmiyor.antalyada ki dogulu arkadaslarima soruyorum yapamazsn diyorlar .bende korkuyorm haliyle ancak bu kadarina yapabljrm .lutfen yardm edn ne yapablirm?
Onerilernizi dinlicem :)
Yorumunuz icin tesekkur ederimAyni onerileri kuzenime de cok yaptik ama kendi bildigini okudu suan hayati mahvolmus hicbir seyden zevk alamayan gencligini yasamayamayan bir kiz cok pismanim diyor yasi 23 ruhu 50 ve evleneli de 4 yil oluyor. Benim tavsiyem yok sen gercekleri bildigin halde sanirim birkac kisinin yaparsin merak etme vs tarzindan yorumlarini bekleyip kendini teselli edeceksin kuzenim de farkli bir ile gelin gittigi halde inanilmaz kultur farkliligi yasiyorlar secim senin...
Sirnak merkez degildi cizreydi yasadigi yer. Yer. Tesekkur ederim cevap verip en azndn kendinzdn bir cikarim yapmissnzŞırnak merkezde görev gereği on gün kaldım ben yaşayamazdım orda,ben de eşim için şehir değiştirdim ama sanayisi olan büyük bi şehire. Ayrılmanız daha mantıklı gibi geldi bana.
Siz cizrede misinAman aman.inanki cok zor yapamazsın.hadi mecburiyet olsa dayanır snra gdersinde seni dayatmasına izn verme.cok seviyosa o gelsn sennle.ben gğn sayıyorm resmen hastane sınırlı herşey sınırlı.ha blki hep burda olsak alısırdık tabiki ama büyüksehrden gelnce alısamıyrsun
Sirnak merkez degildi cizreydi yasadigi yer. Yer. Tesekkur ederim cevap verip en azndn kendinzdn bir cikarim yapmissnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?