Aslinda elimden geldigini yaptgimi sizlerdnde duymk istedim ve ben mi acaba yanlis dusunyorm isteklermde diye oenri almk istedim evet tesbitnz dogru acabalar yasamkHem ayrılıp hem de öneri dinlemek...
Senin kafan hala o çocukta,kalbini değil beynini devreye sok bir dahada aklını çelmesine müsade etme...
Anladim cok tesekkur ederim.Cizrede de vakit geçirdik hatta giderken uçakta yanıma cizrede görev yapan bi öğretmen oturmuştu,o kadar korkunç şeyler anlatmıştı ki çok kaygılanmıştım,on aylık bebeğini bile memleketinde bırakmış yine de cizreye getirmemişti,hasta olsa götürecek doktor başka bi problem bakıcı başka problem birsürü sıkıntı anlatmıştı. Eğer malum siyasi görüşte değilseniz orda bikaç kat daha fazla zorlanırsınız ,benim tecrübelerim bunlar.
Siz orda misnizAman aman.inanki cok zor yapamazsın.hadi mecburiyet olsa dayanır snra gdersinde seni dayatmasına izn verme.cok seviyosa o gelsn sennle.ben gğn sayıyorm resmen hastane sınırlı herşey sınırlı.ha blki hep burda olsak alısırdık tabiki ama büyüksehrden gelnce alısamıyrsun
Aslinda elimden geldigini yaptgimi sizlerdnde duymk istedim ve ben mi acaba yanlis dusunyorm isteklermde diye oenri almk istedim evet tesbitnz dogru acabalar yasamk
Anladim cok tesekkur ederim.
Benim eşimde doğulu ama ben bir köle değilim kendiside Aileside çevremizde gayet anlayışlı kültürlü ve kibar .insanları ayrıştırmaktan vazgeçinFarzet ki o giyeceğin gelinlik , senin kefenin... mümkün değil...deplasmana gideceksin ... doğulu erkekler ailesine aşırı bağımlı, gelin demek köle demek onlar için...yazık değil mi sana?
Ben ayristrma yapmadm yapsam sevgili olmazdim. Siz nerde yasiyorsnzBenim eşimde doğulu ama ben bir köle değilim kendiside Aileside çevremizde gayet anlayışlı kültürlü ve kibar .insanları ayrıştırmaktan vazgeçin
Bunu sizin için yazmadım hanımefendi .sizin konunuz hakkında fikrim ise ben olsam bu şekilde inat eden biriyle aynı yola girmeye çekinirdim .Batman’da yaşıyorum.burası Cizre gibi değil tabii gelişmiş bir şehirBen ayristrma yapmadm yapsam sevgili olmazdim. Siz nerde yasiyorsnz
Istr canim batman cizre bile farkediyor. Kusura bakmayn bn siz bana dednz diye dusundumBunu sizin için yazmadım hanımefendi .sizin konunuz hakkında fikrim ise ben olsam bu şekilde inat eden biriyle aynı yola girmeye çekinirdim .Batman’da yaşıyorum.burası Cizre gibi değil tabii gelişmiş bir şehir
Iliskiye baslayinca cizre diye bise demedi hic baska bisede demedi. Bnde atanirz atandgmz yerde yasayablirz diye dusunuyordm fkt sonrasinda univ bittktn sonra cizre diye basladi. Bnde hayir demedim fkt cevrem ve annem omur biyu orda yababilcgme inanmadi ve bu yuzdn uzuluyordu . Bnde istedm ki giderm mutlu olursm klirm fkt yapamzsm baska gelismis bir il dedim bu sekilde arkmda durus istedim fkt tahammulu yok boyle lfa illa yapcam yani orda bunun lafini istediGurbet olur farkli memleket olur da, bu kadar kultur farkliligi zor olur.
Hem diger boyutu bu adam ille de cizre diyerek evliliginizin demosunu biraz da olsa gostermis size.
Yani simdi cizreyi kabul edersin sonra giyim kusami kabul ettirir, ondan sonra ailene gitme der gitmezsin.
Taviz taviz taviz bir yer patlarsin.
Bunca sene hic nerede yasarsiniz diye konusmadiniz mi? Simdiye dek hep mi cizre dedi
Bna univ zamn sevmiyorum orayi diyordu .yok boyle soyle. Sonra kisitlama cumleleri basladi el el tutusulmz yanyana oturulmaz vs devam ediodu. Bnde haliyle korktm onun dedikleri annemn soyledikleri dogulu arkdaslrmn dedikleri diyince isin icndn cikamadm ve anca boyle secenek sundm gderz yapamzsak baska bir cozum bulurz diyeGurbet olur farkli memleket olur da, bu kadar kultur farkliligi zor olur.
Hem diger boyutu bu adam ille de cizre diyerek evliliginizin demosunu biraz da olsa gostermis size.
Yani simdi cizreyi kabul edersin sonra giyim kusami kabul ettirir, ondan sonra ailene gitme der gitmezsin.
Taviz taviz taviz bir yer patlarsin.
Bunca sene hic nerede yasarsiniz diye konusmadiniz mi? Simdiye dek hep mi cizre dedi
Ben merkezdeyim ama cizreyede gttm cok kardeşm degen biriyse neyse ama degmyrsa hayatını mhvetmeye gerek yok bi git gör bakalm kal biraz. YapablcekmsinSiz orda misniz
Bna univ zamn sevmiyorum orayi diyordu .yok boyle soyle. Sonra kisitlama cumleleri basladi el el tutusulmz yanyana oturulmaz vs devam ediodu. Bnde haliyle korktm onun dedikleri annemn soyledikleri dogulu arkdaslrmn dedikleri diyince isin icndn cikamadm ve anca boyle secenek sundm gderz yapamzsak baska bir cozum bulurz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?