- 25 Ağustos 2014
- 206
- 187
- 103
Bdv de neredeyse sizin gibi sorun yaşayan tüm bayanların ve benim de zamanında yaptığım en büyük hata sanırım eşimizin ailesiyle ilgili tüm hissettiğimiz ve düşündüğümüz şeyleri onlarla paylaşmak,çoğu erkekte bu durum ters tepiyor;misal kv dem çok yalan konuşur,olmayan bir şeyi oldu der, olan birşeyin üstüne 3 koyar ,ben annen yalancı dediğimde elime hiçbirşey geçmedi,bilakis onun avukatı kesilen eşimin gözünde darağacında asılacak bir anne zavallı oldu çıktı!şimdi bu tip şeyleri yüzüne vurmuyorum,sadece kendi birebir şahit olduğu konularda bunu ima ediyorum!Biraz kafanı dinle bence,yani uzaklaş ve düşün,bu konularda kendime hiç yakıştıramadığım,beceremediğim,taktiklerle biraz çözersin bu durumu aslında!ama sorun şu ki sen bunu yapabilecek biri misin?ya da buna değer mi?
asla taktik yapacak karakterde bir insan değilim doğrucu davutun tekiyimdir. herşeyi çatır çatır insanların yüzüne söylediğimden bu tarz konularda siyaset yapamam. ya adamın bana karşı ufacık olumlu bir adımını bir davranışını görsem değeceğini düşünüp yine elimden geleni yapıcam ama birbirimizin yüzüne bile bakmıyoruz beni kaybetme korkusu yok adamda