- 25 Ağustos 2014
- 206
- 187
- 103
Eşinizin hataları var illaki ama 4 aydır ben vajinusmusum diye kenara çekilmek de çok mantıklı bişey değil, bunun için bi çaba göstermeniz gerekiyor, siz şuan evli değil ev arkadaşı gibi yaşıyorsunuz. Evlilik illaki birlikte olmak değildir ama siz başta bu problem için eşinizle ve bir terapistle görüşürseniz, Hem eşiniz hem de siz bir aile olma konusunda adımlar atarken olması gerekenleri de konuşabilirsiniz. Şunu merak ettim vajinusmussunuz diye birleşme olmuyor ok ama önsevişme falan da mı olmuyor.
çok afedersiniz ama sabah sizin koynunuzdan çıkıp anasının koynuna giden bir adam için tedavi olmayı kabul eder miydiniz? vajinismus olduğumu öğrendiğim zaman çok anlayışla karşılayıp sorun değil ne kadar beklemem gerekirse beklerim demişti. ama gerçekten sadece bekledi ben birlikte olabilmek için yöntemler aradıkça o haftalarca yanıma yaklaşmadı bile. bir adam karısını hiç mi arzulamaz sevdiği kadını hiç mi özlemez ben yanaşmadıkça dönüp bakmıyordu bile. şimdi söyleyin siz olsanız ne yapardınız? zaten her türlü kadınlık gururum kırılıyor neden birlikte olup da daha büyük bir yıkım yaşayayım ki.